Φακοί Κεφαλής

Φακοί Κεφαλής

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 16

Ενεργά φίλτρα

 • Ελαφρύς φακός κεφαλής με ένα άσπρο led και δύο κόκκινα. Διαθέτει τρείς λειτουργίες, που εναλλάσσονται με το πάτημα του διακόπτη ON/OFF: τα κόκκινα led ανάβουν συνεχόμενα, τα κόκκινα led αναβοσβήνουν (flash). Για το άσπρο led υπάρχει και αισθητήρας κίνησης που ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται με το πάτημα ενός διακόπτη. Μπαταρίες: 3 x AAA 

 • Φακός κεφαλής...

  Τιμή 13,00 €

  Φακός κεφαλής επαναφορτιζόμενος με USB της UNO κατασκευασμένος από ABS. Έχει ένα άσπρο led με 3 διαφορετικές λειτουργίες και δύο κόκκινα με 2 λειτουργίες.

 • Φακός κεφαλής CH2016 της PRIMUS με λαμπάκι COB 3w με μεγάλη φωτεινότητα. Έχει 3 διαφορετικές λειτουργίες: πλήρης φωτεινότητα, χαμηλή φωτεινότητα και flash. Διαθέτει κινητή κεφαλή και λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ.

 • Φακός κεφαλής επαναφορτιζόμενος της DAM με USB-Sensor. Έχει Led Cree 3W με φωτεινότητα 140 lumens και περιέχει τρεις επιλογές φωτισμού. Λειτουργεί με κουμπί ON/OFF αλλά και με αισθητήρα κίνησης.

 • Φακός Κεφαλής...

  Τιμή 17,00 €

  Επαναφορτιζόμενος φακός κεφαλής Υ20045 της PRIMUS από ανθεκτικό ABS υλικό, TPR, PC και αλουμίνιο. Διαθέτει 5W CREE XTE led, κόκκινο φωτισμό και COB led, με 5 διαφορετικές λειτουργίες που εναλλάσσονται πατώντας τον διακόπτη ON/OFF. 

 • Φακός Κεφαλής Apex...

  Τιμή 190,00 €

  Ο φακός κεφαλής Apex Rechargeableαπό την Priceton Tec, είναι στεγανός στο 1 μέτρο και ιδιαίτερα εύκολος στην χρήση του. Δέχεται επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, έχει 4 δυνατά Led καθώς και 3 σκάλες έντασης.

  Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

 • Φακός Κεφαλής Sync

  Τιμή 35,90 €

  Ο φακός κεφαλής Sync από την Princeton Tec, είναι στεγανός και ιδιαίτερα εύκολος στην χρήση του, με 3 κλίμακες έντασης και 1 Led κόκκινης δέσμης.

  Στο κατάστημα μας θα τον βρείτε σε μαύρο χρώμα.

  • Μειωμένη τιμή

  Φακός Κεφαλής Quad

  Κανονική τιμή 44,90 € Τιμή 41,00 €

  Ο φακός κεφαλής Quad από την Priceton Tec, είναι στεγανός και ιδιαίτερα εύκολος στην χρήση του, με 3 κλίμακες έντασης. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

 • Φακός Κεφαλής Remix

  Τιμή 48,90 €

  Ο αδιάβροχος φακός κεφαλής Remix από την Priceton Tec, είναι στεγανός μέχρι το 1 μέτρο. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα και λειτουργεί με 3 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ.

 • Φακός Κεφαλής Vizz

  Τιμή 61,90 €

  Ο φακός κεφαλής Vizz από την Priceton Tec, είναι στεγανός έως 1 μέτρο και εξαιρετικά ελαφρύς μόλις 92 γραμμάρια. Έχει 3 κλίμακες έντασης led και λειτουργία SOS για μακρινές και κοντινές αποστάσεις. Παράγει λευκό φως με διάρκεια μέχρι και 160 ώρες λειτουργίας, στην χαμηλή κλίμακα. Διατίθεται σε κόκκινο χρώμα και λειτουργεί με 3 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ.

 • Φακός Κεφαλής Eos

  Τιμή 50,90 €

  Ο στεγανός φακός κεφαλής Eos από την Priceton Tec, είναι ένα ιδιαίτερα ευκολόχρηστο και ελαφρύ προϊόν. Έχει 3 κλίμακες έντασης led και λειτουργία SOS για μακρινές και κοντινές αποστάσεις. Παράγει λευκό φως με διάρκεια μέχρι και 50 ώρες λειτουργίας, στην χαμηλή κλίμακα. Διατίθεται σε πορτοκαλί χρώμα και λειτουργεί με μπαταρίες 3 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ, αλλά και με μπαταρίες λιθίου.

 • Φακός Κεφαλής Fuel

  Τιμή 27,00 €

  Ο φακός κεφαλής Fuel από την Priceton Tec, παράγει λευκό φως με διάρκεια μέχρι και 146 ώρες λειτουργίας σε μέτρια χρήση. Έχει 4 Led λάμπες για μακρινές και κοντινές αποστάσεις. Διατίθεται σε μαύρο και κίτρινο χρώμα.

 • Ο στεγανός φακός κεφαλής Remix Plus από την Priceton Tec, είναι ένα ιδιαίτερα ευκολόχρηστο και ελαφρύ προϊόν. Έχει 2 κλίμακες έντασης led για μακρινές και κοντινές αποστάσεις. Παράγει λευκό φως με διάρκεια μέχρι και 100 ώρες λειτουργίας, στην χαμηλή κλίμακα. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα και λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑΑ.

 • Φακός Κεφαλής Byte

  Τιμή 26,90 €

  Ο φακός κεφαλής Byte από την Priceton Tec, είναι στεγανός και ιδιαίτερα εύκολος στην χρήση του, με 3 κλίμακες έντασης. Διατίθεται σε μαύρο, κόκκινο και άσπρο χρώμα.