Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Ryobi

Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7
  • Μηχανισμός Proskyer Nose από την Ryobi, για ιδανικό για τεχνική Casting και Surf Casting! Κατασκευασμένος από αδιάβροχο σύστημα φρένων, ανοξείδωτα ρουλεμάν, ακαριαία αντιεπιστροφή και αναδιπλούμενη μανιβέλα αλουμινίου.

  • Μηχανισμός Naxo Surf 7000 από την Ryobi, κατασκευασμένος από αδιάβροχο σύστημα φρένων, τέλεια διαχείριση νήματος - πετονιάς, ακαριαία αντιεπιστροφή, Line Roller με επένδυση τιτανίου κατά του στριψίματος, ανοξείδωτα ρουλεμάν κλειστού τύπου, κωνική μπομπίνα V και ενισχυμένη μανιβέλα με μεγάλη λαβή για εύκολη άσκηση και μέγιστη δύναμη. Διαθέτει επίσης κωνικό V μπράτσο Bail για μέγιστη σταθερότητα κατά την βολή.

  • Μηχανισμός Arctica Heavy από την Ryobi, κατασκευασμένος από αδιάβροχο σύστημα φρένων, ακαριαία αντιεπιστροφή, Roller με επένδυση τιτανίου, ενισχυμένη μανιβέλα με μεγάλη λαβή και τέλεια διαχείριση νήματος - πετονιάς.

  • Μηχανισμός Carnelian 1200 από την Ryobi, κατασκευασμένο από αδιάβροχο σύστημα διπλών φρένων με δίσκους από γραφίτη, μανιβέλα αλουμινίου με μεγάλη ανατομική λαβή και σύστημα ομοιόμορφου τυλίγματος της πετονιάς. Διαθέτει επίσης λειτουργία μόνιμης αντεπιστροφής και Anti Twist Line Roller με επένδυση τιτανίου.

  • Μηχανισμός Virtus

    Από Τιμή 39,00 €

    Μηχανισμός Virtus από την Ryobi, κατασκευασμένος για πληθώρα τεχνικών! Διαθέτει σκελετό από γραφίτη για αντοχή στις μεγάλες πιέσεις, γραμμικά φρένα, μεσινέζα τεχνολογίας Brilliant Line Allocation System με σύστημα αντεπιστροφής και 4+1 ρουλεμάν.

  • Μηχανισμός Maturity 5000 από την ιαπωνική εταιρεία Ryobi προσφέρεται για τεχνικές τύπου Shore Jigging και Casting! Διαθέτει μεταλλικό κύριο σώμα και μηχανισμό από χυτό αλουμίνιο. Ο ρότοράς του έχει σχήμα V κατασκευασμένος από συνθετική ρητίνη Carbon NCRM ενώ τα μπροστινά του φρένα παρέχουν δυνατότητα μικρο-ρυθμίσεων χάρη στο σύστημα Ryobi Maturity