Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Rapala

Υπάρχουν 14 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-14 από σύνολο 14
 • Οι καλαμαριέρες Ikado από την εταιρία Rapala διαθέτουν αποσπώμενα βαρίδια με διαφορετικό βάρος, με σκοπό να κανονίζει ο ψαράς την πορεία πλεύσης τους και το πόσο γρήγορα θα βυθίζονται. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις τεχνικές της συρτής, του spinning από την βάρκα αλλά και από την ακτή. Κάθε καλαμαριέρα διαθέτει δύο βαρίδια, διπλά και ανοξείδωτα αγκύλια, τρισδιάστατα μάτια και είναι κατασκευασμένες από ύφασμα που αντανακλά στο νερό.

 • Σακίδιο sportsman's 31...

  Τιμή 25,00 €

  Σακίδιο sportsman's 31 πλάτης της RAPALA. Μεγάλο κύριο χώρισμα με ευρύχωρη μπροστινή τσέπη. Κατασκευασμένη από σκληρό αδιάβροχο ύφασμα. Ρυθμιζόμενο λουράκι ώμου. Αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση από PVC στο κύριο χώρισμα.

 • Τεχνητό δόλωμα Max Rap 11-17

  Από Τιμή 12,00 €

  Τα τεχνητά δολώματα Max Rap 11-17 από την εταιρία Rapala, είναι ειδικά σχεδιασμένα για πολύ μακρινές βολές. Κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, έχουν αεροδυναμικό σχήμα, τα λέπια τους είναι χαραγμένα εσωτερικά με laser και οι σαλαγκιές τους είναι VMC® Spark Point.

 • Αυτή η τσάντα είναι ιδανική για ολοήμερες εξορμήσεις. Κύρια θήκη με αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση από PVC. Τρείς ακόμη τσέπες τέλειες για την αποθήκευση εργαλείων και αξεσουάρ. Ρυθμιζόμενο λουρί ώμου.

 • Ψαράκι Ultra Light Minnow 6cm της RAPALA με μικρό σώμα πολλές φορές αποτελούν αποτελεσματικότερο δόλωμα, καθώς πολλά είδη ψαριών προτιμούν ένα εύκολο γεύμα μιας μπουκιάς. Επιτυγχάνει μεγάλες βολές, βυθίζεται αργά και χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη γλώσσα του αποκτά μια πλεύση με νευρικές απότομες κινήσεις.

 • Ψαράκι Shadow Solid Shad...

  Τιμή 10,50 €

  Ψαράκι Shadow Solid Shad 5cm της RAPALA με αεροδυναμικό σχεδιασμό και ισορροπία για μακρινές βολές ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Με βάρος κατάλληλο για να βυθίζεται γρήγορα, φτάνει το επιθυμητό βάθος αμέσως και μένει στην επίμαχη ζώνη κατά την ανάκτηση.

 • Σακίδιο Sport-31 46012-2 της Rapala με μεγάλο κύριο χώρισμα και ευρύχωρη μπροστινή τσέπη. Κατασκευασμένο από σκληρό αδιάβροχο ύφασμα. Ρυθμιζόμενο λουράκι ώμου. Αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση από PVC στο κύριο χώρισμα.

 • Ψαράκι X-Rap Saltwater SXR-10 της Rapala είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένα υλικά ώστε να αντέχουν τα δαγκώματα των ψαριών και τη φυσιολογική φθορά από το θαλασσινό νερό.

 • Η βάση για καλάμια είναι πολύ πρακτικό στάντ  για την ασφαλή τοποθέτηση τους στο σπίτι σας η στην βάρκα σας.Στο πάνω μέρος υπάρχει μηχανισμός ασφαλείας,ώστε να κλειδώνει τα καλάμια μέσα χωρίς να πέφτουν.

 • Τα τεχνητά ψαράκια αφρού Max Rap Walk'N Roll (MXRWR-13) από την Rapala, συνδυάζουν την κίνηση WTD (Walk the Dog) με τον παφλασμό, με αποτέλεσμα την αρμονική πλεύση στην επιφάνεια, κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Γι αυτό και προσελκύουν ψάρια που κινούνται και κυνηγούν στην επιφάνεια της θάλασσας, όπως τα λαβράκια, τους κυνηγούς, τους λούτσους κ.α. Διαθέτουν σαλαγκές VMC 7554 2X-Strong.

