Λίστα προϊόντων ανά εταιρία DTD

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 73
 • Τα Real Fish Oita από την DTD, αποτελούν μία πιστή απομίμηση αληθινών ψαριών, όπως του σαργού, του μπαρμπουνιού, του σαφριδιού, του κολιού, του φαγκρί και της αθερίνας. Πάνω σε αυτές τις καλαμαριέρες υπάρχει ένα πρόσθετο που δίνει την εντύπωση πληγωμένου ψαριού, γεγονός που εξάπτει ακόμα περισσότερο την επιθετικότητα των καλαμαριών.

 • Η καλαμαριέρα White Killer Egi της DTD σε σχήμα γαρίδας, πλήρως ισορροπημένη και με μεγάλη ικανότητα πλεύσης. Διαθέτει βαρίδι σε 2 σημεία και τέλειο κέντρο βάρους. Μια κατάλληλη τεχνολογία με την οποία το εσωτερικό βαρίδι του τεχνητού παράγει ήχους. Στο πίσω μέρος είναι εφοδιασμένο με διπλή σειρά από κοφτερές ανοξείδωτες ακίδες.

 • Η καλαμαριέρα Profi Bukva της DTD έχει εξαιρετική ισορροπία στο νερό, εξωτερικά είναι καλυμμένη με ύφασμα με τέλεια υφή, έχει στρογγυλές ανοξείδωτες βελόνες και διάφανο φωσφορίζον σώμα. Διαθέτει ανοξείδωτο στριφτάρι και κόκκινα μάτια.

 • Η νέα καλαμαριέρα Ballistic Egi της DTD για ψάρεμα καλαμαριών από ακτή και την ικανότητα επίτευξης μακρινών βολών. Διαθέτει νέο τύπου εξωτερικό βαρίδι σε σχήμα σφαίρας και σκληρό σώμα, μεγάλης αντοχής, η επικάλυψή του οποίου παρομοιάζει τα φυσικά λέπια. 

 • Η βυθιζόμενη καλαμαριέρα συρτής TRLJA Platno της DTD έχει σχεδιαστή να μοιάζει με μπαρμπούνι ώστε να προσελκύει πολλά καλαμάρια. Είναι εξωτερικά ντυμένη με ύφασμα μαλακής υφής, έχει φωτιζόμενο κόκκινο σώμα, μάτια που φωσφορίζουν και ανοξείδωτα αγκύλια με τέλεια ισορροπία στο νερό.

 • Οι καλαμαριέρες Hybrid Kanjac ή Υβριδικός Χάνος από την DTD είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην Ελλάδα! Διαθέτουν λευκή σιλικόνη στη ράχη τους, μια στρώση από μαλακό υλικό ανάμεσα στο σώμα και το ύφασμα τους, μαλακό ύφασμα, φωσφορίζοντα μάτια και ανοξείδωτα αγκύλια.

 • Η καλαμαριέρα X Fish 2.0 της DTD σχεδιάζεται και δοκιμάζεται στα νερά της Μεσογείου. Το χαρακτηριστικό σε αυτές τις καλαμαριέρες είναι τα αεροδυναμικά ενεργά πτερύγια σιλικόνης που είναι στο σώμα τους. Τα συγκεκριμένα πτερύγια συμπεριφέρονται όπως και τα πραγματικά πτερύγια ενός ψαριού.

 • Καλαμαριέρα Silicone Real...

  Από Τιμή 8,90 €

  Η καλαμαριέρα Silicone Real Fish της DTD υπάρχει γύρω από το σώμα της σιλικόνη που φωσφορίζει με κόκκινο χρώμα. Κατασκευασμένη με μολύβι στο εσωτερικό της και δυνατά αγκίστρια με στριφτάρι.

 • Η καλαμαριέρα συρτής Skusa της DTD μοιάζει με σκουμπρί και είναι ιδανική για ψάρεμα καλαμιού από σκάφος. Έχει φωσφορούχο σώμα, ζωντανά χρώματα fluo και ανοξείδωτα αγκίστρια. 

 • Καλαμαριέρα Knez DTD

  Τιμή 6,70 €

  Η καλαμαριέρα συρτής Knez της DTD είναι βυθιζόμενη και δοκιμασμένη με επιτυχία στα νερά του Ιονίου. Στο χρώμα της έχει τοποθετηθεί με ειδικά επεξεργασμένη βαφή και είναι ιδανική για το ψάρεμα μεγάλων καλαμαριών με συρτή (από σκάφος ή την ακτή) κατά την διάρκεια της ημέρας, έως και το σούρουπο.

 • Η επιπλέουσα καλαμαριέρα συρτής Turbo Skusa DD της DTD με μεγάλη γλώσσα είναι κατάλληλη για ψάρεμα από σκάφος. Διαθέτει ανοξείδωτα αγκίστρια και πραγματοποιεί κίνηση wobbling (τρέμουλο).

 • Η καλαμαριέρα συρτής Turbo Gavun DD της DTD με μεγάλη γλώσσα παραπέμπει σε βυθιζόμενη, τεχνητή καλαμαριέρα. Είναι στην πραγματικότητα καλαμαριέρα συρτής επιφάνειας. Διαθέτει ανοξείδωτα αγκίστρια και στην ράχη του παρομοιάζει λέπια.

 • Η καλαμαριέρα συρτής Gavun Calamari της DTD κατάλληλη για ψάρεμα από σκάφος ή ακτή. Έχει κόκκινα φωσφορούχα μάτια, φωσφορούχα κοιλιά, ολογραφικό σώμα και ανοξείδωτα αγκίστρια. 

 • Η καλαμαριέρα συρτής Full Flash Glavoc της DTD έχει φωσφορούχο ειδικό μαλακό ύφασμα, φωσφορούχα κόκκινα μάτια, ρίγες διαμήκως του σώματος και ανοξείδωτα αγκίστρια.