Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Meiho

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4
 • Κασετίνα Reversible 250V

  Τιμή 14,00 €

  Η κασετίνα Reversible 250V είναι διπλής όψεως και μας έρχεται από την επαναστατική εταιρία Meiho. Αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τη φύλαξη των τεχνητών σας δολωμάτων, τα οποία αποθηκεύονται με τέτοιο τρόπο που να μην μπλέκονται ούτε να μπερδεύονται τα αγκίστρια μεταξύ τους. Οι θήκες της έχουν τριγωνικό σχήμα, γεγονός που βοηθάει στην πλήρη εκμετάλλευση του εσωτερικού της χώρου. Μπορεί εύκολα να πλυθεί, ενώ επίσης είναι εξοπλισμένη και με σύστημα για αποστράγγιση των λημμάτων. Διαθέτει 8 θέσεις των 25 εκατοστών.

 • Κασετίνα Reversible 165

  Τιμή 12,00 €

  Η κασετίνα Reversible 165 της επαναστατικής εταιρίας Meiho είναι διπλής όψεως. Είναι ιδανική για αποθήκευση και μεταφορά τεχνητών δολωμάτων, καλαμαριέρων και πλάνων μήκους έως 15 εκατοστών. Η χωρητικότητα του 14 θέσεις των 16,5 εκατοστών, ενώ παράλληλα είναι επιπλέον ενισχυμένη χωρίς να κρατάει νερά στο εσωτερικό της.

 • Κασετίνα Reversible 180V

  Τιμή 10,00 €

  Η κασετίνα Reversible 180V είναι διπλής όψεως και μας έρχεται από την επαναστατική εταιρία Meiho. Αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τη φύλαξη των τεχνητών σας δολωμάτων, τα οποία αποθηκεύονται με τέτοιο τρόπο που να μην μπλέκονται ούτε να μπερδεύονται τα αγκίστρια μεταξύ τους. Οι θήκες της έχουν τριγωνικό σχήμα, γεγονός που βοηθάει στην πλήρη εκμετάλλευση του εσωτερικού της χώρου. Μπορεί εύκολα να πλυθεί, ενώ επίσης είναι εξοπλισμένη και με σύστημα για αποστράγγιση των λημμάτων. Διαθέτει 8 θέσεις των 18 εκατοστών.