Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Benelli

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 33
  • Μειωμένη τιμή

  Θήκη όπλου μονοκόματη...

  Κανονική τιμή 66,00 € Τιμή 60,00 €

  Θήκη όπλου μονοκόματη της Benelli με αφρολέξ, πολύ ανθεκτική στην υγρασία, με εξωτερική τσέπη και ιμάντα για τον ώμο.

  • Μειωμένη τιμή

  Θήκη όπλων φαρδιά 800122...

  Κανονική τιμή 69,00 € Τιμή 62,00 €

  Θήκη όπλων φαρδιά της Benelli με αφρολέξ, πολύ ανθεκτική στην υγρασία, με εξωτερική τσέπη και ιμάντα για τον ώμο.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Raffaello Deluxe...

  Κανονική τιμή 2.542,00 € Τιμή 2.200,00 €

  Καραμπίνα ημιαυτόματη iRaffaello Deluxe Power Bore της εταιρείας Benelli από ξύλο καρυδιάς. To Progressive Comfort είναι ένα σύστημα μειωμένης ανάκρουσης που βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στο κοντάκι και συνδέεται με το πέλμα, εξασφαλίζει μειωμένη ανάκρουση και ελαχιστοποιεί την αναπήδηση της κάννης και τις δονήσεις.

  Συσκευασία: Στην πλαστική βαλίτσα συμπεριλαμβάνονται τσοκ και κλειδί, σετ αορτηριούχων, λάδι Benelli, εγχειρίδιο, 3 στόχαστρα (πράσινο, κόκκινο, κίτρινο)

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Raffaello Ethos...

  Κανονική τιμή 2.069,00 € Τιμή 1.800,00 €

  Η ημιαυτόματη καραμπίνα Raffaello Ethos Black της BENELLI με διαμέτρημα 12 έχει σύστημα Progressive Comfort μειωμένης ανάκρουσης που λειτουργεί με ένα έξυπνο τρόπο ακόμα και με τα πιο ελαφριά φυσίγγια.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Raffaello Ethos...

  Κανονική τιμή 2.550,00 € Τιμή 2.200,00 €

  Καραμπίνα ημιαυτόματη Raffaello Ethos Cordoba της BENELLI. Η κάννη είναι Power Bore με βαφή B.E.S.T., magnum σε 66 & 71 cm με 5 έσω-έξω +2cm κρυογενή τσοκ, ρίγα από ανθροκόνημα και στόχαστρο οπτικής ίνας. Το κοντάκι έχει το σύστημα Comfort και η πάπια διαθέτει ''window system'' που σας δίνει την δυνατότητα ελέγχου των φυσιγγίων μέσα στην αποθήκη.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Vinci TL

  Κανονική τιμή 1.851,00 € Τιμή 1.140,00 €

  Η εξαιρετική καραμπίνα Vinci TL από την Benelli, περιλαμβάνει μεγάλη αποθήκη, κάννη magnum, εξαεριζόμενη ρίγα 61, 66, 71 και 76 εκατοστών, 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ, αλλά και στόχαστρο οπτικής ίνας.

 • Καραμπίνα Montefeltro...

  Τιμή 850,00 €

  Η καραμπίνα Montefeltro Synthetic, ένα εξαιρετικό όπλο από την Benelli, διαθέτει εξαεριζόμενη ρίγα, το μήκος της κάνης της βγαίνει σε 61, 66 και 71 εκατοστά και διαθέτει 3 κρυογενή τσοκ (***,****,*****).

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Η συνθετική καραμπίνα M2 Magnum TL, είναι ένα εξαιρετικό όπλο από την Benelli με κοντάκι και πάπια κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά και με μεγάλη αποθήκη.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα MonteFeltro Extra...

  Κανονική τιμή 1.710,00 € Τιμή 1.100,00 €

  Η καραμπίνα MonteFeltro Extra Light της Benelli διαθέτει έναν εξαιρετικά πρωτοπόρο και εύκολο μηχανισμό που την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στους οπαδούς του κυνηγιού και της σκοποβολής. H συγκεκριμένη έκδοση της διαθέτει ξύλο χαμηλού βάρους που την κάνει ελαφριά.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Η καραμπίνα Montefeltro Comfort, ένα εξαιρετικό όπλο από την Benelli, διαθέτει εξαεριζόμενη ρίγα, το μήκος της κάνης της βγαίνει σε 61, 66 και 71 εκατοστά και διαθέτει 3 κρυογενή τσοκ (***,****,*****).

 • Καραμπίνα Raffaello Ethos...

  Τιμή 2.260,00 €

  Ημιαυτόματη καραμπίνα Raffaello Ethos Super Sport  της BENELLI διαμέτρημα 12.Αυτό το όπλο είναι ένα πραγματικά ''γρήγορο όπλο''. Το σύστημα Comfor Tech επιτρέπει τον σκοπευτή να καλύψει το κενό για τη δεύτερη βολή πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλο όπλο.

 • Ζακέτα BENELLI

  Τιμή 70,00 €

  Ζακέτα με φερμουάρ της BENELLI από 100% βαμβάκι. Με λογότυπό της Benelli στα μανίκια και στην πίσω πλευρά (σβέρκο).

 • Θήκη όπλου μονοκόμματη  στενή μαύρη SPORT της BENELLI με ενισχυμένο ύφασμα από cordura nylon και επένδυση αφρολέξ. Η οπλοθήκη έχει δύο ενισχυμένες λαβές μεταφοράς με ιδικό μαξιλαράκι που δένει καλύτερα. Διαθέτει αποσπώμενο αορτήρα με μαξιλαράκι με εύκολη και ξεκούραστη μεταφορά.

 • Η ημιαυτόματη καραμπίνα Super Black Eagle 3 Best comfort της Benelli δίνει τέλος στις γρατζουνιές και στις σκουριές στις κάνες. Η προστατευτική βαφή δίνει στο όπλο ανίσταση κατά της διάβρωσης, τριβής και φθοράς.

 • Super Pose 828U Black Benelli

  Τιμή 2.200,00 €

  Super Pose δίκαννο 828U Black Magnum από την Benelli, με διαμέτρημα C12, αυτόματους εξολκείς, μήκος κάννης στα 66, 71 ή 76 εκατοστά και 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ.