Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Owner

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 28
 • Ψαράκι Tango Dancer 95-115...

  Από Τιμή 9,50 €

  Ψαράκι Tango Dancer 95-115 της OWNER με χοντρό σώμα που πλέει χορεύοντας και ορμά δελεαστικά στην επιφάνεια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες όπως σε νερά με ρεύματα. Βασικά χαρακτηριστικά τους τα living eyes ματάκια, το συντονισμένο κροτάλισμα, η έντονη αντανάκλαση και η ολογραφική υφή σε ασημί χρώμα. 

 • Μολυβοκεφαλή  JH-83G της Owner Cultiva με μεγάλο κρίκο για να δένεται εύκολα η πετονιά, σχεδιασμένο να μην φαίνεται η βάση του. Το βάρος του μπορεί να μειωθεί σπάζοντας την κορυφή του μολυβιού ενώ διαθέτει και στοπ για το σκουλήκι. Τεμάχια συσκευασίας: 4

 • Ο οκτάκλωνο νήμα  Kizuna Multi 300μ. από την ιαπωνική εταιρία Owner, είναι ένα εξαιρετικά δυνατό νήμα, ανθεκτικό, με μεγάλη αντοχή στις τριβές. Αποτελείται από πολύ δυνατές ίνες πολυαιθυλενίου, οι μισές από τις οποίες ακολουθούν αντίθετη φορά από τις άλλες μισές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία σφιχτή πλέξη, ιδιαίτερα ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Είναι πολύχρωμο, ελαφρύ και μπορεί να επιπλέει στο νερό, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για μακρινές βολές.

 • Νήμα Kizuna Super...

  Τιμή 33,00 €

  Το οκτάκλωνο νήμα από την ιαπωνική εταιρία Owner, είναι ένα εξαιρετικά δυνατό νήμα, ανθεκτικό, με μεγάλη αντοχή στις τριβές. Αποτελείται από πολύ δυνατές ίνες πολυαιθυλενίου, οι μισές από τις οποίες ακολουθούν αντίθετη φορά από τις άλλες μισές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία σφιχτή πλέξη, ιδιαίτερα ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Το χρώμα του είναι πολύ ανοιχτό πράσινο (Super Chartreuse), είναι ελαφρύ και μπορεί να επιπλέει στο νερό, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για μακρινές βολές.

 • Νήμα Kizuna Multicolor 150 μ

  Τιμή 19,50 €

  Το οκτάκλωνο νήμα από την ιαπωνική εταιρία Owner, είναι ένα εξαιρετικά δυνατό νήμα, ανθεκτικό, με μεγάλη αντοχή στις τριβές. Αποτελείται από πολύ δυνατές ίνες πολυαιθυλενίου, οι μισές από τις οποίες ακολουθούν αντίθετη φορά από τις άλλες μισές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία σφιχτή πλέξη, ιδιαίτερα ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Είναι πολύχρωμο, ελαφρύ και μπορεί να επιπλέει στο νερό, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για μακρινές βολές.

 • Αγκίστρια OWNER 5111

  Τιμή 3,20 €

  Οι ψαράδες που ασχολούνται με το φύλακα, τη ζόκα, το heavy casting. Δυνατό, αιχμηρό, με λεπτό σχετικά στέλεχος που δεν ανοίγει στα κεφάλια των μεγάλων ψαριών. Περιέχει 4 τμχ.

 • Νήμα Powerflex Jigging PF-2

  Τιμή 8,10 €

  Νήμα για αγκίστρι Powerflex PF-2 για την τεχνική Jigging, από την εταιρεία Owner. Είναι κατάλληλο για assist που αποτελείται από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας και νάιλον, σφιχτά πλεγμένα μεταξύ τους.

 • Νήμα Jigging PFP-3

  Τιμή 7,50 €

  Νήμα για αγκίστρι PFP-3 από την εταιρία Owner, για την τεχνική Jigging. Στον πυρήνα του διαθέτει fluorocarbon, που του χαρίζει δυσκαμψία, ώστε να μην μπερδεύεται. 

 • Αγκίστρι 50611

  Τιμή 1,50 €

  Το αγκίστρι 50611 της εταιρείας Owner είναι μακρυκότσανο, ιδιαίτερα αιχμηρό, κατάλληλο για την τεχνική Casting, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας Carbon.

 • Αγκίστρι 51481

  Τιμή 1,60 €

  Το αγκίστρι 51481 της εταιρείας Owner σε χρώμα black nickel, κατάλληλο για surfcasting αλλά και για ψάρεμα από σκάφος.

 • Αγκίστρι 50922

  Τιμή 1,55 €

  Τα αγκίστρια 50922 της εταιρείας Owner είναι ιδανικά για εγγλέζικο ψάρεμα. Χρώμα μαύρο νίκελ, ίσιο, δέσιμο με κρίκο.

 • Αγκίστρι 50355

  Τιμή 1,70 €

  Το αγκίστρι 50355 της εταιρείας Owner είναι κοντόλαιμο σε χρώμα μαύρο νίκελ με θυλιά. Συσκευασία 10 τεμ.