Βυθόμετρα με GPS

Βυθόμετρα με GPS

Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7

Ενεργά φίλτρα

  • Μειωμένη τιμή

  Ρολόι Fenix 6 Sapphire

  Κανονική τιμή 749,00 € Τιμή 710,00 €

  Το ρολόι Fenix 6 Sapphire της εταιρείας Garmin είναι η νέα γενιά κορυφαίων smartwatch με GPS. Εχουν εξοπλιστεί με εξελιγμένα αισθητήρια, ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων, νέα λειτουργεία διαχείρισης μπαταρίας, μετρήσεις απόδοσης, ανέπαφες πληρωμές, έξυπνες ειδοποιήσεις και ακόμα περισσότερα.

 • Το βυθόμετρο Striker Plus 5cv από την Garmin, περιλαμβάνει ενσωματωμένο GPS και λογισμικό Quickdraw Contours, που δίνει την δυνατότητα δημιουργίας χάρτη με βάση τα δεδομένα που του εισάγετε εσείς! Μπορεί να αποθηκεύσει έως και 32.000 στρέμματα χαρτών με ισοβαθείς των 30 εκατοστών. Η 5 ιντσών έγχρωμη και ευδιάκριτη από τον ήλιο οθόνη, ανάλυσης 800x480 pixels, που διαθέτει, σε συνδυασμό με το σόναρ σάρωσης βυθού, Garmin ClearVü, με τεχνολογία σάρωσης CHIRP, παρέχει μία άνετη και ξεκάθαρη απεικόνιση του βυθού και των ψαριών, που περνάνε κάτω από την βάρκα σας. Το μενού του είναι στην ελληνική γλώσσα και οι ηχητικές του ειδοποιήσεις το κάνουν εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του. Επιπρόσθετα, παρέχει την δυνατότητα αποθήκευσης συντεταγμένων συγκεκριμένων σημείων, στα οποία θέλετε να επιστρέψετε. 

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Βυθόμετρο Humminbird...

  Τιμή 190,00 €

  Βυθόμετρο Humminbird Fishfinder 535 της εταιρείας Garmin είναι εύκολο στο μενού. Περιλαμβάνει αισθητήρα θερμοκρασίας στον εκπομπό. Είναι απολύτως στεγανό. Εγγύηση 2 χρόνια.

 • Το βυθόμετρο Echomap Plus 62cv έρχεται από την Garmin με εγκατεστημένο τον χάρτη της Ελλάδας G3 και αισθητήριο GT20. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη, ευδιάκριτη στον ήλιο, μεγέθους 6 ιντσών και ανάλυσης 400 x 800 pixels, αισθητήρα τεχνολογίας CHIRP για ευκρινείς εικόνες, αλλά και τεχνολογία CHIRP ClearVü™ για φωτογραφική απεικόνιση του βυθού. Ο εγκατεστημένος χάρτης της Ελλάδας BlueChart g3 μπορεί να υπολογίσει την πορεία του σκάφους. 

 • Το βυθόμετρο Echomap Plus 42cv έρχεται από την Garmin με εγκατεστημένο τον χάρτη της Ελλάδας G3 και αισθητήριο GT20. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη, ευδιάκριτη στον ήλιο, μεγέθους 4,3 ιντσών και ανάλυσης 480 x 272 pixels, αισθητήρα παραδοσιακής τεχνολογίας CHIRP για να δίνει ευκρινείς εικόνες, αλλά και τεχνολογία CHIRP ClearVü™ για φωτογραφική απεικόνιση του βυθού. Ο εγκατεστημένος χάρτης της Ελλάδας BlueChart g3 μπορεί να υπολογίσει την πορεία του σκάφους. Επίσης, διαθέτει το λογισμικό Quickdraw Contours, με το οποίο μπορεί ο ψαράς να δημιουργήσει χάρτες με ισοβαθείς στα 0,3 μέτρα, τους οποίους μπορεί να μοιραστεί με την κοινότητα Quickdraw του Garmin Connect ή να κατεβάσει εκείνος σημεία και διαδρομές άλλων χρηστών.

 • Το βυθόμετρο Echomap Chirp 52cv έρχεται από την Garmin με εγκατεστημένο τον χάρτη της Ελλάδας G2 Vision (με δυνατότητα αναβάθμισης στην G3 έκδοση) και αισθητήριο GT20. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη, ευδιάκριτη στον ήλιο, μεγέθους 5 ιντσών, σόναρ σάρωσης του βυθού CHIRP ClearVü™ και GPS ευαισθησίας 5Hz, που δίνει ακριβή δεδομένα 5 φορές το δευτερόλεπτο. Ο εγκατεστημένος χάρτης της Ελλάδας BlueChart g2 Vision HD παρέχει χάρτη για ψάρεμα και πλοήγηση, 3D απεικόνιση της επιφάνειας του βυθού, ενώ παράλληλα μπορεί να υπολογίσει και την πορεία του σκάφους.

 • Το βυθόμετρο Striker 4 με ενσωματωμένο GPS από την Garmin, είναι μία εξαιρετική επιλογή βυθόμετρου! Η 3,5 ιντσών έγχρωμη οθόνη ανάλυσης 320x480 pixels που διαθέτει, σε συνδυασμό με το σόναρ ισχύος 200W, για βάθος μέχρι και τα 250 μέτρα, με τεχνολογία σάρωσης CHIRP (77/200 kHz), παρέχει μία άνετη και ξεκάθαρη προβολή του βυθού και των ψαριών, σε σχέση με άλλα βυθόμετρα της κατηγορίας του. Το μενού του είναι στην ελληνική γλώσσα και οι ηχητικές του ειδοποιήσεις το κάνουν εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του. Επιπρόσθετα, παρέχει την δυνατότητα για αποθήκευση συντεταγμένων σημείων που θέλετε να επιστρέψετε, όπως επίσης και να μεταφέρετε δεδομένα από άλλες συσκευές Striker.