• -468,00 €

Καραμπίνα Vinci Super Sport BENELLI

2.368,00 €
1.900,00 € Κερδίζεις 468,00 €
με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

Η ημιαυτόματη καραμπίνα Vinci Super Sport της BENELLI απόλυτα ζυγισμένη, που λειτουργεί με το νέο πατενταρισμένο σύστημα αδρανείας, με το σύστημα comfort plus νέας γενιάς για ακόμα πιο χαμηλή ανάκρουση και με τον μοναδικό τρόπο τμηματοποίησης του όπλου, αφού χωρίζεται πανεύκολα σε τρία κομμάτια, κάνοντας απόλυτο σταθερό, με πανεύκολη πρόσβαση σε οποιοδήποτε κομμάτι του για την συντήρηση και τον καθαρισμό του. 

Απαιτούνται Έγγραφα

Προσοχή: Σε περίπτωση που προχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να επισυνάψετε τα έγγραφα που ζητούνται παρακάτω, θα πρέπει να σταλούν στο κατάστημά μας για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.
Μην ξεχάσετε να πατήσετε το κουμπί "Επισύναψη" πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Δεν έχετε επιλέξει αρχείο .png .jpg .gif
Μήκος Κάννης
Ποσότητα
Διαθέσιμο

 

Αυθημερόν αποστολή για παραγγελίες πριν τις 12μμ

 

Δεκτές οι επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

 

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€

Νέα τεχνολογία, τέλειο ζύγισμα, εύκολη χρήση, αξιοπιστία. Εργονομία και design του μέλλοντος. Το πέλμα από Technogel είναι ανατομικά σχεδιασμένο, ώστε να αυξάνει την επιφάνεια επαφής με τον ώμο και να μειώνει τη δύναμη της ανάκρουσης τη στιγμή που το όπλο πυροβολεί. Η πάπια του όπλου είναι πλέον ενιαία στον κορμό με νέα σχεδιαζόμενη σκανδαλοθήκη, η οποία έχει ασφάλεια μπροστά για μεγαλύτερη ευκολία. Το σύστημα της κάννης αποτελεί την καρδιά του νέου αυτού μοντέλου, αφού εκεί μέσα λειτουργεί το σύστημα αδρανείας, όπου βρίσκεται όλος ο κύριος μηχανισμός. Το πλεονέκτημα της κάννης, εκτός από τα κρυογενής κατεργασίας τσοκ, είναι ότι η Benelli καταργεί το δαχτυλίδι που ενώνει την κάννη με τον κορμό, με αποτέλεσμα η βλητική και η κατανομή του όπλου να παρουσιάζουν κατακόρυφη βελτίωση και απόλυτη σταθερότητα μακροχρόνια. 

0401128

Χαρακτηριστικά

Βάρος
3100 γρ.
Εγγύηση
5 χρόνια
Διαμέτρημα
Cal.12
Πιέσεις
1370 bar
Θαλάμη
76χιλ./3'' (Magnum)
Συσκευασία
Βαλίτσα
Τσοκ
5 εσωτερικά κρυογενή
Μηχανισμός
Αδρανείας με περιστρεφόμενη κεφαλή
Αποθήκη
3+1 φυσιγγίων (2+1 μειωτήρα)
Φινίρισμα Βάσης
Αλουμινίου/Ergal
Στόχαστρο
Στόχαστρο οπτικής ίνας