Λίστα προϊόντων ανά εταιρία LYTOS

Υπάρχουν 14 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-14 από σύνολο 14
  • Μειωμένη τιμή

  Άρβυλο Barcis Six 5

  Κανονική τιμή 79,90 € Τιμή 70,00 €

  Άρβυλο Barcis Tech Six 5 της εταιρείας Lytos χαμηλού βάρους. Διαθέτει μεμβράνη τύπου Tepor Dry, η οποία καθιστά το άρβυλο 100% αδιάβροχο και 100% διαπνέον. Ο εσωτερικός πάτος του παπουτσιού είναι ειδικά επεξεργασμένος με αντιβακτηριακή προστασία και προσθαφαιρούμενος για πλύσιμο ή αντικατάσταση.  Είναι ιδανικό για κυνηγούς-ορειβάτες και για κτηνοτροφικές-αγροτικές εργασίες. 

  • Μειωμένη τιμή

  Άρβυλο Paiko Mid

  Κανονική τιμή 100,90 € Τιμή 89,00 €

  Άρβυλο Paiko Mid της εταιρείας Lytos χαμηλού βάρους. Διαθέτει μεμβράνη τύπου Tepor Dry, η οποία καθιστά το άρβυλο 100% αδιάβροχο και 100% διαπνέον. Ο εσωτερικός πάτος του παπουτσιού είναι ειδικά επεξεργασμένος με αντιβακτηριακή προστασία και προσθαφαιρούμενος για πλύσιμο ή αντικατάσταση. Διαθέτει αντικραδασμική επένδυση για απόλυτη απόσβεση κραδασμών. Είναι ιδανικό για κυνηγούς-ορειβάτες και για κτηνοτροφικές-αγροτικές εργασίες. 

  • Μειωμένη τιμή

  Άρβυλο Alpes Tech

  Κανονική τιμή 170,90 € Τιμή 152,00 €

  Το άρβυλο Alpes Tech της Lytos είναι ιδανικό για ευέλικτο, για κάθε είδος υπαίθριας δραστηριότητας στη φύση. Ιδανικό για χρήση από κυνηγούς-ορειβάτες για σκληρή χρήση και για σκληρές εργασίες (π.χ αγροτικές-κτηνοτροφικές εργασίες).  

  • Μειωμένη τιμή

  Παπούτσι Πεζοπορίας Rigel Jay

  Κανονική τιμή 77,90 € Τιμή 71,00 €

  Το παπούτσι πεζοπορίας Rigel Jay, είναι κατάλληλο τόσο για τους λάτρεις της πεζοπορίας όσο και για τις καθημερινές σας ανάγκες, όπου αναζητάτε ένα παπούτσι με άνεση και σταθερότητα. Το πέλμα του είναι αντιολισθητικό με βαθιές αυλακώσεις και διαθέτει μεμβράνη, η οποία αναπνέει, ρυθμίζοντας την υγρασία και διατηρώντας την θερμοκρασία του δέρματος.

 • Το παπούτσι πεζοπορίας Arietis της Lytos, είναι κατάλληλο τόσο για τους λάτρεις της πεζοπορίας όσο και για τις καθημερινές σας ανάγκες, όπου αναζητάτε ένα παπούτσι με άνεση και σταθερότητα. Διαθέτει μεμβράνη, η οποία διαχειρίζεται την υγρασία και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Το πέλμα του είναι σταθερό και αντιολισθητικό με βαθιές αυλακώσεις.

 • Άρβυλο Hiker Top

  Τιμή 125,90 €

  Το Hiker Top είναι 100% αδιάβροχο δερμάτινο άρβυλο με μονοκόμματο δέρμα και διαπνέουσα μεμβράνη. Επίσης διαθέτει σόλα Vibram.

  • Μειωμένη τιμή

  Άρβυλο Rocker OX 11

  Κανονική τιμή 84,90 € Τιμή 76,00 €

  Το άρβυλο Rocker OX 11 είναι 100% αδιάβροχο με διαπνέουσα μεμβράνη. Διαθέτει επίσης, ένα συνδυασμό από δέρμα και Cordura.

 • lts34_00004
  • Μειωμένη τιμή

  Άρβυλο Pizol 14

  Κανονική τιμή 95,90 € Τιμή 86,00 €

  Το Pizol 14 είναι 100% αδιάβροχο δερμάτινο άρβυλο με διαπνέουσα μεμβράνη και διαθέτει διπλή προστασία στο εμπρός και πίσω μέρος για μέγιστη αντοχή.

  Ιδανικό για κυνήγι και περπάτημα.

  • Μειωμένη τιμή

  Άρβυλο Chlus Jab Lady

  Κανονική τιμή 70,90 € Τιμή 63,00 €

  Το Chlus Jab  Lady είναι 100% αδιάβροχο άρβυλο με διαπνέουσα μεμβράνη, το οποίο συνδυάζει δέρμα και Cordura.Το Cordura είναι το ύφασμα που χρησιμοποιούν οι καλύτερες μάρκες παγκοσμίως όταν πρέπει να φτιάξουν ένα ανθεκτικό, αξιόπιστο προϊόν πολλών χρήσεων.

  • Μειωμένη τιμή

  Άρβυλο Argo Jay 2

  Κανονική τιμή 69,90 € Τιμή 64,00 €

  Το Argo Jay 2 είναι 100% αδιάβροχο άρβυλο με διαπνέουσα μεμβράνη, το οποίο συνδυάζει δέρμα και Cordura.Το Cordura είναι το ύφασμα που χρησιμοποιούν οι καλύτερες μάρκες παγκοσμίως όταν πρέπει να φτιάξουν ένα ανθεκτικό, αξιόπιστο προϊόν πολλών χρήσεων.

  • Μειωμένη τιμή

  Άρβυλο Trek Mid

  Κανονική τιμή 105,90 € Τιμή 89,00 €

  Το Trek Mid της Lytos είναι 100% αδιάβροχο δερμάτινο άρβυλο με μονοκόμματο δέρμα χωρίς ραφές για μέγιστη αντοχή και διαπνέουσα μεμβράνη. Ο εσωτερικός πάτος του άρβυλου είναι ειδικά επεξεργασμένος με αντιβακτηριακή προστασία και προσθαφαιρούμενος για πλύσιμο ή αντικατάσταση. Είναι ιδανικό για κυνηγούς-ορειβάτες και για κτηνοτροφικές-αγροτικές εργασίες. 

 • Άρβυλο Pizol 2-15

  Τιμή 110,90 €

  Το Pizol 2-15 είναι 100% αδιάβροχο δερμάτινο άρβυλο με διαπνέουσα μεμβράνη. Διαθέτει διπλή προστασία στο εμπρός και πίσω μέρος για μέγιστη αντοχή.

  • Μειωμένη τιμή

  Άρβυλο Mulaz 26

  Κανονική τιμή 149,90 € Τιμή 135,50 €

  Το Mulaz 26 είναι 100% αδιάβροχο δερμάτινο άρβυλο με διαπνέουσα μεμβράνη. Είναι ιδανικό για σκληρά εδάφη και διαθέτει σόλα Vibram.Κατάλληλο για ορειβασία ή κυνήγι.