Θήκες Καλαμιών

Θήκες Καλαμιών

Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7

Ενεργά φίλτρα

 • Θήκη καλαμιών Behr

  Από Τιμή 36,00 €

  Οι θήκες καλαμιιών της εταιρείας Behr έχει δύο ξεχωριστά τμήματα, δύο εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ και μία μεγαλύτερη πλευρική (δίχως φερμουάρ). Υλικό κατασκευής: 100% nylon 600D. Δύο ρυθμιζόμενοι ιμάντες

 • Θήκη Καλαμιών Multi...

  Από Τιμή 48,00 €

  Η θήκη καλαμιών Multi Compartment, 2 θέσεων, από την Dam είναι κατασκευασμένη από το πολύ ανθεκτικό υλικό Nylon 600D, το οποίο είναι και πολύ εύκολο στο καθάρισμα. Διαθέτει εξωτερικές θήκες και από τις δύο πλευρές, ανοιχτές τσέπες και ρυθμιζόμενα λουριά για ομπρέλες. Έχει χερούλια για να μεταφέρεται σαν τσάντα, αλλά και λουριά πλάτης.

  Διατίθεται σε τρεις διαστάσεις. Στο κατάστημά μας θα βρείτε του 1,5 και του 1,7 μέτρου.

 • Η θήκη καλαμιών Allroud Rod Holdall, από την εταιρία Behr, είναι κατασκευασμένη από Nylon 600D, υλικό πολύ ανθεκτικό, το οποίο καθαρίζεται εύκολα. Έχει 3 εσωτερικές θέσεις, εξωτερικές θήκες και από τις δύο πλευρές, ανοιχτές τσέπες και ρυθμιζόμενα λουριά για να τοποθετήσετε ακόμα και ομπρέλα. Διαθέτει χερούλια για να μεταφέρεται και σαν τσάντα, αλλά και λουριά για την πλάτη.

 • Το σακίδιο μεταφοράς Back Pack της Spro με θήκη καλαμιών είναι πολύ πρακτικό. Διαθέτει εξωτερικές θήκες για αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων και 4 πλαστικά κουτάκια μεγέθους 27,5 x 18 x 14 εκατοστών.

 • Θήκη καλαμιού Surf

  Τιμή 75,00 €

  Η θήκη καλαμιού Surf από την Daiwa, είναι μία ιδανική θήκη για καλάμια που χρησιμοποιούνται στην τεχνική Surfcasting και είναι εξαιρετικά ανθεκτική αφού είναι ενισχυμένη με υλικό PVC. Έχει 3 χωρίσματα και 2 εξωτερικές μεγάλες τσέπες για αποθήκευση διαφόρων αξεσουάρ. Μπορεί να χωρέσει έως και 3 καλάμια τεχνικής Surfcasting μέχρι 4,5 μέτρα μαζί με τους μηχανισμούς τους.