Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Gamakatsu

Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5
 • Αγκίστρια LS-4644 T/G

  Τιμή 7,00 €

  Τα αγκίστρια Gamakatsu LS 4644 έχει σχεδιαστεί κυρίως για μεγάλα (ζωντανά) δολώματα και πραγματικά μεγάλα ψάρια. Αν και το άγκιστρο είναι αρκετά μεγάλο και απίστευτα δυνατό, είναι αρκετά ελαφρύ για να επιτύχει καλή ρύθμιση αγκίστρου. Η μοναδική στροφή του LS 4644 είναι παρόμοια με ένα γάντζο χταποδιού, αλλά έχει μια ελαφρώς πιο υπερβολική κλίση από το πίσω μέρος με μια σκληρότερη γωνία κάμψης στο κάτω μέρος . Αυτή η στροφή παρέχει ένα επιπλέον κενό για να φιλοξενήσει πολύ μεγαλύτερα δολώματα. 

 • Τα Αγκίστρια LS-5314T AR/G της Gamakatsu χρησιμοποιούνται κατά την αλιεία μεγάλων αρπακτικών.Η επίστρωση Anti-Rust Coating καθιστά το άγκιστρο εξαιρετικό ανθεκτικό σε αλάτι,θαλασσινό νερό και εξίσου αιχμηρό και ανθεκτικό για όλη τη διάρκεια ζωής.

 • Αγκίστρι 1063B

  Τιμή 2,90 €

  Αγκίστρι 1063Β της εταιρείας Gamakatsu είναι κοντόλαιμο με κρίκο για την τεχνική εγγλέζικου και Bolognese.

  - Χρώμα: Νίκελ

  - Συσκευασία: 14 τεμ.

 • Το αγκίστρι LS-3310F της Gamakatsu σε χρώμα μαύρο περιέχει αυξημένη ποσότητα άνθρακα. Αποτελεί την αγαπημένη επιλογη για το ψάρεμα σαργού, τσιπούρας με Casting.

 • Αγκίστρι 3310F

  Από Τιμή 2,30 €

  Το αγκίστρι LS-3310f της εταιρίας Gamakatsu, είναι μαύρου χρώματος και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας High Carbon. Είναι ιδανικό τόσο για καθετή από την βάρκα όσο και για τις τεχνικές Casting και Surfcasting.