Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Gomoku

Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6
 • Τα ψαράκια Dense 4,8εκ. της Gomoku είναι αρκετά βαριά σε σχέση με το μέγεθός τους. Το σώμα τους βυθίζεται με παφλασμούς. Έχουν σταθερή πλεύση σε γρήγορες ταχύτητες και δυνατά ρεύματα.  Οι σαλαγκιές είναι Premium VMC Black Nickel. Το βάθος πλεύσης τους είναι 1,0m.

 • Καλάμι Vanuatu 1,91m GOMOKU

  Τιμή 169,00 €

  Καλάμι Vanuatu slow jigging της GOMOKU κατασκευασμένο με την καινοτόμα τεχνολογία VTX 45, που συνδυάζει μια νέα ποιότητα carbon με τέτοια δομή που του δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη. Έχει λεπτό blank και η ελαστικότητα του είναι τόση ακριβώς όση χρειάζεται για να παρέχει τον απόλυτο έλεγχο του τεχνητού ακόμη και σε μεγάλο βάθος.

 • Καλάμι Adajo

  Τιμή 175,00 €

  Το καλάμι Adajo της Gomoku είναι ιδανικό για την τεχνική του Slow Jigging. Με βελτιωμένο blank από γραφίτη 40 ton για μεγάλες πιέσεις, κωνική λαβή για βέλτιστη ανάκρουση, μπορεί να αντεπεξέλθει σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες ψαρέματος. Διαθέτει οδηγούς Fuji Alconite και βάση μηχανισμού Fuji T-DPS.

 • Καλάμι Kaiten Black

  Τιμή 155,00 €

  Το μονοκόμματο καλάμι Kaiten Black από την Gomoku, είναι κατασκευασμένο από Carbon εξαιρετικής ποιότητας. Είναι πολύ μαλακό και ελαστικό, χαρακτηριστικό που το κάνει κατάλληλο για το ψάρεμα από τον βυθό, χωρίς ο ψαράς να χρειαστεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να σηκώσει το πλάνο του με το μηχανισμό του. Διαθέτει οδηγούς Fuji Alconite και βάση μηχανισμού Casting ACS.

 • Καλάμι Storm Slo4 Evolution

  Τιμή 250,00 €

  Το καλάμι Storm Slo4 Evolution της Gomoku είναι ένα εντυπωσιακά μονοκόμματο καλάμι, ιδανικό για την τεχνική Slow Jigging, κατασκευασμένο από γραφίτη υψηλής ποιότητας. Αποτελεί ένα από τα πιο ελαφριά καλάμια της κατηγορίας του. Το blank του είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται ακόμα και στην πιο ελαφριά κίνηση, επιτυγχάνοντας την καλύτερη ανάκρουση των πλάνων. Η κωνική του λαβή σε συνδυασμό με τους οδηγούς Fuji Sic K-Guides και την προσάρτηση μηχανισμού Casting Fuji T-DPS, το καθιστά ένα αξιόπιστο σύμμαχο για τους λάτρεις του Jigging.

 • Καλάμι Kaiten

  Τιμή 150,00 €

  Το καλάμι Kaiten με μήκος 1,80 μέτρα, από την Gomoku, είναι μονοκόμματο, έχει κατασκευαστεί από γραφίτη υψηλής ποιότητας και είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στα τσιμπήματα. Διαθέτει οδηγούς Fuji Alconite KR Concept και προσάρτηση για μηχανισμούς Casting ACS. Ιδανικό για πλάνα βάρους έως 160 γρ.