Εξωλέμβιες Μηχανές

Εξωλέμβιες Μηχανές

Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-3 από σύνολο 3

Ενεργά φίλτρα

 • Η εξωλέμβια μηχανή Motorguide 24V, με την σειρά Xi5 καταργεί  την χρήση άγκυρας  στο ψάρεμα. Καταργεί την άσκοπη χρήση του κινητήρα στο ρελαντί  για  να μείνουμε στο μέρος που θέλουμε η να κάνουμε την συρτή μας. Έχει αθόρυβο κινητήρα. Ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχει  είναι η δυνατότητα  τηλεχειρισμού  του μοτέρ από την θέση που ψαρεύετε.  Με το  ασύρματο κοντρόλ, ελέγχετε απόλυτα τον ηλεκτρικό κινητήρα αλλά και την πλοήγηση του σκάφους με αυτόν.

  Περιλαμβάνει θερμική ασφάλεια εξωτερική, βάση στήριξης, πρίζα θηλυκή 12v ηλεκτρική, πρίζα αρσενική 12v ηλεκτρική.

 • Η ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή Cayman B55, αποτελεί το νεότερο μοντέλο της σειράς, με έξτρα εξοπλισμό GPS και τηλεχειριστήριο. Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το λογισμικό του GPS από το APP Store ή το Google Play και να το εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο (είτε με λογισμικό Android ή Apple). Στην συνέχεια συνδέετε το κινητό με τον κινητήρα σας και η πλοήγηση γίνεται παιχνιδάκι!

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Ηλεκτρική Εξωλέμβια Μηχανή...

  Κανονική τιμή 2.650,00 € Τιμή 2.350,00 €

  Η ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή πλώρης Riptide Powerdrive 55 i-Pilot της Minn kota με τις πρωτοποριακές λειτουργίες της, κυριολεκτικά θα σας λύσει τα χέρια για να μπορέσετε να απολαύσετε το ψάρεμα σας.