Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Yo-Zuri

Υπάρχουν 11 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-11 από σύνολο 11
 • Καλαμαριέρα Ultra DX

  Τιμή 6,80 €

  Οι καλαμαριέρες Ultra DX από την Yo-Zuri είναι μία σταθερή επιλογή για το ψάρεμα καλαμαριών. Διαθέτουν φωτιζόμενο σώμα, μάτια που φωσφορίζουν και θάλαμο αέρος.

 • Ψαράκι 3D Popper YO-ZURI

  Τιμή 12,50 €

  Συμπαγές ψαράκι popper επιφανείας, με πολύ φαρδύ στόμα το οποίο προκαλεί μεγάλο παφλασμό που ελκύει τα ψάρια ακόμη και από μακρινή απόσταση. Κινείται δεξιά αριστερά ενώ αναδεύεται και βυθίζεται καθώς κολυμπά. Είναι απόλυτα ζυγισμένο ώστε να επιτυγχάνει μακρινές βολές, είτε από την ακτή είτε από βάρκα.

 • Καλαμαριέρα Aurie-Q...

  Από Τιμή 7,00 €

  Καλαμαριέρα γαρίδα Aurie-Q Yakushima της YO-ZURI σε μικρό μέγεθος με στριφτάρι Original Rolling Shaft και μολύβι Original Snag-Less Sinker που αποτρέπουν τα μπερδέματα. Έχει μάτια Glow, σώμα Glow και φυσικά τις πολύ κοφτερές βελόνες Original Trick Hooks. 

 • Καλαμαριέρες  Crystal Ultra Cloth της Yo-zuri με ιριδίζουσα επένδυση που αντανακλά το φως και προσελκύει τα καλαμάρια. Στον κορμό τους έχουν αεροθαλάμους για τέλεια ισορροπία. Το σώμα τους είναι φωσφόρου και διαθέτουν στριφτάρι rolling για ελεύθερη κίνηση.

 • Καλαμαριέρα Ultra Cloth

  Από Τιμή 5,70 €

  Οι καλαμαριέρες Ultra Cloth της Yo-Zuri διαθέτουν σώμα από ανθεκτική ρητίνη ABS, το οποίο είναι καλυμμένο με κυψελωτό ιριδίζον πανί, που αντανακλά το φως της επιφάνειας του, δημιουργώντας έτσι λάμψεις που τραβάνε τα καλαμάρια. Διαθέτουν σώμα φωσφόρου, μεγάλα 3D κόκκινα μάτια, στριφτάρι rolling και πτερύγια από φτερό.

 • Ψαράκια Συρτής Pin'sMinnow...

  Από Τιμή 9,00 €

  Ψαράκια Συρτής Pin'sMinnow της Yo-Zuri διατίθενται σε πολλά φυσικά και ελκυστικά χρώματα που προκαλούν πολλά είδη ψαριών ανά τον κόσμο. Η γλώσσα τους και το σώμα τους είναι σκληρή και ανθεκτική ρητίνη ABS και στο εσωτερικό τους έχουν το New Magnet Weight Transfer System.

 • Οι καλαμαριέρες Ultra Bait Cloth από την Yo-zuri αποτελούνται από γυαλιστερό πανί Aurora, το οποίο αντανακλά το φως προσελκύοντας, με αυτό τον τρόπο, ακόμα περισσότερα καλαμάρια. Διαθέτουν σώμα φωσφόρου και 3D κόκκινα μάτια, ενώ στον κορμό τους διαθέτουν αεροθαλάμους για τέλεια πλεύση. Επίσης, διαθέτουν στριφτάρι rolling, ιδιαίτερα κοφτερές βελόνες και τα πτερύγια τους είναι φτιαγμένα από φτερό.

 • Οι Καλαμαριέρες Aurie-Q Cloth της Yo-Zuri διαθέτει στριφτάρια Rolling και μολύβια που αποτρέπει τα σκαλώματα, τα ανθεκτικά Tick Hooks και μάτι φωσφόρου που προσελκύει τα καλαμάρια. Διατίθενται σε 6 ζωντανά χρώματα.

 • Το βασικό χαρακτηριστικό που έχουν οι καλαμαριέρες Egi Aurie-Q Neo από την Yo-zuri είναι η κίτρινη γραμμή που υπάρχει στο σώμα τους. Διατίθενται σε 5 ζωντανά χρώματα, τα οποία εκπέμπουν έντονη φωτεινότητα όταν βρεθούν στο φως του ηλίου, προσελκύοντας ακόμα περισσότερο τα καλαμάρια.

 • Οι καλαμαριέρες Crystal Ultra Aurora από την Yo-Zuri αποτελεί ένα μοντέλο νέας γενιάς, το οποίο προσφέρει την πιο ρεαλιστική κίνηση σε σχέση με άλλες καλαμαριέρες της κατηγορίας τους, χάρη στον θάλαμο με αέρα που υπάρχει στην ράχη τους.