Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Yamashita

Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7
 • Καλαμαριέρα Egi Oh K Series

  Από Τιμή 17,00 €

  Οι καλαμαριέρες Egi Oh K Series από την Yamashita έρχονται με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που βοηθάει στην τεχνική του Eging ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, το υδροπτερύγιο.

 • Οι Egi Oh Q Live Basic είναι ένα ακόμα μοντέλο καλαμαριέρας από τη Yamashita που έχει κατασκευαστεί με την τεχνική Warm Jacket και αυτό γιατί έχει παρατηρηθεί ότι τα καλαμάρια αντιδρούν περισσότερο στα θερμά σώματα. Το σώμα τους απορροφάει το φως του ηλίου και το κρατάει στο εσωτερικό τους εκπέμποντας αυτή τη θερμότητα. Διαθέτουν εξωτερικό αγκύλι και ανοξείδωτα και διπλά αγκύλια. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε το μέγεθος 3,0.

 • Η καλαμαριέρα Eginno PyonPyon διατίθενται σε 7  ζωντανά χρώματα. Κατά το μήκος της κοιλιάς του είναι τοποθετημένα πόδια από φτερά που δημιουργούν παφλασμούς μέσα στο νερό. Το σώμα της καλαμαριέρας παράγει ήχο, ο οποίος προκαλεί τα καλαμάρια. Το πανί της είναι Warm Jacket, που μετατρέπει κάθε ίχνος φωτός σε θερμότητα και οι χρωματισμοί της είναι UV ή 490 GLOW. Βυθίζεται με ταχύτητα 3,2 δευτ./μ.

 • Οι καλαμαριέρες Egi Oh-Q Live Search 490 Shallow από την Yamashita αποτελούν αποτέλεσμα ερευνών στο χώρο του αποτελεσματικού ψαρέματος καλαμαριών, σε ρηχά νερά και σε βράχια. Έχουν κατασκευαστεί με τεχνολογίες οι οποίες συνδυάζουν τα κατάλληλα φωσφορούχα χρώματα που προκαλούν την όραση των καλαμαριών, τον ιδιαίτερο μεταλλικό ήχο, την ιδανική θερμοκρασία - ανάμεσα στο 0,5 με 1 οC - που ρυθμίζεται από το ύφασμα  από το οποίο είναι κατασκευασμένα και που το κάνει να μοιάζει με θερμικό τζάκετ, αλλά και αργή ταχύτητα βύθισης.

 • Καλαμαριέρα Egi-Sutte R NC 3.5S της εταιρείας Yamashita είναι από διάφανο υλικό που αφήνει το ηλιακό φως να το διαπερνά. Ταυτόχρονα το σώμα του είναι Glow. Βυθίζονται με ταχύτητα περίπου 3-3,5 δευτ./μ και έχουν μολύβι βάρους 20 γρ. Οι βελόνες τους είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.  

 • Οι καλαμαριέρες Egi Oh-Q Live Search 490 Deep από την Yamashita αποτελούν αποτέλεσμα ερευνών στο χώρο του αποτελεσματικού ψαρέματος καλαμαριών, σε βαθιά νερά και σε βράχια που βαθαίνουν απότομα. Έχουν κατασκευαστεί με τεχνολογίες οι οποίες συνδυάζουν τα κατάλληλα φωσφορούχα χρώματα που προκαλούν την όραση των καλαμαριών, τον ιδιαίτερο μεταλλικό ήχο, την ιδανική θερμοκρασία - ανάμεσα στο 0,5 με 1 οC - που ρυθμίζεται από το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένα και που το κάνει να μοιάζει με θερμικό τζάκετ, αλλά και αργή ταχύτητα βύθισης.