Κολάρο GPS+RADIO+GSM MITO 5300 BSPLANET

1.300,00 €
με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

Νέα σχεδίαση κάσας, beeper, module εκπαίδευσης, λουριού, κεραίας κολάρου και ολοκληρωτική αναβάθμιση των εσωτερικών εξαρτημάτων. Τα μοναδικά πλεονεκτήματα της απουσίας κουμπιού ON/OFF στο κολάρο, η μοναδική ζεύξη με το χειριστήριο και άνοιγμα κλείσιμο μόνο από αυτό, το ενσωματωμένο beeper με τους 9 ήχους, οι χάρτες GOOGLE MAPS, η δυνατότητα παράδοσης πολλαπλών εντολών από απόσταση, ανανέωση θέσης ανά 3 δλ. λειτουργία στάμπας, φέρμας και εκπαίδευσης, συνδυάζονται με την προσθήκη ηλιακού συλλέκτη για σχεδόν απεριόριστη διάρκεια.

Ποσότητα
Αναμένεται

 

Αυθημερόν αποστολή για παραγγελίες πριν τις 12μμ

 

Δεκτές οι επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

 

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€

Στην έκδοση MITO 5300 θα έχετε στο κολάρο σας και ενσωματωμένη κάρτα κινητής τηλεφωνίας GSM, η οποία σε συνδυασμό με την εφαρμογή MITO5000 που θα εγκαταστήσετε στο κινητό σας, κάνει δυνατό τον εντοπισμό του σκύλου σε όλο τον πλανήτη! Ακόμα παραπέρα, θα μπορείτε να βλέπετε την κατάσταση του σκύλου (φέρμα, στάμπα, σπάσιμο) από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεστε! Μπορείτε να ανάψετε το LED, για να δώσετε προειδοποιητικούς ήχους, δόνηση ακόμα και διέγερση, αλλά και να κλείσετε το κολάρο από το κινητό σας ή και να κάνετε κλήση προς το κολάρο και να ακούσετε την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο που βρίσκεται ο σκύλος σας!! 

   Τεχνικά χαρακτηριστικά

- Όλα τα χαρακτηριστικά κοινά με το 5100 και το 5200 και επιπλέον:

- Τεχνολογία GPS+RADIO+GSM

- Τα ραδιοκύματα και η ενσωμάτωση της κάρτας GSM το καθιστούν αυτή τη στιγμή το πιο εξελιγμένο κολάρο εντοπισμού σκύλου στον πλανήτη! Όλες οι παραπάνω λειτουργίες διαθέσιμες στα χέρια σας. Εκδόσεις 5300,5300B (beeper) και 5300TB(training+beeper)

MITO5300

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση
2 χρόνια