Κυνήγι

Στην ενότητα Κυνήγι θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από όπλα, φυσίγγια/βλήματα για αεροβόλα, καθώς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τον ερασιτέχνη κυνηγό.

Κυνήγι

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 328

Ενεργά φίλτρα

 • Κολάρο Beeper

  Τιμή 93,00 €

  Το κολάρο φέρμας Beeper της ιταλικής εταιρίας MultiSound, είναι 100% αδιάβροχο, έχει τη δυνατότητα εκπομπής ήχων συχνοτήτων 3000Hz, ενώ παράλληλα ο κυνηγός μπορεί να ρυθμίσει την χρονική διάρκεια μεταξύ των ήχων στην έρευνα, αλλά και την ευαισθησία του ήχου. Παράγει 4 διαφορετικούς ήχους κατά τη διάρκεια της φέρμας και της έρευνας, οι οποίοι μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, όπως επίσης και ήχους γερακιού και ορτυκιού.

  • Μειωμένη τιμή

  Καραμπίνα XLR Columba Palumbus

  Κανονική τιμή 1.475,00 € Τιμή 1.290,00 €

  Η κορυφαία καραμπίνα XLR Columba Palumbus της Fabarm με σχεδίαση ειδικά για σκληρή χρήση στατικού κυνηγιού όπου ένα σταθερά σε επιδόσεις και στημένο για μακρινές βολές. Εργοστασιακή βαφή Ceracote σε βάση και πώμα και παραλλαγή True Timber Viper Western σε κάνη, κοντάκι και πάπια. 

 • Το επετειακό φυσίγγι από την εταιρεία NSI με εξαιρετική ισορροπία απόδοσης-τιμής, χαμηλό λάκτισμα και σταθερή ποιότητα στα επίπεδά της, Nobel Sport. Γεμισμένο με την πασίγνωστη Nobel Sport Vectan A και τον συγκεντρωτήρα NSI GT.  

  • Μειωμένη τιμή

  Πάτοι υποδημάτων G10

  Κανονική τιμή 12,50 € Τιμή 12,00 €

  Πάτοι υποδημάτων G10 της Grangers αεριζόμενοι και ανθεκτικοί. Βέλτιστη διαχείριση της υγρασίας. Προστασία από τους κραδασμούς. Επένδυση με φύλλο Coolmax DermoDry. 

  • Μειωμένη τιμή

  Super Pose Elos Deluxe AL

  Κανονική τιμή 1.675,00 € Τιμή 1.600,00 €

  Super Pose Elos Deluxe AL της Fabarm με βάση Ergal. Στρογγυλεμένη και χαμηλού προφίλ. Πλούσια σκάλισμα και χρυσά ένθετα. Μηχανισμός ρύθμισης ολίσθησης κανών στην βάση. Επιλογέας κάνης. Oil finish στα ξύλινα μέρη.  

  • Μειωμένη τιμή

  Super Pose Classis 3''

  Κανονική τιμή 2.740,00 € Τιμή 2.690,00 €

  Το Super Pose Classis 3'' της Fabarm διατίθεται σε Αγγλέ ή Πιστολέ κοντάκι. Στρογγυλεμένη βάση. Μονοσκάνδαλο. Με αυτόματους εξωλκείς. Oil finish στα ξύλινα μέρη. Κατάλληλο για χρήση ατσάλινων σκαγιών. Δοκιμή υπερπίεσης στα 1370 bar.

  • Μειωμένη τιμή

  Super Pose Elos DII Field...

  Κανονική τιμή 1.840,00 € Τιμή 1.790,00 €

  Η εξέλιξη της γνωστής πλέον σειράς D έρχεται με ανανεωμένη εμφάνιση και φινίρισμα. Οι ελαφριές Cal.20 κάνες Tribone για καλύτερη ισορροπία και τα διακεκριμένα σκαλίσματα κυνηγετικών παραστάσεων το κάνουν ένα εξαιρετικό σύντροφο για ολοήμερα κυνήγια. Με ατσάλινη βάση, 5 τσοκ Hyperbolic και σκληρή θήκη Integrale. Κάνες 71 εκ. και σύστημα ρυθμιζόμενης σύσφιξης κανών-βάσης μέσα στην πάπια.   

  • Μειωμένη τιμή

  Super Pose Elos N2 Field+AL

  Κανονική τιμή 1.680,00 € Τιμή 1.600,00 €

  Το νέο μοντέλο Elos N2 Field+AL της Fabarm που συνδυάζει μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό με μαύρη σατινέ βαφή. Oil finish στα ξύλινα μέρη επιλογέας κάνης. Εναλλασσόμενος ατσάλινος καθρέφτης βάσης. Παραδίδεται  με 5 τσοκ. Η βάση Ergal τύπου AL7075-T6 συνδυασμός αλουμινίου με ψευδάργυρο που το καθιστά ανθεκτικότερο στην διάβρωση.

  • Μειωμένη τιμή

  Super Pose Elos BII Notte 66cm

  Κανονική τιμή 1.460,00 € Τιμή 1.400,00 €

  Το νέο μοντέλο της σειράς Elos B με σατινέ μαύρη βάση και κίτρινες λεπτομέρειες. Συνδυασμός κομψής σχεδίασης και προσιτής τιμής. Ατσάλινη βάση.

  • Μειωμένη τιμή

  Super Pose Axis Sporting...

  Κανονική τιμή 2.250,00 € Τιμή 2.180,00 €

  Super Pose Axis Sporting and Hunting της Fabarm με ατσάλινη  βάση σατινέ. Μηχανισμός ρύθμισης ολίσθησης κανών στη βάση. Αυτόματοι εξωλκείς. Τσόκ τύπου Hyperbolic μεγάλου μήκους 82 χιλ. Oil finish στα ξύλινα μέρη. Παραδίδεται με 3 τσοκ τύπου INNERN HP και 3 τσοκ τύπου EXIS HP. Με δύο πέλματα κοντακίου 12 χιλ. και 22 χιλ.

  • Μειωμένη τιμή

  Super Pose Δίκανο Tempio Light

  Κανονική τιμή 2.622,00 € Τιμή 2.380,00 €
  • Super Pose Δίκανο Tempio Light 3"  με κυνηγετικές παραστάσεις και χρυσά ένθετα. Μονοσκάνδαλο με επιλογέα. Κοντάκι και πάπια από επιλεγμένα ξύλα καρυδιάς. Κατάλληλο για χρήση ατσάλινων σκαγιών.
  • Μειωμένη τιμή

  Super Pose Δίκανο Tempio

  Κανονική τιμή 2.622,00 € Τιμή 2.380,00 €

  Super Pose Δίκανο Tempio 3"  με κυνηγετικές παραστάσεις και χρυσά ένθετα. Μονοσκάνδαλο με επιλογέα. Κοντάκι και πάπια από επιλεγμένα ξύλα καρυδιάς. Κατάλληλο για χρήση ατσάλινων σκαγιών.

  • Μειωμένη τιμή

  Super Pose Δίκανο Tempio Jaspe

  Κανονική τιμή 2.622,00 € Τιμή 2.380,00 €

  Super Pose Δίκανο Tempio Jaspe 3"  με κυνηγετικές παραστάσεις και χρυσά ένθετα. Μονοσκάνδαλο με επιλογέα. Κοντάκι και πάπια από επιλεγμένα ξύλα καρυδιάς. Κατάλληλο για χρήση ατσάλινων σκαγιών.