Μεταφορικές Εταιρίες

Το κατάστημα Αλαγιάννης συνεργάζεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS με παράδοση στο χώρο σας σε 1-3 ημέρες, την ELTA POST (Ελληνικά Ταχυδρομεία) με παράδοση σε 3-4 εργάσιμες ημέρες και τα ELTA Courier με παράδοση στον χώρο σας 3-4 εργάσιμες ημέρες. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παραλαβής των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Θεοκρίτου 84, Πλατεία Αλυσίδας στην Μυτιλήνη. Για προϊόντα μεγάλων διαστάσεων, η αποστολή γίνεται με φορτωτική εταιρία σε 4-7 εργάσιμες ημέρες.

Έξοδα Μεταφορικών

Για παραγγελίες άνω των 50€ σας κάνουμε δώρο τα έξοδα μεταφοράς, εκτός από την αγορά φυσιγγιών, όπου τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες από 70€ και πάνω.

Στην περίπτωση που η αξία της παραγγελίας είναι μικρότερη από 80€, τα μεταφορικά χρεώνονται ανάλογα με την αξία που έχει ορίσει η εκάστοτε μεταφορική εταιρία που έχει επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής.

Αγορά Αεροβόλου Όπλου ή Πιστολιού

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την παραγγελία αεροβόλου όπλου ή πιστολιού, ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να έχει κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του και για την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα πρέπει να αποστείλει και αντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας.

Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής των παραγγελιών είναι οι εξής και πραγματοποιούνται μόνο σε Ευρώ (€):

-Αντικαταβολή: όπως έχει οριστεί από την εκάστοτε μεταφορική εταιρία που έχει επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής.

-Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: σε οποιοδήποτε κατάστημα της Eurobank και στον

αρ. λογαριασμού: GR2702603190000640200491204 και όνομα δικαιούχου: ΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ. ΜΙΧΑΗΛ

-Με μετρητά: μόνο για την περίπτωση που ο υποψήφιος αγοραστής επιλέξει να παραλάβει την παραγγελία του από το φυσικό μας κατάστημα.