Καλαμαριέρα Ballistic Real Fish DTD

12,10 €
με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

Η καλαμαριέρα Ballistic Real Fish της DTD σχεδιάστηκε το 2020 και η κατασκευή της βασίστηκε στη μοναδική τεχνολογία της Ballistic White Killer. Είναι μακράν οι πιο αποτελεσματικές σε επίτευξη μακρινής βολής και σας βοηθά να καλύψετε πολύ περισσότερη έκταση.

Χρώμα
Ποσότητα
Διαθέσιμο

 

Αυθημερόν αποστολή για παραγγελίες πριν τις 12μμ

 

Δεκτές οι επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

 

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€

Βάση μετρήσεων που πραγματοποίησε η DTD, ή βολή της υπολογίζεται κατά 40% μεγαλύτερη από τις καλαμαριέρες με εξωτερικό βαρύδι και αυτό συνεπάγεται την κάλυψη μεγαλύτερης επιφάνειας κατά 96%. Για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο η DTD στη βελτίωση της βολής, διαφοροποίησε την Real Fish σε σχέση με τη Bukva, με την προσθήκη φτερών σιλικόνης τα οποία βελτιώνουν την αεροδυναμική της καλαμαριέρας. 

Οι καλαμαριέρα Ballistic Real Fish παρομοιάζουν ψάρι το οποίο είναι άρρωστο από το παράσιτο Anilocra Physodes, ή πληγωμένο, γεγονός που τα καθιστά πιο αδύνατα, πιο αργά στις αντιδράσεις τους και πιο εύκολα θηράματα για τα καλαμάρια.

Το σχήμα είναι πιο λεπτό και πιο μακρύ, ώστε να εκτοξεύεται σαν σφαίρα από το καλάμι σας. Στο εσωτερικό της όμως, κρύβει άλλη μία πατέντα της DTD, την οποία περιγράφουμε και αφορά το ΕσωτΤο ερικό Μετακινούμενο Βαρος.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΑΡΟΣ ΜΗΚΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
10806 3,0Β 14,6 γρ. 9 εκ. 6,5''/μέτρο
10806ma