• -29,00 €

Βυθόμετρο GPSMAP® 923xsv GARMIN

1.929,00 €
1.900,00 € Κερδίζεις 29,00 €
με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

Με 50% περισσότερα pixel και σχεδόν την διπλάσια ταχύτητα επεξεργασίας από τις προηγούμενες γενιές συσκευών GPSMAP 9 ιντσών, αυτό το ευκρινές, υψηλής ανάλυσης πλότερ/σόναρ ενσωματώνεται τέλεια με το ναυτικό σας  σύστημα Garmin.

Ποσότητα
Διαθέσιμο

 

Αυθημερόν αποστολή για παραγγελίες πριν τις 12μμ

 

Δεκτές οι επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

 

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€

ΣΟΝΑΡ ΣΑΡΩΣΗΣ ULTRA HIGH-DEFINITION

Λάβετε ενσωματωμένο σόναρ σάρωσης Ultra High-Definition SideVü και ClearVü με ζωντανές, υψηλής αντίθεσης χρωματικές παλέτες για να σας βοηθήσει να διακρίνετε ψάρια από τη δομή του βυθού. Το GPSMAP® 923xsv υποστηρίζει επίσης παραδοσιακό σόναρ CHIPR 1kW.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΝΑΡ PANOPTIX™ 

Συνδέστε το με τα εύκολα στην κατανόηση σόναρ πραγματικού χρόνου Panoptix ή  Panoptix LiveScope™  (οι αισθητήρες πωλούνται χωριστά) για να βλέπετε γύρω από το σκάφος σε πραγματικό χρόνο.

ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ, ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΕΡΟ, ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ

Με την επιπρόσθετη δύναμη επεξεργασίας και το νέο κομψό σχεδιασμό με γυαλί από άκρη σε άκρη και μικρότερο αποτύπωμα μονάδας, αυτό το

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗΣ

Η νέα υψηλότερης ανάλυσης οθόνη 9 ιντσών σας προσφέρει βελτιωμένη δυνατότητα ανάγνωσης στον ήλιο με 50% περισσότερα pixel από τις προηγούμενες γενιές συσκευών GPSMAP 9 ιντσών.

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ BLUECHART® G3 VISION® 

Αυτοί οι προαιρετικοί χάρτες προσφέρουν τα καλύτερα δεδομένα Garmin και Navonics, τεχνολογία αυτόματου υπολογισμού πορείας3 και άλλες κορυφαίες λειτουργίες πλοήγησης.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ

Για να βοηθηθείτε να αποφύγετε τον καιρό και τη κίνηση στο νερό, το μικρό ραντάρ κλειστού τύπου 4 kW GMR™ 18 HD+ διατίθεται σαν επιλογή πακέτου μαζί με το πλότερ/σόναρ σας GPSMAP.

GA-010-02366-GT

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις
23.3 x 16.2 x 7.6 ΕΚ.
Εγγύηση
2 χρόνια