Όροι και Προϋποθέσεις Αλλαγών

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όταν δεν τα έχει χρησιμοποιήσει και δεν έχει καταστρέψει τις αυτοκόλλητες ταινίες με τους κωδικούς των προϊόντων ή τα αντίστοιχα παραστατικά. 

Εάν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, το κατάστημα μας υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οποιοδήποτε άλλο είδος της επιλογής του πελάτη. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας της νέας παραγγελίας, η διαφορά βαραίνει τον πελάτη, όπως και το κόστος της νέας αποστολής, με 3€ ανεξαρτήτως ποσού.

Προϊόντα Με Κατασκευαστικό Σφάλμα

Για τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα, το κατάστημά μας αναλαμβάνει να τα επιστρέψει στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν όντως υπάρχει κάποιo ελάττωμα και  στην συνέχεια θα ενημερώσει τον πελάτη για την απάντηση του κατασκευαστή. Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν, εφόσον είναι διαθέσιμο, διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο είδος επιθυμεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών. Κατά τη νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής. Στην περίπτωση που επιλέξει κάποιο νέο είδος και προκύψει διαφορά στην αρχική τιμή της παραγγελίας, τότε την επιβαρύνεται ο πελάτης.

Αλλαγές Προϊόντων

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να αλλάξει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα alagiannis.gr, έχει την δυνατότητα να το πραγματοποιήσει μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία εκτιμώμενης παραλαβής τους, χωρίς να έχει καμία οικονομική επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει με τις εταιρίες ταχυμεταφορών που συνεργάζεται το κατάστημα μας, δηλαδή την ACS, την ELTA Courier ή τα ELTA Post. H επιστροφή θα πρέπει να φέρει την ένδειξη "Χρέωση Παραλήπτη", ώστε να σταλεί δωρεάν κι εμείς μόλις παραλάβουμε το δέμα, αποστέλλουμε τα νέα προϊόντα στην διεύθυνση που είχε δηλώσει κατά την αρχική του παραγγελία.

Επιστροφή Τμήματος ή Ολόκληρης Παραγγελίας

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την ακύρωση τμήματος ή ολόκληρης της παραγγελίας, μετά την παραλαβή των προϊόντων, έχει την δυνατότητα να το πραγματοποιήσει εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσής κι εμείς θα επιστρέψουμε το κόστος της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαριασμό που δήλωσε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του ή σε κάποιον άλλον αν επιθυμεί, εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα το ποσό αυτό να πιστωθεί για οποιαδήποτε νέα παραγγελία που μπορεί να επιθυμεί να πραγματοποιήσει μελλοντικά. Οι επιστροφές που αφορούν επιστροφή χρημάτων, θα επιβαρύνουν τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση που ο πελάτης πραγματοποιήσει την επιστροφή της παραγγελίες με την ACS, την ELTA Courier ή τα ELTA Post και την ένδειξη "Χρέωση Παραλήπτη", θα του αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής τα μεταφορικά έξοδα. Όλες οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται από την τράπεζα Eurobank. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε διαφορετική τράπεζα από τη συνεργαζόμενη, τυχόν διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει είτε τηλεφωνικά στον αριθμό 2251021900, είτε αποστέλλοντας email στο info@alagiannis.gr, στο οποίο θα πρέπει να αναφέρεται ο κωδικός παραγγελίας. Tο κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη με 3€. Οι αλλαγές γίνονται αφαιρώντας το ποσό της αρχικής παραγγελίας. Η ταχυδρομική διεύθυνση για τις επιστροφές είναι:

Αλαγιάννης Μιχαήλ, Θεοκρίτου 89, Πλατεία Αλυσίδας, Μυτιλήνη 81100, Tηλ: 2251021900

Στο δέμα που θα στείλει ο πελάτης θα πρέπει να περιλαμβάνεται και η απόδειξη αγοράς. Μετά το πέρας των 14  ημερολογιακών ημερών, δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων και χρημάτων.