 • Το Countdown Hip Pack από την εταιρία Rapala, είναι ένα πρακτικό τσαντάκι μέσης, όπου στην κύρια θήκη του μπορεί να χωρέσει δύο κασετίνες διαστάσεων περίπου 24 x 13 x 3 εκ., οι οποίες δεν πωλούνται μαζί. Το πίσω μέρος του αποτελείται από διαπνέον ύφασμα, όπως και το λουράκι του, το οποίο ρυθμίζεται ανάλογα με την διάμετρο της μέσης του χρήστη, Το λουρί του διαθέτει επίσης μαλακή επένδυση και θήκη για μία πένσα. Στις πλαϊνές πλευρές του υπάρχουν δύο τσέπες, η μια ανοιχτή για ένα μπουκάλι και η άλλη που κλείνει με φερμουάρ. Στο μπροστινό του μέρος υπάρχουν σημεία στήριξης διαφόρων εργαλείων και λουριά όπου μπορεί να προσαρμοστεί καλάμι ή απόχη, κ.ά. Τα φερμουάρ του είναι YKK.

 • Το χιαστί σακίδιο Countdown Sling Backpack της Rapala, είναι μια άνετη τσάντα για μεταφορά διαφόρων αντικειμένων. Η κύρια θήκη του είναι ευρύχωρη και ανοίγει από το πλάι, διαθέτει εσωτερικές τσέπες και μπορεί να πάρει στο εσωτερικό του δύο κασετίνες διαστάσεων περίπου 28 x 18 x 5 εκ., (δεν πωλούνται μαζί). Η πίσω τσέπη έχει μαλακή επένδυση, όπου μπορεί να τοποθετηθεί ένας φορητός υπολογιστής με οθόνη έως και 13’’. Η θήκη με φερμουάρ που βρίσκεται στο πάνω μέρος του είναι για μικρότερα αντικείμενα. Διαθέτει λουριά και θέσεις, στα οποία μπορούν να στερεωθούν καλάμια, απόχες κ.ά. Το πίσω μέρος του σακιδίου και το λουρί ώμου είναι κατασκευασμένα από διαπνέον ύφασμα. Στο λουρί υπάρχουν πόρπη για εύκολη απελευθέρωση, θήκη για κινητό τηλέφωνο και θέση για πένσα. Το φερμουάρ του είναι YKK.

 • Το σακίδιο πλάτης Countdown Backpack της Rapala, είναι ιδανικό τόσο για ημερήσιες εκδρομές όσο και για καθημερινή χρήση. Η κύρια θήκη του είναι ευρύχωρη με πρόσβαση από το πλάι και οι εσωτερικές του τσέπες μπορούν να χωρέσουν δύο κασετίνες διαστάσεων περίπου 35 x 22 x 5 εκ., οι οποίες δεν περιλαμβάνονται. Η πίσω τσέπη έχει μαλακή επένδυση, όπου μπορεί να τοποθετηθεί ένας φορητός υπολογιστής με οθόνη έως και 15’’. Η θήκη που βρίσκεται στο πάνω μέρος του έχει φερμουάρ για μικρότερα αντικείμενα και στο πλάι υπάρχει θήκη για μπουκάλι. Επίσης, διαθέτει λουριά και θέσεις, στα οποία μπορούν να στερεωθούν καλάμια, απόχες κ.ά. Το πίσω μέρος του σακιδίου αποτελείται από διαπνέον ύφασμα, όπως και τα λουριά ώμου, τα οποία διαθέτουν και θέσεις για άλλα εργαλεία. Το φερμουάρ του είναι YKK.

 • Απόχη βάρκας RNFSHN-M

  Τιμή 23,00 €

  Η απόχη RNFSHN-M της Rapala έχει κατασκευαστεί από μαύρο ανοδιώμενο αλουμίνιο και διαθέτει μαλακή και κοντή λαβή. Το δίχτυ της έχει βάθος 50 εκατοστά και είναι κατασκευασμένο από λάστιχο μεγάλης αντοχής.