Καραμπίνα Raffaello

1.736,00 €
με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

Η καραμπίνα Raffaello της Benelli με κάννη Magnum, με 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ σε 53,61,66,71,76 εκ. με σκοπευτικά οπτικής ίνας, με ρίγα εξαεριζόμενη. Επίσης το όπλο διατίθεται και με κοντάκι Comfort. Το κοντάκι και η πάπια είναι από ξύλο καρυδιάς.  Με θαλάμη 76mm (Magnum): με ρίγα εξαεριζόμενη 53, 61, 66, 71 & 76cm, με 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ, με ρίγα εξαεριζόμενη 75*, SLUG 55 & 61cm, χωρίς ρίγα με κλισιοσκόπιο. Με θαλάμη 70mm: με ρίγα εξαεριζόμενη 65**, ***, ****, 70*, **, *** , VARICHOKE με ρίγα εξαεριζόμενη, 61cm 1 εξωτερικό τσοκ, χωρίς ρίγα, 65**, ***, ****.

Απαιτούνται Έγγραφα

Προσοχή: Σε περίπτωση που προχωρήσετε την παραγγελία σας χωρίς να επισυνάψετε τα έγγραφα που ζητούνται παρακάτω, θα πρέπει να σταλούν στο κατάστημά μας για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.
Μην ξεχάσετε να πατήσετε το κουμπί "Επισύναψη" πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Δεν έχετε επιλέξει αρχείο .png .jpg .gif
Μήκος Κάννης
Ποσότητα
Διαθέσιμο

 

Αυθημερόν αποστολή για παραγγελίες πριν τις 12μμ

 

Δεκτές οι επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

 

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€

Progressive Comfort είναι το νέο όνομα του συστήματος Benelli μειωμένης ανάκρουσης, που λειτουργεί με έναν έξυπνο τρόπο ακόμη και με τα πιο ελαφριά φυσίγγια. Το μήκος του κοντακίου (απόσταση από το πέλμα ως τη σκανδάλη) μπορεί να ρυθμιστεί στα 350mm, 365mm ή τα 380mm για γρηγορότερη, ενστικτώδη επώμιση. Ο κύκλος λειτουργίας είναι γρήγορος και αξιόπιστος με όλων των ειδών τα φυσίγγια από 24 ως 56gr. Ο νέος αναστολέας φυσιγγίων κάνει την απογέμιση από την αποθήκη ευκολότερη από ποτέ. Ο σχεδιασμός του κλείστρου βελτιώθηκε έτσι ώστε να εγγυάται το κλείδωμα σε όλες τις περιπτώσεις. Το άνοιγμα είναι μεγαλύτερο για να γίνεται η επαναγέμιση πιο εύκολα και γρήγορα. Η εργονομική βίδα πάπιας εξασφαλίζει ασφαλές κλείδωμα αλλά αφαιρείται πιο εύκολα. Πέντε τσοκ είναι φτιαγμένα από ειδικό, κρυογενές ατσάλι και ρίχνουν όλα ατσάλινα σκάγια. Νέα, υψηλής ορατότητας σκοπευτικά που εναλλάσσονται με κίτρινα, κόκκινα και πράσινα οπτικής ίνας για γρήγορη σκόπευση σε όλες τις συνθήκες. Το κοντάκι και η πάπια είναι από υψηλής ποιότητα ξύλα καρυδιάς, ενώ διατίθεται και με κοντάκι Compact με απόσταση πέλματος-σκανδάλης στα 350mm. Είναι για μικρόσωμους σκοπευτές, όπως και για γυναίκες σκοπεύτριες.

raffaelloblack

Χαρακτηριστικά

Βάρος
Περίπου 2900 γρ.
Εγγύηση
5 Χρόνια
Διαμέτρημα
Cal.12-3"
Πιέσεις
1370 bar
Συσκευασία
Στην πλαστική βαλίτσα περιλαμβάνει τσόκ και κλειδιά, σετ αορτηριούχων,γχειρίδιο, 3 στόχαστρα ( πράσινο, κόκκινο και κίτρινο)λάδι Benelli, ε
Πέλμα
Aircell
Μηχανισμός
Σύστημα αδράνειας Benelli με γεωμετρική σκανδάλη
Ασφάλεια
Στο μπροστινό μέρος, με κόκκινο σημάδι όταν είναι απενεργοποιημένο.
Φινίρισμα Βάσης
Επινικελωμένη βάση, κλείστρο επιχρωμιωμένο
Στόχαστρο
Κόκκινο φωσφορούχο
Σκανδάλη
Ρυθμιζόμενη
Χωρητικότητα
Χωρίς μειωτήρα: 4 φυσίγγια απλά,3 φυσίγγια magnum. Με μειωτήρα: 2 φυσίγγια.