GPS Tracker και κολάρο Εκπαίδευσης Πολλαπλών Σκύλων TR-Dog®

680,00 €
με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

Το σύστημα παρακολούθησης και εκπαίδευσης πολλαπλών σκύλων 100 χρησιμοποιείται κυρίως για την παρακολούθηση και την εκπαίδευση πολλαπλών κυνηγετικών σκύλων ή αθλητικών σκύλων στη φύση. Το σύστημα αποτελείται από φορητή συσκευή, κολάρο σκύλου και φορητή εφαρμογή. Οι συσκευές χειρός και σκύλου TR-dog® είναι στιβαρά κατασκευασμένες με αδιάβροχη βαθμολογία IPX7. Μπορούν να αντέξουν τις πιο δύσκολες συνθήκες κυνηγιού στη φύση.

Ποσότητα
Διαθέσιμο

 

Αυθημερόν αποστολή για παραγγελίες πριν τις 12μμ

 

Δεκτές οι επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

 

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€

Η φορητή συσκευή χρησιμοποιεί έγχρωμη οθόνη 2,4-ιντσών αναγνώσιμη από το φως του ήλιου. Μπορεί να εντοπίσει τις τοποθεσίες έως και 20 σκύλων ταυτόχρονα εντός εμβέλειας έως και 15 km με συχνότητα ενημέρωσης τόσο γρήγορη όσο κάθε 2,5 δευτερόλεπτα όταν κυνηγοί κυνηγόσκυλων ή ιδιοκτήτες αθλητικών σκύλων βρίσκονται στη φύση χωρίς υπηρεσία δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Το εύρος παρακολούθησης είναι απεριόριστο όταν βρίσκονται σε περιοχές κάλυψης δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Η συχνότητα ενημέρωσης μπορεί να είναι ακόμα πιο γρήγορη.

Η χειρολαβή μετρά και δείχνει την απόσταση κάθε σκύλου, την κατεύθυνση από τη χειρολαβή, το υψόμετρο του σκύλου και την υπολειπόμενη χωρητικότητα της μπαταρίας της συσκευής κολάρου σκύλου. Μπορεί να παρακολουθεί έως και 20 σκύλους λαμβάνοντας σήματα από ζευγάριαTR-σκύλος®συσκευές γιακά σκύλου. Τόσο συχνά όσο κάθε 5 δευτερόλεπτα, η συσκευή σκύλου μεταδίδει τις πληροφορίες θέσης του σκύλου σας στη συσκευή χειρός. Υπάρχουν πολλοί ρυθμοί ενημέρωσης για να διαλέξετε. Ο ταχύτερος ρυθμός ενημέρωσης είναι κάθε 2,5 δευτερόλεπτα, ο οποίος είναι μεταξύ των κορυφαίων επιπέδων του κλάδου στην αγορά. Σε κανονικές καταστάσεις, προτείνεται ο ρυθμός ενημέρωσης πιο αργός από κάθε 2,5 δευτερόλεπτα για να επιβραδυνθεί η ταχύτητα κατανάλωσης της μπαταρίας.

Όχι μόνο μπορείτε να παρακολουθείτε τα σκυλιά σας στο τρέξιμο σε πραγματικό χρόνο, αλλά μπορείτε επίσης να ελέγξετε το κομμάτι της ημέρας ή στο παρελθόν του σκύλου σας που ταξίδεψε στην εφαρμογή για κινητά. Υπάρχουν πιο πολύτιμα πράγματα που μπορεί να φέρει η εφαρμογή. Μπορείτε να κάνετε σημάδια τοποθεσίας στον χάρτη, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στα σημεία εκκίνησης για να αποφύγετε να χαθείτε στην άγρια ​​φύση. Μπορείτε να ορίσετε έναν γεωγραφικό φράκτη στον χάρτη για να περιορίσετε το εύρος δραστηριότητας του σκύλου σας. Θα λάβετε συναγερμό στην εφαρμογή για κινητά όταν ο σκύλος σας φτάσει στις καθορισμένες γεωγραφικές γραμμές περίφραξης. Η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να σας ειδοποιεί εκ των προτέρων πριν ο σκύλος σας σας βάλει σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ

Το σύστημα παρακολούθησης και εκπαίδευσης πολλαπλών σκύλων σας βοηθά να εκπαιδεύσετε και να ελέγξετε τα σκυλιά σας στη φύση. Οι λειτουργίες εκπαίδευσης με εύκολη πρόσβαση έχουν σχεδιαστεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε ξεχωριστά με κάθε σκύλο. Υπάρχουν 3 διαφορετικές χρονικές διάρκειες δόνησης και 3 διαφορετικά επίπεδα έντασης διέγερσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκπαιδεύσετε τα σκυλιά σας.

Μπορείτε να στείλετε εντολή για να ανάψετε εξ αποστάσεως τα ενσωματωμένα φώτα LEDTR-σκύλος®συσκευή για κολάρο σκύλου για να κάνει το σκυλί σας εύκολα ορατό από μακριά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή τη νύχτα ή πριν διασχίσει έναν αυτοκινητόδρομο.

