Αλιεία

Στην ενότητα Αλιεία θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε μηχανισμούς ψαρέματος, καλάμια, τεχνητά δολώματα, καλαμαριέρες, πετονιές/μεσινέζες, νήματα, αγκίστρια, σαλαγγιές, σιλικονούχα χελάκια, μαλάγρες, καθώς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το αγαπημένο σας χόμπυ.

Αλιεία

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 759

Ενεργά φίλτρα

 • Μηχανισμός Ninja LT

  Από Τιμή 56,00 €

  Μηχανισμός Ninja LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από πολυκαρμπονικό υλικό και σύστημα Light & Tough. Διαθέτει επίσης μικρομετρικό σύστημα φρένων πολλαπλών δίσκων, τεχνολογία Air Rotor και κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής DigiGear.

 • Μηχανισμός Sweepfire από την Daiwa, κατασκευασμένος από μπομπίνα αλουμινίου και φρένα που δίνει την δυνατότητα να κάνετε μικρορυθμίσεις κατά την διάρκεια του ψαρέματος. Επίσης διαθέτει σώμα και ρότορα από Carbon.

 • Μηχανισμός Prorex LT

  Από Τιμή 235,00 €

  Μηχανισμός Prorex LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από υλικό Zaion ώστε να παρέχει απόλυτη ασφάλεια στα μηχανικά μέρη του. Τα ισχυρά γρανάζια που διαθέτει (τεχνολογίας Digigear II) δίνουν στον μηχανισμό μεγάλη διάρκεια ομαλής λειτουργίας και το σύστημα φρένων ATD ακαριαίο έλεγχο για μέγιστη δυνατή αντίσταση.

 • Μηχανισμός Exceler LT

  Από Τιμή 95,00 €

  Μηχανισμός Exceler LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από 5+1 ρουλεμάν, μανιβέλα Monoblock και μπομπίνα Airspool αλουμινίου. Διαθέτει επίσης μπροστινό σύστημα φρένων ATD, ρότορα από υλικό Polycarbonate DS4, σύστημα Silent Oscillation και Pick Up Heavy Duty Airbail.

 • Μηχανισμός Saltiga Bay

  Τιμή 635,00 €

  Μηχανισμός Saltiga Bay από την Daiwa, κατασκευασμένος με σύστημα φρένων ATD, ρουλεμάν 10+1 εκ των οποίων 9 CRBB + 1 Magsealed. Διαθέτει επίσης σώμα από αλουμίνιο Monoblock, μανιβέλα Monoblock αλουμινίου με λαβή Heavy Duty από υλικό EVA και 1 κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής Hyper Digigear.

 • Μηχανισμός Caldia LT

  Από Τιμή 205,00 €

  Μηχανισμός Caldia LT από την Daiwa, κατασκευασμένος με τεχνολογία λίπανσης Magsealed και σώμα από υλικό Zaion. Διαθέτει τεχνολογία Air-Rotor, σύστημα φρένων ATD, μόνιμη λειτουργία αντεπιστροφής, μανιβέλα Monoblock αλουμινίου, μπομπίνα AirSpool με Long Cast Profile, Pick Up Heay Duty Airbail και σταυρωτό τύλιγμα Cross Wrap.

 • Ο μηχανισμός Tai Game της Taiwalk είναι ισχυρό και ελαφρύ. Αθόρυβη ελαφρότητα για μεγάλο σώμα 260g. Με μεγάλη χωρητικότητα νήματος P1 400m μπορεί να πάει εύκολα σε βαθιά νερά. Έχει λαβή μεταβλητής ισχύος 60mm & 75mm που μπορεί να τυλίξει δυνατά. Το φρένο χρησιμοποιεί ένα εύκολο στη ρύθμιση φυγοκεντρικό φρένο 6 σημείων. Η διαισθητική ρύθμιση φρένων είναι κατανοητή ακόμη και για αρχάριους.

 • Η ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή Cayman B55, αποτελεί το νεότερο μοντέλο της σειράς, με έξτρα εξοπλισμό GPS και τηλεχειριστήριο. Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το λογισμικό του GPS από το APP Store ή το Google Play και να το εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο (είτε με λογισμικό Android ή Apple). Στην συνέχεια συνδέετε το κινητό με τον κινητήρα σας και η πλοήγηση γίνεται παιχνιδάκι!

  • Νέο

  Οι παραμάνες Jack Link παρομοιάζει "συνδετήρα" και επιτρέπει την γρήγορη αλλαγή των τεχνητών δολομάτων. Είναι εύκολες στην χρήση τους και βρίσκουν εφαρμογή σε πολλές εφαρμογές. Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι ο κορμός τους είναι κατασκευασμένος από εννιαίο μέταλλο, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες απελευθέρωσης. Το στενό μέρος της  παραμάνας σχηματίζει μια μικρή γωνία ώστε να εμποδίζει τον κόμπο να γλυστρίσει.

 • Μηχανισμός Revros LT

  Από Τιμή 60,00 €

  Μηχανισμός Revros LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από πολυκαρμπονικό υλικό DS4, μανιβέλα αλουμινίου και μπομπίνα αλουμινίου air-spool. Διαθέτει επίσης μπροστινό σύστημα φρένων ATD, κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής Touch DigiGear και Silent Oscillation System.

 • Μηχανισμός BG Magsealed

  Από Τιμή 160,00 €

  Μηχανισμός BG Magsealed από την Daiwa, κατασκευασμένος από αλουμίνιο και μπροστινό σύστημα φρένων ATD από υλικό Carbon. Διαθέτει επίσης μανιβέλα Monoblock αλουμινίου, Pick Up Heavy Duty χειροκίνητο και κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής DigiGear II.

 • - Φρένα : Μπροστινό σύστημα φρένων Quick drag

  - Ρουλεμάν : 6 CRBB + 1

  - Σώμα από υλικό polycarbonate

  - Μανιβέλα αλουμινίου

  - Μπομπίνα αλουμινίου + extra μπομπίνα αλουμινίου

  - Pick-up heavy AIRBAIL

  - Silent ascillation system

  - Ρότορας από υλικό Polycarbonate

  - Τεχνολογία MAGSEALED

  - Κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής diggear II

  - Μεταλλικό Line HIP

   

 • Μηχανισμός Aird X

  Από Τιμή 75,00 €

  - Φρένα: Μπροστινό σύστημα φρένων - UTD

  - Ρουλεμάν : 8

  - Σώμα από υλικό polycarbonate

  - Μπομπίνα αλουμινίου - air spool

  - Silent ascillation system

  - Ρότορας από υλικό polycarbonate - AIR ROTOR

  - Κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής digigear

  - Αντιολησθητική λαβή με υλικό EVA

    

 • Μηχανισμός Crosscast QD

  Τιμή 140,00 €

  Μηχανισμός Crosscast QD από την Daiwa, κατασκευασμένος από πολυκαρμπονικό υλικό και μπροστινό σύστημα φρένων QD-Quick Drag. Διαθέτει 3+1 ρουλεμάν, μανιβέλα / μπομπίνα αλουμινίου και σύστημα διπλής ταλάντωσης.

 • Μηχανισμός EXIST LT

  Από Τιμή 755,00 €

  Το νέο μηχανισμός Exist LT είναι αποτέλεσμα 60 χρόνων καινοτομίας, συνδυάζοντας το LT (Light & touch) concept με το πανάλαφρο από piece σώμα μαγνησίου.