Αλιεία

Στην ενότητα Αλιεία θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε μηχανισμούς ψαρέματος, καλάμια, τεχνητά δολώματα, καλαμαριέρες, πετονιές/μεσινέζες, νήματα, αγκίστρια, σαλαγγιές, σιλικονούχα χελάκια, μαλάγρες, καθώς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το αγαπημένο σας χόμπυ.

Αλιεία

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 462

Ενεργά φίλτρα

  • Μειωμένη τιμή

  Maxi Combo 5g/10/15g

  Κανονική τιμή 20,50 € Τιμή 19,00 €

  Αυτό το δόλωμα που προέρχεται από τις έρευνες για το ψάρεμα του ποταμίσιου λαβρακιού είναι ένας συνδυασμός καινοτόμων σημείων που προσφέρουν εξαιρετικές ικανότητες ελκυστικότητας.

 • Ψαράκι Gravity Pencil 50 της εταιρείας Savage Salt με βάρος 8γρ. Φτιαγμένο από υλικό ABS super strong. Εφοδιασμένο με σαλαγκιές BKK UAR super skart saltwater. 

 • Ψαράκι X-Rap Saltwater SXR-10 της Rapala είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένα υλικά ώστε να αντέχουν τα δαγκώματα των ψαριών και τη φυσιολογική φθορά από το θαλασσινό νερό.

  • Νέο

  Combo Off Shore 6gr

  Τιμή 8,00 €

  Οι πετυχημένες σιλικόνες της σειρά Combo off shore της Fiiish είναι αρματωμένη και έτοιμη για ψάρεμα..

  Το μη-συμπαγές σώμα, διατηρεί κρυφό το αγκίστρι και σας επιτρέπει να το ψαρεύετε σε οποιαδήποτε περιοχή. Τα μεγαλύτερα τεχνητά ψαρεύονται και με την τεχνική του jigging.

  • Νέο

  Καλάμι Millestone Ultra...

  Τιμή 65,00 €

  Το Καλάμι Millestone Ultra Light Rod Lrf της Mikado είναι απίστευτο ελαφρύ και έχει ευαίσθητους ράβδους από ψηλό συντελεστή άνθρακα 24Τ. Ιδανικό για ψάρεμα χρησιμοποιώντας μικρότερα τεχνητά θέλγητρα. Μεταδίδουν τα τσιμπήματα τέλεια, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε  ακόμη και την παραμικρή επαφή με ένα ψάρι.

 • Μηχανισμός Fuego LT

  Από Τιμή 109,00 €

  Μηχανισμός Fuego LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από υλικό Carbon DS5, με μηχανισμό ελαφρύτερο αλλά ταυτόχρονα και δυνατότερο χάρη στον γραφίτη και το ABS που διαθέτει. Επίσης δεν υπάρχει κίνδυνος από διάβρωση καθώς τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του δεν είναι μέταλλα. Περιλαμβάνει ένα γρανάζι κίνησης μεγαλύτερου μεγέθους από το κανονικό το οποίο αυξάνει την δύναμη ενώ το σύστημα φρένων ATD λειτουργεί αμέσως και εφαρμόζει την επιλεγμένη δύναμη στη μπομπίνα.

 • Οι Egi Oh Q Live Basic είναι ένα ακόμα μοντέλο καλαμαριέρας από τη Yamashita που έχει κατασκευαστεί με την τεχνική Warm Jacket και αυτό γιατί έχει παρατηρηθεί ότι τα καλαμάρια αντιδρούν περισσότερο στα θερμά σώματα. Το σώμα τους απορροφάει το φως του ηλίου και το κρατάει στο εσωτερικό τους εκπέμποντας αυτή τη θερμότητα. Διαθέτουν εξωτερικό αγκύλι και ανοξείδωτα και διπλά αγκύλια. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε το μέγεθος 3,0.

 • Ο φορτιστής μπαταρίας σκάφους SBC 250 της εταιρίας Quick, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν. Παρέχει προστασία αντίθετης πολικότητας, αλλά και προστασία από υπερθέρμανση, υπερφόρτωση και περίπτωση βραχυκυκλώματος. Δίνει τη δυνατότητα χρήσης του ακόμα και χωρίς τη χρήση μπαταρίας, με απευθείας παροχή. Εξασφαλίζει ψύξη με ανεμιστήρα μεταβλητής ταχύτητας και είναι συμβατός με κάθε τύπο γεννήτριας. Παρέχει πλήρη ισχύ εξόδου, ακόμη και με χαμηλή τάση φόρτισης και διαθέτει ασφάλειες σε κάθε του έξοδο. Ανάλογα με τον τύπο της μπαταρίας καλύπτει διαφορετική καμπύλη φόρτισης. Μπορείτε να φορτίσετε πολλές μπαταρίες ταυτόχρονα, αφού εξασφαλίζει πολλαπλές εξόδους φόρτισης. Η φόρτιση που παρέχει είναι τριών σταδίων.

