Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Yo-Zuri

Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-8 από σύνολο 8
 • Καλαμαριέρες  Crystal Ultra Cloth της Yo-zuri με ιριδίζουσα επένδυση που αντανακλά το φως και προσελκύει τα καλαμάρια. Στον κορμό τους έχουν αεροθαλάμους για τέλεια ισορροπία. Το σώμα τους είναι φωσφόρου και διαθέτουν στριφτάρι rolling για ελεύθερη κίνηση.

 • Οι καλαμαριέρες Ultra Bait Cloth από την Yo-zuri αποτελούνται από γυαλιστερό πανί Aurora, το οποίο αντανακλά το φως προσελκύοντας, με αυτό τον τρόπο, ακόμα περισσότερα καλαμάρια. Διαθέτουν σώμα φωσφόρου και 3D κόκκινα μάτια, ενώ στον κορμό τους διαθέτουν αεροθαλάμους για τέλεια πλεύση. Επίσης, διαθέτουν στριφτάρι rolling, ιδιαίτερα κοφτερές βελόνες και τα πτερύγια τους είναι φτιαγμένα από φτερό.

 • Οι Καλαμαριέρες Aurie-Q Cloth της Yo-Zuri διαθέτει στριφτάρια Rolling και μολύβια που αποτρέπει τα σκαλώματα, τα ανθεκτικά Tick Hooks και μάτι φωσφόρου που προσελκύει τα καλαμάρια. Διατίθενται σε 6 ζωντανά χρώματα.

 • Το βασικό χαρακτηριστικό που έχουν οι καλαμαριέρες Egi Aurie-Q Neo από την Yo-zuri είναι η κίτρινη γραμμή που υπάρχει στο σώμα τους. Διατίθενται σε 5 ζωντανά χρώματα, τα οποία εκπέμπουν έντονη φωτεινότητα όταν βρεθούν στο φως του ηλίου, προσελκύοντας ακόμα περισσότερο τα καλαμάρια.

 • Καλαμαριέρα Ultra Cloth

  Από Τιμή 5,00 €

  Οι καλαμαριέρες Ultra Cloth της Yo-Zuri διαθέτουν σώμα από ανθεκτική ρητίνη ABS, το οποίο είναι καλυμμένο με κυψελωτό ιριδίζον πανί, που αντανακλά το φως της επιφάνειας του, δημιουργώντας έτσι λάμψεις που τραβάνε τα καλαμάρια. Διαθέτουν σώμα φωσφόρου, μεγάλα 3D κόκκινα μάτια, στριφτάρι rolling και πτερύγια από φτερό.

 • Οι καλαμαριέρες Crystal Ultra Aurora από την Yo-Zuri αποτελεί ένα μοντέλο νέας γενιάς, το οποίο προσφέρει την πιο ρεαλιστική κίνηση σε σχέση με άλλες καλαμαριέρες της κατηγορίας τους, χάρη στον θάλαμο με αέρα που υπάρχει στην ράχη τους.

 • Καλαμαριέρα Ultra DX

  Τιμή 5,50 €

  Οι καλαμαριέρες Ultra DX από την Yo-Zuri είναι μία σταθερή επιλογή για το ψάρεμα καλαμαριών. Διαθέτουν φωτιζόμενο σώμα, μάτια που φωσφορίζουν και θάλαμο αέρος.