Γενικές Πληροφορίες

Το Όνομα Τομέα "alagiannis.gr" αντιστοιχεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα προβολής και πώλησης προϊόντων, της επιχείρησης Αλαγιάννης Μιχαήλ, Είδη Κυνηγιού & Αλιείας [Α.Φ.Μ. 074394029, Δ.Ο.Υ. Μυτιλήνης και ΓΕΜΗ 078231942000], που εδρεύει στην οδό Θεοκρίτου 84, Μυτιλήνη, Τ.Κ. 81100 και έχει τηλέφωνο 22510 21900.

Εξυπηρέτηση Πελατών:

Τηλέφωνο: 22510 21900

Εmail: info@alagiannis.gr

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο: 9:00 - 21:00

Η περιήγηση καθώς και κάθε συναλλαγή στο ηλεκτρονικό κατάστημα alagiannis.gr προϋποθέτει την αποδοχή των γενικών όρων και όρων χρήσης που περιγράφονται στο παρόν κείμενο. Προτού περιηγηθείτε και πραγματοποιήσετε συναλλαγές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους. Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους όρους αυτούς, μπορεί να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την πραγματοποίηση οποιαδήποτε συναλλαγής. Σε αντίθετη περίπτωση σημαίνει ότι αποδέχεστε όλους τους παρακάτω όρους ανεπιφύλακτα.

Η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει ανά πάσα στιγμή, μέρους ή όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο παρόν κείμενο, καθώς επίσης και να τροποποιήσει ή να ανανεώσει το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού της καταστήματος alagiannis.gr, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ενημέρωση. Σε περιπτώσεις αλλαγών οποιασδήποτε φύσεως στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, δεν θα επηρεαστούν αυτά που έχουν συμφωνηθεί για ήδη καταχωρημένες παραγγελίες ή για παραγγελίες που βρίσκονται σε διαδικασία επεξεργασίας ή αποστολής. Η επιχείρηση ΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ προτρέπει τους χρήστες και επισκέπτες του ηλεκτρονικού της καταστήματος να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τυχόν αλλαγές στους όρους χρήσης του. Τέλος, οι τιμές που εμφανίζονται στο alagiannis.gr, αφορούν ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές παραγγελίες από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα alagiannis.gr, έχουν να κάνουν με την προβολή, την προώθηση και την μεταπώληση προϊόντων των προμηθευτών με τους οποίους συνεργάζεται. Η επιχείρηση έχει δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα θα που προβάλλει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, καθώς επίσης και να τα τροποποιεί, να τα ανανεώνει ή/και ακόμα και να τα αποσύρει ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για τις πολιτικές που ακολουθεί για τις προσφορές και εκπτώσεις, τις οποίες επιλέγει και διενεργεί ελεύθερα και τις οποίες έχει το δικαίωμα να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και να αποσύρει οποιαδήποτε χρονική στιγμή το επιθυμεί και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ενημέρωση.