Λίστα προϊόντων ανά εταιρία DTD

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 31
 • Τα Real Fish Oita από την DTD, αποτελούν μία πιστή απομίμηση αληθινών ψαριών, όπως του σαργού, του μπαρμπουνιού, του σαφριδιού, του κολιού, του φαγκρί και της αθερίνας. Πάνω σε αυτές τις καλαμαριέρες υπάρχει ένα πρόσθετο που δίνει την εντύπωση πληγωμένου ψαριού, γεγονός που εξάπτει ακόμα περισσότερο την επιθετικότητα των καλαμαριών.

 • Οι καλαμαριέρες Shrimp Oita από την DTD, είναι ένα δοκιμασμένο εργαλείο για το ψάρεμα καλαμαριών. Το σώμα τους είναι κατασκευασμένο από μαλακό ύφασμα, το οποίο φωτίζεται μέσα στο νερό, όπως και τα μάτια τους και τα αγκύλια τους είναι διπλά και ανοξείδωτα.

  Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

 • Οι καλαμαριέρες Flash Color Oita αποτελούν ένα εξαιρετικό μοντέλο από την DTD. Το σώμα τους είναι κατασκευασμένο από μαλακό ύφασμα, το οποίο αλλάζει χρώμα μέσα στο νερό, ενώ παράλληλα διαθέτει στρας, που μοιάζουν με φυσικά λέπια. Τα μάτια τους φωσφορίζουν και τα αγκύλια τους είναι διπλά και ανοξείδωτα. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε τα μεγέθη 2.0, 2.5 και 3.0.

 • Οι καλαμαριέρες Hybrid Kanjac ή Υβριδικός Χάνος από την DTD είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην Ελλάδα! Διαθέτουν λευκή σιλικόνη στη ράχη τους, μια στρώση από μαλακό υλικό ανάμεσα στο σώμα και το ύφασμα τους, μαλακό ύφασμα, φωσφορίζοντα μάτια και ανοξείδωτα αγκύλια.

 • Οι καλαμαριέρες Premium Pirka από την DTD, είναι ένα εργαλείο κατάλληλο για ψάρεμα από την βάρκα. Έχουν υποστεί επεξεργασία για να μοιάζουν στα φυσικά λέπια. Διατίθενται σε έντονα χρώματα, διαθέτουν ζωντανά μάτια, ατσάλινο κρίνο, εξαιρετική ισορροπία στο νερό και διπλά ανοξείδωτα αγκύλια.

 • Η καλαμαριέρα Pauk από την DTD σε χρώμα δράκαινας, αποτελεί ένα πιστό αντίγραφο τόσο στο χρώμα όσο και στο σχέδιο του ψαριού, διευκολύνοντας έτσι το ψάρεμα κεφαλόποδων. Αποτελείται από μαλακό ύφασμα, διαθέτει διαφανές φωτιζόμενο σώμα, λεπτό στρώμα φωσφόρου, μάτια που φωσφορίζουν και ανοξείδωτα αγκύλια, χαρακτηριστικά που του προσδίδουν τέλεια ισορροπία στο νερό.

 • Οι καλαμαριέρες Trlja από την DTD, σε σχέδιο μπαρμπούνι και σε διάφορα χρώματα, επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα στο ψάρεμα κεφαλόποδων. Αποτελούνται από μαλακό ύφασμα, διαθέτουν φωτιζόμενο σώμα, μάτια που φωσφορίζουν και ανοξείδωτα αγκύλια, χαρακτηριστικά που προσδίδουν τέλεια ισορροπία στο νερό.

 • Η καλαμαριέρα Bijela Gira από την DTD, μοιάζει με μαρίδα και διατίθεται μόνο σε γκρι-μαύρο χρώμα. Είναι κατασκευασμένη από μαλακό ύφασμα, διαθέτει διαφανές φωτιζόμενο σώμα, στρώμα φωσφόρου, μάτια που φωσφορίζουν και ανοξείδωτα αγκύλια.

 • Η καλαμαριέρα Bijela Gira από την DTD, μοιάζει με μαρίδα και διατίθεται μόνο σε γκρι-καφέ χρώμα. Είναι κατασκευασμένη από μαλακό ύφασμα, διαθέτει διαφανές φωτιζόμενο σώμα, στρώμα φωσφόρου, μάτια που φωσφορίζουν και ανοξείδωτα αγκύλια.

 • Οι καλαμαριέρες Color Gira από την DTD που παρομοιάζουν την μαρίδα και διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Είναι κατασκευασμένες από μαλακό ύφασμα, διαθέτουν διαφανές φωτιζόμενο σώμα, λεπτό στρώμα φωσφόρου, μάτια που φωσφορίζουν και ανοξείδωτα αγκύλια για να προσδίδουν τέλεια ισορροπία στο νερό.

 • Οι καλαμαριέρες Full Color Glavoc της DTD είναι διαθέσιμες σε 7 έντονα χρώματα. Είναι κατασκευασμένες από μαλακό ύφασμα, το οποίο φέρνει με λέπια μέσα στο νερό. Αποτελούνται από διαφανές φωτιζόμενο σώμα, μάτια που φωσφορίζουν και ανοξείδωτα αγκύλια, χαρακτηριστικά που προσδίδουν τέλεια ισορροπία μέσα στο νερό.

 • Οι καλαμαριέρες Color Glavoc από την DTD, αλλάζουν χρώμα όταν μπούνε στο νερό. Διατίθενται σε 5 διαφορετικά χρώματα. Είναι κατασκευασμένες από μαλακό ύφασμα, το οποίο φέρνει σε λέπια όταν μπει στο νερό και αποτελείται από διαφανές σώμα, το οποίο φωτίζεται και αλλάζει χρώμα μέσα στο νερό, από μάτια που φωσφορίζουν και από ανοξείδωτα αγκύλια.

 • Οι καλαμαριέρες Real Fish από την DTD αποτελούν μία καινοτομία της κροάτικης εταιρίας, που τις κάνει ακόμα πιο ελκυστικές στα καλαμάρια. Δημιούργησε καλαμαριέρες που παρομοιάζουν με φυσικά ψάρια, όπως τον σαργό, το μπαρπούνι, τον κολιό και το πράσινο σαφρίδι, κ.α. τα οποία μοιάζουν σαν να έχουν προσβληθεί από το παράσιτο Anilocra Physodes.

 • Οι καλαμαριέρες Retro Bukva από την DTD αποτελούν ένα καινοτόμο μοντέλο ψαριού που έχει προσβληθεί από παράσιτο, διεγείροντας έτσι ακόμα περισσότερο την επιθετικότητα των καλαμαριών. Διαθέτουν ανοξείδωτα στριφτάρια και αγκύλια, ανάγλυφα σώματα που μοιάζουν με λέπια, κόκκινα μάτια και φωτεινά σώματα.

 • Οι καλαμαριέρες Full Flash Glavoc από την DTD διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Το ύφασμα που είναι κατασκευασμένο το σώμα τους μοιάζει με φυσικά λέπια, τα μάτια τους φωσφορίζουν στο νερό και επίσης διαθέτουν ανοξείδωτα αγκύλια και κρίκους.

 • Οι καλαμαριέρες Flash Color Glavoc από την DTD, διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη και είναι κατάλληλες για ψάρεμα καλαμαριών κατά την διάρκεια της νύχτας με φεγγάρι ή της ημέρας. Είναι κατασκευασμένες από μαλακό ύφασμα, ενώ διαθέτουν σώμα και μάτια που φωσφορίζουν στο νερό καθώς και ανοξείδωτα αγκύλια.