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα Weak Fish αυτή μιμείται τα ψάρια Μεσογείου αλλά με λευκή ουρά. Τα φυσικά χρώματα με το λευκό προκαλούν αντίθεση. Τα καλαμάρια αντιλαμβάνονται το λευκό χρώμα στην ουρά σαν αδυναμία του ψαριού, αφού έτσι φαίνονται τα τραύματα των ψαριών στην θάλασσα με αποτέλεσμα να προτιμούν σαν θήραμα.

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα White Killer Bukva της DTD, σε διαφανές-χρωματισμένο λευκό-φωσφορίζων σώμα, που λάμπει πολύ έντονα χάρη στην ειδική χρωματική λωρίδα στη ράχη, η οποία είναι δραστική στην υπεριώδη ακτινοβολία. Ενώ το σημάδι σε σχήμα σαν δάκρυ στο πλαϊνό του μέρος, εκπέμπει μπλε φωσφορούχο φως, ακόμα και σε απόλυτα σκοτεινές συνθήκες της θάλασσας.

 • Οι καλαμαριέρες Wounded Fish από την DTD αποτελούν μία επιτυχημένη προσπάθεια της εταιρίας να κατασκευάσει καλαμαριέρες που μοιάζουν σε φυσικά, πληγωμένα ψάρια. Έχει δημιουργήσει 8 σχέδια: χάνος, μελανούρι, μπλε μέλαινα, πράσινη μέλαινα, συναγρίδα, σαργός, κέφαλος και δράκαινα. Το σώμα τους είναι φωτεινό και ανάγλυφο και διαθέτουν ανοξείδωτα, διπλά αγκύλια.

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα Panic Fish διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά. Με την ειδικά σχεδιασμένη ουρά, η καλαμαριέρα αυτή μιμείται την φυσική κίνηση του ψαριού. Το πατενταρισμένο Action Click System σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε τη δράση προσθέτοντας ή αφαιρώντας την πλαστική ουρά. Αν θέλετε κίνηση woobling προσθέτετε την ουρά, αν θέλετε κλασσική δράση απλά αφαιρείται την ουρά.

  Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 πλαστικές ουρές, μια με έντονο κόκκινο χρώμα και μια σε διάφανο χρώμα.

 • Καλάμι Fishus Slow Silicon

  Τιμή 190,00 €

  Το Καλάμι Fishus Slow Silicon της Yuki είναι το μοναδικό καλάμι σχεδιασμένο για ψάρεμα σιλικόνης από σκάφος με την τεχνική slow jigging. 'Εχει ενισχυμένο σώμα από carbon, με ευαίσθητη μύτη για τη σωστή κίνηση της σιλικόνης και σκληρό, δυνατό κορμό για μεγάλα ψάρια.

 • Το καλάμι Sasori Medium Heavy Spin της Mikado εγγυάται αντοχή και ασφαλή αγκίστρωση. Το κομψό φινίρισμα δίνει στο καλάμι μια κλασική εμφάνιση που θα ικανοποιήσει κάθε ψαρά. Συνιστάται για ψάρεμα λούτσων και άλλων αρπακτικών της θάλασσας.

  • Νέο

  Καλαμαριέρα Toro

  Τιμή 8,00 €

  Η καλαμαριέρα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο EFTTEX 2019 που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, αυτό το προϊόν έχει ροζ σώμα. Η ένταση του ροζ χρώματος στη θάλασσα αυξάνεται. 

  Διατίθεται σε 4 ζωντανά χρώματα.

 • Αυτές οι καλαμαριέρες παρουσιάστηκαν στο EFTTEX 2019. Αυτό το προϊόν μιμείται ζωντανά μεσογειακά ψάρια και διατίθεται σε 6 χρώματα. Το κόκκινο σημάδι σημάδι στο σώμα παρομοιάζει ματωμένο ψάρι που το κάνει εύκολο θήραμα για επίθεση.