Αλιεία

Στην ενότητα Αλιεία θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε μηχανισμούς ψαρέματος, καλάμια, τεχνητά δολώματα, καλαμαριέρες, πετονιές/μεσινέζες, νήματα, αγκίστρια, σαλαγγιές, σιλικονούχα χελάκια, μαλάγρες, καθώς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το αγαπημένο σας χόμπυ.

Αλιεία

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 687

Ενεργά φίλτρα

 • Το καλάμι Adrenalin II είναι το επόμενο και πιο εξελιγμένο μοντέλο της σειράς Adrenalin της εταιρίας Balzer, εξαιρετικά ανθεκτικό για την τεχνική Slow Pitch.

 • Καλάμι Grappler Slow Jigging

  Από Τιμή 216,00 €

  Το καλάμι Grappler της Shimano, είναι ένα καλάμι εξαιρετικά ανθεκτικό και κατάλληλο για πολλές τεχνικές σε προσιτή τιμή.

 • Το καλάμι Speedmaster B684 από την Shimano είναι ένα καλάμι που προτείνεται για την ποιότητα και την απόδοση του από μία μεγάλη μερίδα ψαράδων ανά τον κόσμο που ασχολούνται με την τεχνική Slow Jigging.

 • Καλάμι Azores Slow Jigging

  Τιμή 142,00 €

  Το καλάμι Azores της Okuma, είναι ένα καλάμι ειδικά σχεδιασμένο για τις τεχνικές Slow Jigging, Slow Pitch και Inchiku. Είναι κατασκευασμένο από λεπτό carbon, διαθέτει οδηγούς FUJI K-WAG ALCONITE, βάση μηχανισμού FUJI και αντιολισθητική λαβή με υλικό EVA. Στα τελευταία 40 εκατοστά του πρώτου στελέχους πριν την ένωση με την βάση, είναι ενισχυμένο με Kevlar.

 • Καλάμι Dead Ringer

  Τιμή 52,00 €

  Το καλάμι Dead Ringer της Okuma, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, τόσο για την τεχνική του Spinning όσο και του Eging.

 • Καλάμι Blastino 88MHF2

  Τιμή 180,00 €

  Το καλάμι Blastino της XZoga με Medium-Heavy action, έχει τη δυνατότητα να καλύψει βολές με τεχνητά δολώματα, αλλά και με ελαφριούς πλάνους βάρους από 30 έως 40 γραμμαρίων. Έχει μεγάλη απόδοση σε ψάρεμα, τόσο από την ακτή όσο και από προβλήτες, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπου απαιτείται επιπρόσθετη δύναμη.

 • Τα ψαράκια Dense 4,8εκ. της Gomoku είναι αρκετά βαριά σε σχέση με το μέγεθός τους. Το σώμα τους βυθίζεται με παφλασμούς. Έχουν σταθερή πλεύση σε γρήγορες ταχύτητες και δυνατά ρεύματα.  Οι σαλαγκιές είναι Premium VMC Black Nickel. Το βάθος πλεύσης τους είναι 1,0m.

  • Νέο

  Ελαφρύ και μικρό πλάνο, ιδανικό για Light Rock Fishing, αρματωμένο με assist hook. Το βάρος του βρίσκεται στο μπροστινό τμήμα και διαγράφει οριζόντιες κινήσεις κατά την πτώση. Ιδανικά ψαρεύεται με διαδοχικές ανακτήσεις. Δεν χρειάζεται κρικάκια, χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο σύρμα της ουράς που σχηματίζει κρίκο με αντοχή 8,5lb.  

  • Νέο

  Ψαλιδάκι PL421 TATLER

  Τιμή 1,50 €

  Ανοξείδωτο και ανθεκτικό ψαλιδάκι πολλαπλών χρήσεων. Είναι κατάλληλο για νήμα, αλλά και για ακόνισμα αγκιστριών. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό.

  • Νέο

  Σετ περαστά μολύβια με σωληνάκι. Κάθε κασετίνα διαθέτει επτά διαφορετικά μεγέθη μολυβιών σε σχήμα σταγόνας με ένα σωληνάκι σιλικόνης που τα διαπερνά για να μη φθείρεται η πετονιά.

  • Νέο

  Φακός κεφαλής CH2016 της PRIMUS με λαμπάκι COB 3w με μεγάλη φωτεινότητα. Έχει 3 διαφορετικές λειτουργίες: πλήρης φωτεινότητα, χαμηλή φωτεινότητα και flash. Διαθέτει κινητή κεφαλή και λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ.

  • Νέο

  Το αγκίστρι αυτών των πλάνων μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα, χωρίς πένσα, μέσα σε 3 δευτερόλεπτα! Διαθέτουν το βάρος στο πίσω μέρος ώστε να διατηρούν μια σταθερή ταχύτητα βύθισης. Το μεγάλο, γυαλιστερό , σκούρο μάτι τους είναι εξαιρετικά ελκυστικό.