Με βάση το αίτημα των περισσότερων κυνηγών κυνηγών, το σύστημα έχει τώρα ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: μπορεί να ακούει τους ήχους του γαβγίσματος του σκύλου από απόσταση. Υπάρχουν δύο τρόποι για να ακούσετε τα γαβγίσματα του σκύλου σας από απόσταση. Ένας τρόπος είναι να παραγγείλετε "Ηχογράφηση ήχου" στο χέρι. Ο άλλος τρόπος είναι ότι δίνετε εντολή "Call the Collar" στη συσκευή χειρός και στη συνέχεια μπορείτε να ακούσετε τους ήχους γύρω από το κολάρο σε πραγματικό χρόνο. Οι έμπειροι κυνηγοί μπορούν να κρίνουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο σκύλος του σύμφωνα με τον τύπο του ήχου του γαβγίσματος μέσω της γνώσης της κατάστασης του σκύλου. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της συνολικής κυνηγετικής επίδρασης και αποτελεσματικότητας των κυνηγών.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

● Η λήψη GPS/GLONASS/Beidou υψηλής ακρίβειας επιτρέπει καλύτερη δορυφορική παρακολούθηση σε δύσκολα περιβάλλοντα από το GPS μόνο

● Παρακολουθεί έως και 20 σκύλους κάθε φορά

● Η τοποθεσία του σκύλου μπορεί να ενημερώνεται κάθε 2,5 δευτερόλεπτα. Παρέχει ταχύτερη παρακολούθηση τοποθεσίας όταν τα σκυλιά βρίσκονται σε φυγή.

● Η εμβέλεια παρακολούθησης κυμαίνεται έως και 15 km από την κάλυψη του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, ενώ απεριόριστη εμβέλεια στην κάλυψη του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

● Η τοποθεσία του σκύλου σε πραγματικό χρόνο, το ίχνος που κινείται την ημέρα μπορεί να εμφανιστεί στον χάρτη που έχει προληφθεί στην εφαρμογή για κινητά. Τα ιστορικά κομμάτια μπορούν επίσης να ελεγχθούν και να εμφανιστούν στην εφαρμογή.

● Ένας συναγερμός ενεργοποιείται όταν ένας σκύλος εισέρχεται ή εξέρχεται από έναν γεωγραφικό φράκτη που έχει οριστεί στην εφαρμογή.

● Η εφαρμογή που λείπει σε συνδυασμό με το κολάρο του σκύλου μπορεί να βρει

● 3 διαφορετικές χρονικές διάρκειες δόνησης

● 3 διαφορετικά επίπεδα έντασης διέγερσης

● Φώτα φάρου LED στο γιακά σκύλου

● Μπορεί να ακούει τους ήχους του γαβγίσματος του σκύλου από απόσταση

Μέγεθος οθόνης: 1,45" Π x 1,93" Υ (3,7 x 4,9 cm); Διάμετρος 2,4" (6,1 cm)

Τύπος οθόνης: 65-Κ χρώμα TFT, ευανάγνωστο στο ηλιακό φως

Ποσοστό ενημέρωσης: Κάθε 2,5 δευτερόλεπτα ο πιο γρήγορος

Κάρτα SIM: Κάρτα Micro SIM, Υποστήριξη δικτύου 4G

Υποστήριξη Bluetooth: Ναί

Χειρός καλεί το γιακά: Ναί

Υποστήριξη APP: Ναί

Γεωγραφία Φράχτη: Ο συναγερμός ενεργοποιείται όταν ένας σκύλος εισέρχεται ή εξέρχεται από ένα γεωφράγμα

Η συσκευή χειρός που λείπει βρέθηκε από την εφαρμογή: Ναι

Παρακολούθηση πολλαπλών σκύλων: Ναι, μπορεί να παρακολουθεί έως και 20 σκύλους ταυτόχρονα

Διέγερση/Δόνηση: Ναί

Εντολή LED beacon lights: Ναί

Κεραία: Κεραία ραδιοφώνου συν κεραία GPS

Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη 18650 ιόντων λιθίου, με δυνατότητα αντικατάστασης από τον χρήστη

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 20-40 ώρες

Αξιολόγηση αδιάβροχο:IPX7

ΧΑΡΤΕΣ & ΜΝΗΜΗ

Δυνατότητα προσθήκης χαρτών: Ναί

Σημεία / ίχνη: Ναί

Κάρτα μνήμης: Κάρτα microSD™ 512M (περιλαμβάνεται)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΚΥΛΙΟΥ:

Υποστηριζόμενη πλοήγηση: GPS/GLONASS/BEIDOU υψηλής ακρίβειας

Κάρτα SIM:κάρτα nano SIM, Υποστήριξη δικτύου 4G

Ηχογράφηση: Ναί

Γεωγραφία Φράχτη: Ο συναγερμός ενεργοποιείται όταν ένας σκύλος εισέρχεται ή εξέρχεται από ένα γεωφράγμα

Διέγερση/Δόνηση: Ναί

Φώτα φάρου LED: Ναί

Κεραία: Κεραία ραδιοφώνου συν κεραία GPS

Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενα ιόντα λιθίου

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 20-40 ώρες

Βαθμολογία νερού: IPX7

Ανταλλακτικός ιμάντας γιακά: Ναί

Μέγεθος ιμάντα γιακά: 1" (2,54 cm)

ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ:

● TR-σκύλος®Κυνηγόφιλος®  χειρός

● Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που αντικαθίσταται από το χρήστη

● TR-σκύλος® Κυνηγόφιλος® κολάρο σκύλου με ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου

● Λουράκι γιακά 1".

● Κάρτα microSD™ 512M

● Κεραία ραδιοφώνου τυπικής εμβέλειας

● Σημεία επαφής

● Μονωμένα βύσματα

● Μετασχηματιστής AC

● Καλώδια USB

● Κορδόνι χειρός

● Εγχειρίδια

trdog100