Αλιεία

Στην ενότητα Αλιεία θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε μηχανισμούς ψαρέματος, καλάμια, τεχνητά δολώματα, καλαμαριέρες, πετονιές/μεσινέζες, νήματα, αγκίστρια, σαλαγγιές, σιλικονούχα χελάκια, μαλάγρες, καθώς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το αγαπημένο σας χόμπυ.

Αλιεία

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 558

Ενεργά φίλτρα

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα συρτής Skusa της DTD μοιάζει με σκουμπρί και είναι ιδανική για ψάρεμα καλαμιού από σκάφος. Έχει φωσφορούχο σώμα, ζωντανά χρώματα fluo και ανοξείδωτα αγκίστρια. 

  • Νέο

  Καλαμαριέρα Knez DTD

  Τιμή 6,70 €

  Η καλαμαριέρα συρτής Knez της DTD είναι βυθιζόμενη και δοκιμασμένη με επιτυχία στα νερά του Ιονίου. Στο χρώμα της έχει τοποθετηθεί με ειδικά επεξεργασμένη βαφή και είναι ιδανική για το ψάρεμα μεγάλων καλαμαριών με συρτή (από σκάφος ή την ακτή) κατά την διάρκεια της ημέρας, έως και το σούρουπο.

  • Νέο

  Η επιπλέουσα καλαμαριέρα συρτής Turbo Skusa DD της DTD με μεγάλη γλώσσα είναι κατάλληλη για ψάρεμα από σκάφος. Διαθέτει ανοξείδωτα αγκίστρια και πραγματοποιεί κίνηση wobbling (τρέμουλο).

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα συρτής Turbo Gavun DD της DTD με μεγάλη γλώσσα παραπέμπει σε βυθιζόμενη, τεχνητή καλαμαριέρα. Είναι στην πραγματικότητα καλαμαριέρα συρτής επιφάνειας. Διαθέτει ανοξείδωτα αγκίστρια και στην ράχη του παρομοιάζει λέπια.

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα συρτής Gavun Calamari της DTD κατάλληλη για ψάρεμα από σκάφος ή ακτή. Έχει κόκκινα φωσφορούχα μάτια, φωσφορούχα κοιλιά, ολογραφικό σώμα και ανοξείδωτα αγκίστρια. 

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα συρτής Full Flash Glavoc της DTD έχει φωσφορούχο ειδικό μαλακό ύφασμα, φωσφορούχα κόκκινα μάτια, ρίγες διαμήκως του σώματος και ανοξείδωτα αγκίστρια.

 • Η εξωλέμβια μηχανή Motorguide 24V, με την σειρά Xi5 καταργεί  την χρήση άγκυρας  στο ψάρεμα. Καταργεί την άσκοπη χρήση του κινητήρα στο ρελαντί  για  να μείνουμε στο μέρος που θέλουμε η να κάνουμε την συρτή μας. Έχει αθόρυβο κινητήρα. Ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχει  είναι η δυνατότητα  τηλεχειρισμού  του μοτέρ από την θέση που ψαρεύετε.  Με το  ασύρματο κοντρόλ, ελέγχετε απόλυτα τον ηλεκτρικό κινητήρα αλλά και την πλοήγηση του σκάφους με αυτόν.

  Περιλαμβάνει θερμική ασφάλεια εξωτερική, βάση στήριξης, πρίζα θηλυκή 12v ηλεκτρική, πρίζα αρσενική 12v ηλεκτρική.

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα συρτής Sardina Calamari της DTD έχει εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων. Το σκληρό σώμα τους έχει υποστεί μία μοναδική επεξεργασία ολογραφίας laser. Ξεχωρίζει για τα χρώματά της, τα ζωντανά μάτια της, το δυνατό φώσφορο και τα ανοξείδωτα  αγκύλια.

  • Νέο

  Η Καλαμαριέρα Gira Calamari της DTD έχει εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων. Το σκληρό σώμα τους έχει υποστεί μία μοναδική επεξεργασία ολογραφίας laser. Ξεχωρίζει για τα χρώματά της, τα ζωντανά μάτια της, το δυνατό φώσφορο και τα ανοξείδωτα  αγκύλια.

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα Diamond Glavoc της DTD έχει φωσφορίζων υφασμάτινο σώμα, κόκκινα μάτια, ανοξείδωτα αγκίστρια και δυνατούς κρίκους. Η υφή του υφάσματός του μοιάζει με λέπια.

  • Νέο

  Η βυθιζόμενη καλαμαριέρα συρτής TRLJA της DTD έχει σχεδιαστή να μοιάζει με μπαρμπούνι ώστε να προσελκύει πολλά καλαμάρια. Είναι εξωτερικά ντυμένη με ύφασμα μαλακής υφής, έχει φωτιζόμενο σώμα, μάτια που φωσφορίζουν και ανοξείδωτα αγκύλια με τέλεια ισορροπία στο νερό.

  • Νέο

  Η βυθιζόμενη καλαμαριέρα συρτής TRLJA Platno της DTD έχει σχεδιαστή να μοιάζει με μπαρμπούνι ώστε να προσελκύει πολλά καλαμάρια. Είναι εξωτερικά ντυμένη με ύφασμα μαλακής υφής, έχει φωτιζόμενο κόκκινο σώμα, μάτια που φωσφορίζουν και ανοξείδωτα αγκύλια με τέλεια ισορροπία στο νερό.

  • Νέο

  Η βυθιζόμενη καλαμαριέρα Flash Glavoc της DTD το ύφασμά της είναι ιδιαίτερα μαλακό και επιτρέπει στο φως να την διαπερνά. Φωτιζόμενο σώμα το οποίο γίνεται πιο έντονο μέσα στο νερό, φωσφορίζοντα μάτια και ανοξείδωτα αγκύλια.