Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Tailwalk

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4
 • Μηχανισμός Wide Basal...

  Τιμή 179,00 €

  Ο μηχανισμός Taiwalk Widepower VT81 είναι ένας πολύ ποιοτικός μηχανισμός που διαθέτει μαγνητικά φρένα, σώμα από αλουμίνιο και λαβή EVA. Ο λόγος περιστροφής είναι 8,1 με ανάκτηση 99 εκ. ένα σημαντικό που τον κάνει πολύ ξεκούραστο στα βαθιά νερά.

 • Ο μηχανισμός Tai Game της Taiwalk είναι ισχυρό και ελαφρύ. Αθόρυβη ελαφρότητα για μεγάλο σώμα 260g. Με μεγάλη χωρητικότητα νήματος P1 400m μπορεί να πάει εύκολα σε βαθιά νερά. Έχει λαβή μεταβλητής ισχύος 60mm & 75mm που μπορεί να τυλίξει δυνατά. Το φρένο χρησιμοποιεί ένα εύκολο στη ρύθμιση φυγοκεντρικό φρένο 6 σημείων. Η διαισθητική ρύθμιση φρένων είναι κατανοητή ακόμη και για αρχάριους.

 • Μηχανισμός Elan Wide Power από την Tailwalk, κατασκευασμένος με σύστημα φυγόκεντρων φρένων (6 ασφάλειες), σκελετός από αλουμίνιο και πλευρικό πλαίσιο από γραφίτη κατά της διάβρωσης. Διαθέτει επίσης μπομπίνα σφυριλατημένου αλουμινίου πλάτους 3,9 εκ., ενισχυμένη χαμηλού βάρους μανιβέλα από αντιολισθητικό υλικό EVA και μεγάλου μεγέθους δίσκου φρένων Carbon για περισσότερη δύναμη.

 • Καλάμι Dash

  Από Τιμή 269,00 €

  Καλάμι Dash από την Tailwalk κατασκευασμένο καθαρά για την συγκεκριμένη τεχνική. Διαθέτει χαμηλό βάρος και μασίφ κορυφή. Απόλυτα εργονομική λαβή με μικρού μεγέθους οδηγούς Fuji KR.