• -20,00 €

Alpha 200i με χάρτη Topo Drive Hellas GARMIN

849,00 €
829,00 € Κερδίζεις 20,00 €
με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

Παρακολουθήστε τους σκύλους σας με το σύστημα Alpha 200i με δορυφορική τεχνολογία inReach® μέσω Iridium, φιλική στον χρήστη οθόνη αφής capacitive 3,5 ιντσών ευανάγνωστη στον ήλιο και σχεδιασμό έξι πλήκτρων.

Ποσότητα
Διαθέσιμο

 

Αυθημερόν αποστολή για παραγγελίες πριν τις 12μμ

 

Δεκτές οι επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

 

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΣΑΣ

Παρακολουθείστε μέχρι και 20 σκύλους σε απόσταση μέχρι 14,5 χιλιομέτρων (εξαρτάται από τη συσκευή του σκύλου) με ρυθμό ανανέωσης ανά 2,5 δευτερόλεπτα.

ΛΙΣΤΑ ΣΚΥΛΩΝ/ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΑΔΑΣ

Διατηρείστε ανενεργούς σκύλους στην λίστα των σκύλων σας και διαχειριστείτε ενεργές ομάδες ώστε να μην έχετε να προσθέτετε ή να αφαιρείτε σκύλους.

ΣΧΕΔΙΑΜΟΣ 6 ΠΛΗΚΤΡΩΝ

Χρησιμοποιείστε εξειδικευμένα πλήκτρα για μικροπροσαρμογές στο πεδίο.

ΠΥΞΙΔΑ PRO VIEW

Η λειτουργία πυξίδας pro view σας δίνει εύκολα και με μια ματιά εντοπισμό που δείχνει την κατεύθυνση και την απόσταση βρίσκονται οι σκύλοι σας και επιπλέον θα μπορείτε να δείτε πότε ο σκύλος σας “τρέχει” ή είναι “σε φέρμα”.

18 ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ

Επιλογές στιγμιαίας και συνεχούς διέγερσης σας επιτρέπουν να εξατομικεύετε την εκπαίδευση για κάθε σκύλο όταν χρησιμοποιείται με ένα συμβατό κολάρο εκπαίδευσης.

ΤΟΝΟΣ/ΔΙΕΓΕΡΣΗ

Παράγει διαφορετικά επίπεδα εντολών ηχητικού τόνου ή δόνησης για γρήγορες προσαρμογές σε ξεχωριστά σκυλιά, όταν γίνεται χρήση με ένα συμβατό κολάρο εκπαίδευσης.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN EXPLORE™

Αντιστοιχίστε με την εφαρμογή Garmin Explore στο συμβατό σας smartphone για να βλέπετε τις πληροφορίες εντοπισμού σκύλου σε πραγματικό χρόνο και να κάνετε επισκόπηση στα ίχνη για να βλέπετε ακριβώς τι συνέβη κατά τη διάρκεια του κυνηγιού σας.

 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Δείτε για κάθε σκύλο καθημερινά τα κυνηγετικά του μοτίβα, την απόσταση και την ταχύτητα ώστε να παρακολουθείτε την απόδοση και να αποφύγετε την εξάντληση του. αντιστοιχίστε με το συμβατό κολάρο σκύλου της Garmin (πωλείται χωριστά).

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΧΗΜΑ

Εάν χρησιμοποιείται κάποιο όχημα για να ακολουθήσετε και να ανακτήσετε τους σκύλους σας, ο ανθεκτικός πλοηγός εκτός δρόμου και powersport Tread®, ο πλοηγός αυτοκινήτου Garmin DriveTrack™ 71 μια συσκευή χειρός της σειράς Montana® 700 (το καθένα πωλείται χωριστά), σας παρέχουν μια λύση εύκολης παρακολούθησης για να βλέπετε την «μεγάλη εικόνα». Η οθόνη με τον μετακινούμενο χάρτη δείχνει τις τοποθεσίες των σκύλων με επικάλυψη στις τοπογραφικές καμπύλες ή στις δορυφορικές εικόνες, μαζί με οδηγίες πλοήγησης που σας βοηθάνε να βρείτε την τρέχουσα τοποθεσία του σκύλου σας.

GA-010-02230-DE