• -5,00 €

ΚΑΛΑΜΙ BIG BOSS BB-JC 6046 LEMAX

160,00 €
155,00 € Κερδίζεις 5,00 €
με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

Το καλάμι Big Boss BB-JC 6046 της LEMAX κατάλληλο για ψάρεμα από σκάφος για ψαράδες που τους αρέσει να ελέγχουν τα ψάρια και όχι το αντίστροφο. Σχεδιασμένο για την τεχνική του της ζόκας, κατασκευασμένο με υψηλά στάνταρ ποιότητας υπό την επιτήρηση και τις αυστηρές προδιαγραφές της XZOGA. 

Ποσότητα
Διαθέσιμο

 

Αυθημερόν αποστολή για παραγγελίες πριν τις 12μμ

 

Δεκτές οι επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

 

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€

Διαθέτει Sic οδηγούς με αντιοξειδωτική προστασία, βάση μηχανισμού για multiplier μηχανισμούς και Blank σχεδιασμένο για να μπορεί να δώσει μεγάλες μάχες. Το καλάμι Big Boss της LEMAX είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και έμπειρους φίλους του Slow. Η τεχνολογία GCF technology σημαίνει Gradual Curve Fishing action, ή Δράση Προοδευτικής Καμπύλης και παρέχει στους ψαράδες τη δυνατότητα για ξεκούραστη, πολύωρη, συνεχόμενη μάχη με τα τέρατα του βυθού. Το καλάμι Big Boss είναι ένα πραγματικά ελαφρύ καλάμι άνθρακα, το οποίο μπορεί να ελέγξει οποιοδήποτε είδος ψαριού λόγου του ενισχυμένου γεμάτου σώματος (συμπαγές solid carbon), εξ'ου και το όνομα Big Boss.

Είναι ιδανικό για ζόκα με ζωντανό ή νεκρό δόλωμα, σιλικόνες όπως τα FIIISH Black Minnow, κοντοφύλακα με ζωντανό ή νωπό δόλωμα, κάθετο Jigging.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

-Τύπος: Συμβατικό(Baitcasting)

-Μήκος: 1,80m

- PE:4,0-6,0

- Βάρος Τεχνητού: 80gr-280gr

- Τεμάχια: 2  

BB-JC6046

Χαρακτηριστικά

Τεχνική
BaitCasting