Φακοί Χειρός

Φακοί Χειρός

Υπάρχουν 9 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9

Ενεργά φίλτρα

 • Καταδυτικός φακός χειρός XQ-2 DIVE Led της UNO, κατάλληλος για βάθος έως 10 μέτρα. Το λαμπάκι του είναι CREE led με μεγάλη αυτονομία και τα μεταλλικά του μέρη αποτελούνται από αλουμίνιο. Μπαταρίες : 4 x AA

 • Φακός Tatler UV 12LED E113

  Τιμή 4,50 €

  Φακός χειρός UV 12LED E113 της Tatler που εκπέμπει ακτινοβολία UV και φορτίζει το φώσφορο των τεχνητών. Με 12 ισχυρά UV LED,σε μικρό βολικό μέγεθος, με άριστη ποιότητα-τιμής. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται). 

 • Φακός UV 9 LED 0248

  Τιμή 19,00 €

  O Φακός UV 9 LED 0248 (95 χιλ.) ιαπωνικού σχεδιασμού, έχει 9 LED UV που ενεργοποιούν αμέσως το φώσφορο των τεχνητών δολωμάτων. Ελαφρύς, κατασκευασμένος από αλουμίνιο. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται).

 • Φακός Χειρός Eclipse

  Τιμή 13,50 €

  Ο φακός χειρός Eclipse από την Priceton Tec, είναι ένα ιδιαίτερα ευκολόχρηστο και ελαφρύ προϊόν, για άνετη και ξεκούραστη μεταφορά. Παράγει λευκό φως με διάρκεια ζωής μέχρι και 10.000 ώρες λειτουργίας. Διατίθεται σε 3 υπέροχα χρώματα: μπλε, κίτρινο και μαύρο.

 • Ο υποβρύχιος φακός χειρός Sector 7 από την Princeton Tec, διαθέτει σύστημα κλειδώματος του διακόπτη που εμποδίζει την ακούσια ενεργοποίησή του και διακόπτη σκανδάλης. Είναι πολύ εύκολος στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με γάντια. Διατίθεται σε τρία χρώματα, κίτρινο, μαύρο και μπλε.

 • Ο υποβρύχιος φακός χειρός League, από την Princeton Tec, είναι αδιάβροχος και στεγανός για βάθος έως και 100 μέτρα. Είναι κατάλληλος για το camping, το ψάρεμα, το ψαροτούφεκο και τις καταδύσεις σας, κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά. Ο μέγιστος χρόνος συνεχούς λειτουργίας του φακού είναι 10 ώρες.

 • Καταδυτικός φακός υψηλής αποδοτικότητας με λαμπτήρα Xenon, κατασκευασμένος από την Αμερικάνικη εταιρία Princeton Tec, σε 3 χρώματα (μπλε-κίτρινο-μαύρο).

 • Ο καταδυτικός φακός TEC-400 είναι κατασκευασμένος από την αμερικάνικη εταιρία Princeton Tec είναι ιδιαίτερα υψηλής αποδοτικότητας. Διατίθεται σε δύο χρώματα, κίτρινο και μαύρο.