Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής των παραγγελιών είναι οι εξής και πραγματοποιούνται μόνο σε Ευρώ (€):

-Αντικαταβολή: όπως έχει οριστεί από την εκάστοτε μεταφορική εταιρία που έχει επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής.

-Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, σε οποιοδήποτε κατάστημα της Eurobank και στον λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία:

Δικαιούχος: ΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ. ΜΙΧΑΗΛ
Τράπεζα Eurobank
Swift Τράπεζας (BIC) ERBKGRAA
IBAN: GR2702603190000640200491204

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας,
παρακαλούμε συμπεριλάβετε στην αιτιολογία του εμβάσματος
τον αριθμό της παραγγελίας σας.

-Με μετρητά, μόνο για την περίπτωση που ο υποψήφιος αγοραστής επιλέξει να παραλάβει την παραγγελία του από το φυσικό μας κατάστημα.

-Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας από το ασφαλές περιβάλλον της Eurobank.

Μεταφορικές Εταιρίες

Το κατάστημα Αλαγιάννης συνεργάζεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS με παράδοση στο χώρο σας σε 1-3 ημέρες, την ELTA POST (Ελληνικά Ταχυδρομεία) με παράδοση σε 3-4 εργάσιμες ημέρες και τα ELTA Courier με παράδοση στον χώρο σας 3-4 εργάσιμες ημέρες. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παραλαβής των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Θεοκρίτου 84, Πλατεία Αλυσίδας στην Μυτιλήνη. Για προϊόντα μεγάλων διαστάσεων, η αποστολή γίνεται με φορτωτική εταιρία σε 4-7 εργάσιμες ημέρες.

Έξοδα Μεταφορικών

Για παραγγελίες άνω των 50€ σας κάνουμε δώρο τα έξοδα μεταφοράς, εκτός από την αγορά φυσιγγιών, όπου τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες από 70€ και πάνω.

Στην περίπτωση που η αξία της παραγγελίας είναι μικρότερη από 80€, τα μεταφορικά χρεώνονται ανάλογα με την αξία που έχει ορίσει η εκάστοτε μεταφορική εταιρία που έχει επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής.

Αγορά Αεροβόλου Όπλου ή Πιστολιού

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την παραγγελία αεροβόλου όπλου ή πιστολιού, ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να έχει κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του και για την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα πρέπει να αποστείλει και αντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας.