Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Tatler

Υπάρχουν 9 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9
 • Ψαλιδάκι PL421 TATLER

  Τιμή 1,50 €

  Ανοξείδωτο και ανθεκτικό ψαλιδάκι πολλαπλών χρήσεων. Είναι κατάλληλο για νήμα, αλλά και για ακόνισμα αγκιστριών. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό.

 • Θήκη μηχανισμών TATLER

  Από Τιμή 3,30 €

  Προστατευτική θήκη για μηχανάκια οριζόντιου τυμπάνου, από Neoprene, με κλείσιμο Velcro. Είναι πολύ πρακτική, καθώς προσαρμόζεται στο μηχανισμό ενώ αυτός βρίσκεται τοποθετημένος πάνω στο καλάμι. Έτσι δίνεται η δυνατότητα να προφυλάσσονται οι μηχανισμοί χωρίς να χρειάζεται να αποσπώνται από το καλάμι κάθε φορά. 

 • Η πένσα FP149 από την Tatler, είναι μία ανθεκτική πένσα με δόντι με επικάλυψη Teflon και αντιολισθητικές λαβές. Είναι ιδανική για το άνοιγμα κρίκων, το κόψιμο συρμάτων και να πατάει μολύβια και συνδέσεις.

 • Ο μηχανισμός Seatat Trolling RH-100 της Tatler έχει ελαφρύ σώμα αλουμινίου, ενισχυμένα μηχανικά μέρη, μακρύ μεταλλικό χερούλι, ροδέλες φρένου carbon, οδηγό πετονιάς με κεραμική επίστρωση, μπομπίνα αλουμινίου με αντιδιαβρωτική επικάλυψη και αστεροειδές φρένο. Επίσης, διαθέτει ρουλεμάν 3+1 από ανοξείδωτο ατσάλι.

 • Μηχανισμός BC200

  Τιμή 59,00 €

  Ο μηχανισμός BC200 της Tatler διαθέτει σχετικά γρήγορη ταχύτητα και πολλά ρουλεμάν που εξασφαλίζουν την άψογη λειτουργία του.

 • Φακός Tatler UV 12LED E113

  Τιμή 4,50 €

  Φακός χειρός UV 12LED E113 της Tatler που εκπέμπει ακτινοβολία UV και φορτίζει το φώσφορο των τεχνητών. Με 12 ισχυρά UV LED,σε μικρό βολικό μέγεθος, με άριστη ποιότητα-τιμής. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται). 

 • Καλάμι Fighttat Jig

  Από Τιμή 83,00 €

  Το δίσπαστο καλάμι Fighttat Jig, της εταιρίας Tatler είναι ιδανικό για την τεχνική του Jigging. Είναι κατασκευασμένο από Carbon, διαθέτει  οχτώ ανθεκτικούς οδηγούς SIC, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και με νήμα, ενισχυμένη και βιδωτή προσάρτηση μηχανισμού από αλουμίνιο και λαβή με αντιολισθητικό EVA.  

 • Κασετίνα TB47

  Τιμή 1,00 €

  Η κασετίνα TB47 από την εταιρία Tatler είναι τόσο μικρή σε μέγεθος, που χωράει ακόμη και στην τσέπη σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να την κρεμάσετε και από την τρύπα που έχει στο πάνω μέρος της. Κάθε πλευρά της είναι χωρισμένη σε πέντε ανεξάρτητες θήκες διαφόρων μεγεθών, ενώ παράλληλα κλείνει ή ανοίγει χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικά εύχρηστο κούμπωμα.