Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Owner

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 36
 • Πλάνοι Tai Rubber Owner

  Από Τιμή 10,00 €

  Τai-rubber με ελαφρύτερα αγκίστρια, ώστε να είναι ευκολότερο να τα καταπιεί το ψάρι. Το νήμα των αγκιστριών είναι Fluorocarbon για να μη μπερδεύεται. Το μολύβι του είναι ζυγισμένο, με τέλεια ισορροπία, για να κατεβαίνει με σταθερή ταχύτητα και να έχει φυσική πλεύση. Το παράμαλλο συνδέεται με το μολύβι με κρικάκι solid και η αρματωσιά με το πρωτοποριακό tai-rubber stop που κάνουν ακόμα πιο εύκολη την αντικατάσταση τους.

   

 • Ελαφρύ και μικρό πλάνο, ιδανικό για Light Rock Fishing, αρματωμένο με assist hook. Το βάρος του βρίσκεται στο μπροστινό τμήμα και διαγράφει οριζόντιες κινήσεις κατά την πτώση. Ιδανικά ψαρεύεται με διαδοχικές ανακτήσεις. Δεν χρειάζεται κρικάκια, χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο σύρμα της ουράς που σχηματίζει κρίκο με αντοχή 8,5lb.  

 • Το αγκίστρι αυτών των πλάνων μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα, χωρίς πένσα, μέσα σε 3 δευτερόλεπτα! Διαθέτουν το βάρος στο πίσω μέρος ώστε να διατηρούν μια σταθερή ταχύτητα βύθισης. Το μεγάλο, γυαλιστερό , σκούρο μάτι τους είναι εξαιρετικά ελκυστικό. 

 • Σαλαγκιά STX-45ZN OWNER

  Τιμή 9,00 €

  Σαλαγκιά STX-45ZN της OWNER με διπλή ενίσχυση Taff Wire, από το υλικό Owner's Zo Wire που δίνει δυνατότερο, αλλά ελαφρύτερο σύρμα για τέλεια εισχώρηση του αγκίστρου. Με σχήμα V για να μην απαγκιστρώνεται το ψάρι, πλακέ σύρμα, Super Needle Point και επικάλυψη που προστατεύει από τη φθορά.

 • Σαλαγκιά STX-58TN OWNER

  Τιμή 9,50 €

  Σαλαγκιά STX-58TN της OWNER νέας γενιάς συμβατές με τη χρήση νήματος, με μεγάλη δύναμη, πολύ κοφτερές ακίδες και ταυτόχρονα μειωμένο βάρος. 

 • Ψαράκι Tango Dancer 95-115...

  Από Τιμή 9,50 €

  Ψαράκι Tango Dancer 95-115 της OWNER με χοντρό σώμα που πλέει χορεύοντας και ορμά δελεαστικά στην επιφάνεια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες όπως σε νερά με ρεύματα. Βασικά χαρακτηριστικά τους τα living eyes ματάκια, το συντονισμένο κροτάλισμα, η έντονη αντανάκλαση και η ολογραφική υφή σε ασημί χρώμα. 

 • Μολυβοκεφαλή  JH-83G της Owner Cultiva με μεγάλο κρίκο για να δένεται εύκολα η πετονιά, σχεδιασμένο να μην φαίνεται η βάση του. Το βάρος του μπορεί να μειωθεί σπάζοντας την κορυφή του μολυβιού ενώ διαθέτει και στοπ για το σκουλήκι. Τεμάχια συσκευασίας: 4

 • Ο οκτάκλωνο νήμα  Kizuna Multi 300μ. από την ιαπωνική εταιρία Owner, είναι ένα εξαιρετικά δυνατό νήμα, ανθεκτικό, με μεγάλη αντοχή στις τριβές. Αποτελείται από πολύ δυνατές ίνες πολυαιθυλενίου, οι μισές από τις οποίες ακολουθούν αντίθετη φορά από τις άλλες μισές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία σφιχτή πλέξη, ιδιαίτερα ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Είναι πολύχρωμο, ελαφρύ και μπορεί να επιπλέει στο νερό, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για μακρινές βολές.

 • Νήμα Kizuna Super...

  Τιμή 33,00 €

  Το οκτάκλωνο νήμα από την ιαπωνική εταιρία Owner, είναι ένα εξαιρετικά δυνατό νήμα, ανθεκτικό, με μεγάλη αντοχή στις τριβές. Αποτελείται από πολύ δυνατές ίνες πολυαιθυλενίου, οι μισές από τις οποίες ακολουθούν αντίθετη φορά από τις άλλες μισές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία σφιχτή πλέξη, ιδιαίτερα ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Το χρώμα του είναι πολύ ανοιχτό πράσινο (Super Chartreuse), είναι ελαφρύ και μπορεί να επιπλέει στο νερό, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για μακρινές βολές.

 • Νήμα Kizuna Multicolor 150 μ

  Τιμή 19,50 €

  Το οκτάκλωνο νήμα από την ιαπωνική εταιρία Owner, είναι ένα εξαιρετικά δυνατό νήμα, ανθεκτικό, με μεγάλη αντοχή στις τριβές. Αποτελείται από πολύ δυνατές ίνες πολυαιθυλενίου, οι μισές από τις οποίες ακολουθούν αντίθετη φορά από τις άλλες μισές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία σφιχτή πλέξη, ιδιαίτερα ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Είναι πολύχρωμο, ελαφρύ και μπορεί να επιπλέει στο νερό, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για μακρινές βολές.

 • Αγκίστρια OWNER 5111

  Τιμή 3,20 €

  Οι ψαράδες που ασχολούνται με το φύλακα, τη ζόκα, το heavy casting. Δυνατό, αιχμηρό, με λεπτό σχετικά στέλεχος που δεν ανοίγει στα κεφάλια των μεγάλων ψαριών. Περιέχει 4 τμχ.