Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Shinka

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 17
 • Καλαμαριέρα RETRO της SHINKA εξαιρετικά αργής βύθισης, με ταχύτητα 8.0 sec/m, σε σχήμα γαρίδας, με σώμα Glow και ρεαλιστικά, γυαλιστερά μάτια 3D. 

 • Tinsel Flashabou SHINKA

  Τιμή 1,00 €

  Λεπτές ίνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιασδήποτε κατασκευή και με οποιοδήποτε τρόπο. Μπορούν να διακοσμήσουν τρέσες, τσαπαριά, αγκίστρια, σαλαγκιές, μύγες, ψαράκια, καλαμαριέρες, πλάνα και ότι άλλο φανταστεί κανείς. Προσθέτουν όχι μόνο κίνηση, αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση χάρη στα έντονα χρώματα και τις αντανακλάσεις που προκαλούνται.

 • Ψαράκι Συρτής Chisai 4,5cm της SHINKA είναι ιδανικό για νερά με δυνατά ρεύματα καθώς διατηρούν τη σωστή τοποθέτησή του κάτω από πολλές συνθήκες. Η κίνηση του είναι απόλυτα ισορροπημένη και ακαταμάχητη ψαρεύοντας στο βυθό, είτε στα μεσόνερα με διαδοχικές ανακτήσεις πριν προλάβουν να βυθιστούν.

 • Ψαράκια που έχουν σχεδιαστεί να επιτυγχάνουν πραγματικά μακρινές βολές. Στο εσωτερικό διαθέτουν ένα σύστημα από βαριές μπίλιες οι οποίες κατά τη διάρκεια της ρίψης μετακινούνται προς την ουρά, μεγιστοποιώντας έτσι την απόσταση βολής. Κατά την ανάκτηση καταμερίζονται στο σώμα με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζουν τη σωστή στάση του ψαριού, να διατηρούν ισορροπημένη την πλεύση του και να παράγουν δυνατό ήχο που ελκύει τους θηρευτές σε μεγάλη απόσταση. 

 • Καινοτόμα ψαράκια με μαγνήτη στο εσωτερικό τους. Έχουν μακρύ σώμα μέσα στο οποίο περιέχεται κινούμενο βάρος. Κατά την διάρκεια της βολής αυτό μετακινείται στο πίσω μέρος ώστε να επιτυγχάνεται μακρινές και ακριβές ρίψεις, ενώ κατά την ανάκτηση κολλάει πάνω στο μαγνήτη που βρίσκεται στο κέντρο του σώματος τους, για να παραμένει η πλεύση τους σταθερή και ρεαλιστική.

 • Ψαράκια Συρτής Sutikku SHINKA

  Από Τιμή 7,10 €

  Ψαράκια slim με μακρύ σώμα και ενισχυμένη γλώσσα. Είναι ιδανικό για ρηχά νερά. Με ανάγλυφο σώμα, κίτρινα 3D μάτια και πολύ καλή πλεύση, αποτελούν ασυναγώνιστο θήραμα για πολλά είδη ψαριών. Εσωτερικά, στο μέρος του κεφαλιού, διαθέτουν σύστημα βάρους που εξασφαλίζει ακριβείς και μακρινές βολές.

 • Ουρές λεπτής σιλικόνης σε σχήμα "S", ιδανικές για φούστες Tai Rubber, Cabura, Inchiku ή άλλα δολώματα. λόγω του λεπτού τους πάχους και του σχήματος, διαθέτουν ζωντανή και φυσική δράση στο νερό κάνοντας τις φούστες ακαταμάχητες.

 • Ψαράκια Συρτής Walker 125G της SHINKA με λεπτό σώμα από ανθεκτικό και σκληρό υλικό ποιότητας με δυνατότητα πλεύσης walk-the-dog. Κινούνται με φυσικό τρόπο και βυθίζονται  σε μεταβλητό βάθος, ώστε να προσελκύουν διάφορα είδη ψαριών, είτε αυτά κολυμπούν στα μεσόνερα, είτε παραμονεύουν στο βυθό για κάποιο θήραμα. Στο εσωτερικό της ουράς διαθέτουν εσωτερική μπίλια που παράγει έναν ήχο που προκαλεί τα θηράματα.

 • Ψαράκια Συρτής Seeker SHINKA

  Από Τιμή 4,80 €

  Ψαράκια με λεπτομερή σχεδιασμό και ανάγλυφο σώμα από σκληρό, ανθεκτικό υλικό εξαιρετικής ποιότητας. Στο εσωτερικό διαθέτουν ένα σύστημα κινούμενων σφαιριδίων τα οποία εξασφαλίζουν μακρινές και ακριβείς βολές, ενώ ταυτόχρονα  παράγουν ένα διακριτικό ήχο που προσελκύει τα ψάρια. Διαθέτουν πολύ ελκυστική πλεύση καθώς κινούνται από τη μια πλευρά στη άλλη κολυμπώντας σε κυμαινόμενο βάθος.

 • Ψαράκια ειδικά σχεδιασμένα να έχουν ισορροπημένη ρεαλιστική πλεύση ακόμα και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Έχουν λεπτή ουρά και κεφάλι ελαφρώς πιο δαγκωμένη ράχη και στο κάτω μέρος της ουράς διαθέτουν ένα λεπτό πτερύγιο που τους παρέχει σταθερότητα και ισορροπία. Στο εσωτερικό έχουν σύστημα κινούμενου βάρους που βελτιώνει τις βολές και ταυτόχρονα παράγει ήχο που προσελκύει τα ψάρια.

 • Ψαράκι συρτής Striker Shinka

  Από Τιμή 5,00 €

  Ψαράκι συρτής Striker από σκληρό και ανθεκτικό υλικό υψηλής ποιότητας, με εξαιρετικό φινίρισμα. Στο εσωτερικό διαθέτουν ένα σύστημα κινούμενων σφαιριδίων τα οποία εξασφαλίζουν μακρινές και ακριβείς βολές, ενώ ταυτόχρονα παράγουν ένα διακριτικό ήχο που προσελκύει τα ψάρια. Έχουν ρεαλιστική πλεύση με φυσική κίνηση και εναλλασσόμενο βάθος και διαθέτουν ανάγλυφο, γυαλιστερό σώμα σε πολύ ελκυστικούς χρωματισμούς.