Αλιεία

Στην ενότητα Αλιεία θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε μηχανισμούς ψαρέματος, καλάμια, τεχνητά δολώματα, καλαμαριέρες, πετονιές/μεσινέζες, νήματα, αγκίστρια, σαλαγγιές, σιλικονούχα χελάκια, μαλάγρες, καθώς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το αγαπημένο σας χόμπυ.

Αλιεία

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 442

Ενεργά φίλτρα

 • Τα Real Fish Oita από την DTD, αποτελούν μία πιστή απομίμηση αληθινών ψαριών, όπως του σαργού, του μπαρμπουνιού, του σαφριδιού, του κολιού, του φαγκρί και της αθερίνας. Πάνω σε αυτές τις καλαμαριέρες υπάρχει ένα πρόσθετο που δίνει την εντύπωση πληγωμένου ψαριού, γεγονός που εξάπτει ακόμα περισσότερο την επιθετικότητα των καλαμαριών.

 • Καλαμαριέρα Pendio

  Τιμή 1,60 €

  Οι καλαμαριέρες της σειράς Pendio από την εταιρία UNO, αποτελούν μία οικονομική αλλά και ποιοτική λύση για το ψάρεμα καλαμαριών. Διατίθενται σε δύο μεγέθη και σε 5 διαφορετικά χρώματα. Διαθέτουν 100% σώμα φωσφόρου (Luminous Body), κόκκινα μάτια και διπλά ανοξείδωτα αγκύλια.

  • Νέο

  Καλαμαριέρα σε σχήμα γαρίδας, με φτερά στο πλάι και σώμα Glow. Διαθέτει μάτια φωσφόρου, στριφτάρι rolling που αποτρέπει τα μπερδέματα, κοφτερές βελόνες και εξωτερικό μολύβι σε σχήμα κατάλληλο για να μη σκαλώνει. Έχει τέλεια ισορροπία και ρεαλιστική πλεύση που ελκύει τα καλαμάρια.

 • Τεχνητό δόλωμα Max Rap 11-17

  Από Τιμή 12,00 €

  Τα τεχνητά δολώματα Max Rap 11-17 από την εταιρία Rapala, είναι ειδικά σχεδιασμένα για πολύ μακρινές βολές. Κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, έχουν αεροδυναμικό σχήμα, τα λέπια τους είναι χαραγμένα εσωτερικά με laser και οι σαλαγκιές τους είναι VMC® Spark Point.

  • Νέο

  Πετονιά Nano Crystal

  Τιμή 5,50 €

  Πετονιά Nano Crystal κατασκευάζεται στην Ιαπωνία για την Dragon. Πρόκειται για κρυσταλλική πετονιά νανοτεχνολογίας που σημαίνει υψηλή μοριακή δομή.

 • Αγκίστρια LS-4644 T/G

  Τιμή 7,00 €

  Τα αγκίστρια Gamakatsu LS 4644 έχει σχεδιαστεί κυρίως για μεγάλα (ζωντανά) δολώματα και πραγματικά μεγάλα ψάρια. Αν και το άγκιστρο είναι αρκετά μεγάλο και απίστευτα δυνατό, είναι αρκετά ελαφρύ για να επιτύχει καλή ρύθμιση αγκίστρου. Η μοναδική στροφή του LS 4644 είναι παρόμοια με ένα γάντζο χταποδιού, αλλά έχει μια ελαφρώς πιο υπερβολική κλίση από το πίσω μέρος με μια σκληρότερη γωνία κάμψης στο κάτω μέρος . Αυτή η στροφή παρέχει ένα επιπλέον κενό για να φιλοξενήσει πολύ μεγαλύτερα δολώματα. 

 • Μηχανισμός Certate LT

  Από Τιμή 450,00 €

  Ένας εκπληκτικός μηχανισμός ψαρέματος από την Daiwa! Αποτελείται από ενιαίο σώμα αλουμινίου Monocoque, το οποίο το κάνει εξαιρετικά ελαφρύ, άκαμπτο και εξαιρετικά ανθεκτικό σε στρεβλώσεις!

 • Μισινέζα Alaska 150Μ

  Από Τιμή 9,50 €

  H μισινέζα Alaska της Silsrar είναι Νο1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα, με απίστευτες αντοχές στον κόμπο και υψηλή ανθεκτικότητα στα γδαρσίματα. Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία, 100% αόρατη.

 • Καλάμι Nuba Casting

  Τιμή 220,00 €

  Καλάμι Nuba Casting από την Yuki, με εξαιρετική άκαμπτη δομή, κατάλληλο για μεγάλες ημέρες αλιείας, SLHMC Super Light Modulus υψηλού άνθρακα, δαχτυλίδια Fuji ALCONITE CASTING και κάθισμα καρούλι Fuji CASTING.

 • Καλάμι Nuba Slow 2.10

  Τιμή 230,00 €

  Το Καλάμι Nuba Slow της Yuki είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία για το ψάρεμα από σκάφος, αφού μπορεί να σηκώσει οποιοδήποτε  ψάρι. Σηκώνει βάρος 55 κιλών στον αέρα. Πολύ ελαφρύ, απίστευτα δυνατό, με σπιράλ Fuji δαχτυλίδια, ιδανικό για ψάρεμα ζόκας/σιλικόνης/φύλακας.

 • Μηχανισμός EXIST LT

  Τιμή 739,00 €

  Το νέο μηχανισμός Exist LT είναι αποτέλεσμα 60 χρόνων καινοτομίας, συνδυάζοντας το LT (Light & touch) concept με το πανάλαφρο από piece σώμα μαγνησίου.