Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Bs Planet

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4
  • Μειωμένη τιμή

  BS3993 OPEN MAP UNICO...

  Κανονική τιμή 1.100,00 € Τιμή 950,00 €

  Σύστημα εντοπισμού με GPS. Χάρτες Google Maps με επίσημη άδεια από τη Google.Δυνατότητα σύνδεσης με ρολόι android και κινητό-tablet adroid. Πάνω από 70χλμ. εμβέλεια. Επαναφορτιζόμενος πομπός και δέκτης. Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση κολάρου (δέκτης) μόνο από τον δικό σας πομπό, προς αποφυγή κλοπής. 

 • GPS BS3000 Με Κολάρο BS119

  Τιμή 820,00 €

  Το GPS εντοπισμού σκύλου BS 3000 μαζί με το κολάρο BS 119 από την Bs Planet, αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για τον εντοπισμό του σκύλου σας κατά τη διάρκεια του κυνηγιού. Με προεγκατεστημένους οδικούς και τοπογραφικούς χάρτες Google Maps, με επίσημη άδεια από τη Google, σε συνδυασμό με το ελληνικό μενού, κάνει τη δουλειά του κυνηγού ακόμα πιο εύκολη. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα να το συνδέσετε με το ρολόι, το κινητό ή το tablet σας με λειτουργικό Android.

 • GPS BS3000 Με Κολάρο BS603

  Τιμή 870,00 €

  Το GPS εντοπισμού σκύλου BS 3000 μαζί με το κολάρο BS 603 από την Bs Planet, αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για τον εντοπισμό του σκύλου σας κατά τη διάρκεια του κυνηγιού. Με προεγκατεστημένους οδικούς και τοπογραφικούς χάρτες Google Maps, με επίσημη άδεια από τη Google, σε συνδυασμό με το ελληνικό μενού, κάνει τη δουλειά του κυνηγού ακόμα πιο εύκολη. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα να το συνδέσετε με το ρολόι, το κινητό ή το tablet σας όταν αυτά έχουν εγκατεστημένο το λειτουργικό Android.

 • GPS BS3000 Με Κολάρο BS993

  Τιμή 920,00 €

  Το GPS εντοπισμού σκύλου BS 3000 μαζί με το κολάρο BS 993 από την Bs Planet, αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την φέρμα, την εκπαίδευση και τον εντοπισμό του σκύλου σας. Με προεγκατεστημένους οδικούς και τοπογραφικούς χάρτες Google Maps, με επίσημη άδεια από τη Google, σε συνδυασμό με το ελληνικό μενού, κάνει τη δουλειά του κυνηγού ακόμα πιο εύκολη. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα να το συνδέσετε με το ρολόι, το κινητό ή το tablet σας όταν αυτά έχουν εγκατεστημένο το λειτουργικό Android.