Καλάμι Gundog Slow Jigging

Το καλάμι Gundog από την Crony έχει κατασκευαστεί με κατάλληλα υλικά υψηλής ποιότητας ώστε να ανταποκρίνεται όσο καλύτερα γίνεται στις ανάγκες της τεχνικής Slow Jigging.

Έχει 2 χρόνια εγγύηση από την Crony.

220,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Διαθέσιμο

 

Αυθημερόν αποστολή για παραγγελίες πριν τις 12μμ

 

Δεκτές οι επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

 

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€

Μήκος σε μέτρα Μήκος μεταφοράς Βάρος σε γραμμάρια Action Ρ.Ε. Οδηγοί
2,07 μ. 1,58 μ. 140 γρ. 100-220 γρ. 1,5-3,0 Fuji SiC

Η slow jigging τεχνική έχει µπει για τα καλά στην καθημερινότητα όσων ψαρεύουν. Από σκάφος και είναι πολύ ευχάριστο να διαπιστώνουμε ότι η αγορά κατακλύζεται από ποιοτικά και άκρως εξειδικευµένα υλικά.

Πρόκειται για ένα καλάµι µήκους 2,07 µέτρων και βάρους µόλις 140 γραµµαρίων, µε υλικό κατασκευής τον άνθρακα, προορισµένο για πολύωρο ψάρεµα «στο χέρι», χωρίς να προβληµατίζει και να κουράζει το χρήστη. Η κατηγορία πλάνων που µπορεί να διαχειριστεί, εντοπίζεται µεταξύ 100 και 220 gr. Συνεργάζεται άψογα µε νήµατα κλάσης PE 1,5-3,0.

Στη βάση στήριξης µηχανισµού µπορούν να στερεωθούν συµβατικά μηχανάκια, ενώ διαθέτει νύχι (σκανδάλη) για καλύτερη συγκράτηση του καλαµιού και σωστότερο χειρισµό των τεχνητών. Οι οδηγοί του είναι τύπου SiC, προέρχονται από τη µεγαλύτερη και γνωστότερη κατασκευάστρια εταιρεία παγκοσµίως, την Ιαπωνική Fuji.  Συµπληρώνουν επάξια το κορυφαίο σχεδιαστικά και ποιοτικά καλάµι της CRONY.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάµε ότι η CRONY παρέχει πλήρη εγγύηση 3 ετών για κάθε καλάµι της. Φέρει οδηγούς Fuji, καλύπτοντας κάθε πιθανό κατασκευαστικό λάθος. Ενώ ακόµα και στην περίπτωση που ο χρήστης είναι υπαίτιος για τη ζηµιά, αντικαθιστά το στέλεχος ή ολόκληρο το καλάµι στη µισή τιµή.

GUCJ-682SF

Χαρακτηριστικά

Τεχνική
Slow Jigging

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς