Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Yuki

Υπάρχουν 12 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 12
 • Μεσινέζα NEOX Seaguar Yuki

  Από Τιμή 30,00 €

  Αόρατη μεσινέζα NEOX της Seaguar Yuki έχει παραχθεί εξελίσσοντας την αποκλειστική ρητίνη και τεχνολογία που χρησιμοποιεί κατά την διαδικασία παραγωγής η Seaguar.

 • Καλάμι Fishus Slow Silicon

  Τιμή 190,00 €

  Το Καλάμι Fishus Slow Silicon της Yuki είναι το μοναδικό καλάμι σχεδιασμένο για ψάρεμα σιλικόνης από σκάφος με την τεχνική slow jigging. 'Εχει ενισχυμένο σώμα από carbon, με ευαίσθητη μύτη για τη σωστή κίνηση της σιλικόνης και σκληρό, δυνατό κορμό για μεγάλα ψάρια.

 • Αγκίστρια CX5 Yuki

  Τιμή 3,00 €

  Το αγκίστρι CX05 της Yuki είναι πολύ ισχυρό, με τρύπα για απαιτητικά ψαρέματα με χημικά επεξεργασμένη ακίδα. Ιδανικό για νωπά και ζωντανά δολώματα, καλαμάρια, κλπ. για μεγάλα θηράματα.

 • Αγκίστρια CX300 Yuki

  Τιμή 3,00 €

  Το αγκίστρι CX300 με παλέτα με αιχμηρό αρπάδι και εγκοπές για καλύτερο κράτημα του δολώματος ιδιαίτερα κατά την χρήση ζωντανών σκουλικιών. Μαύρο χρώμα.

 • Πετονιά Seaguar QR3 100M

  Τιμή 25,00 €

  Πετονιά QR3 της εταιρείας  Yuki Seaguar είναι η νέα σειρά 100% Fluorocarbon κατάλληλη για κάθε είδους ψάρεμα, τόσο για εξέδρες όσο και για μηχανισμούς. Παραμένει αναλλοίωτη, αλλά με μεγάλο πλεονέκτημα σε μήκος καθώς η καρούλα του είναι 100 μέτρα.

 • Καλάμι Nuba Casting

  Τιμή 220,00 €

  Καλάμι Nuba Casting από την Yuki, με εξαιρετική άκαμπτη δομή, κατάλληλο για μεγάλες ημέρες αλιείας, SLHMC Super Light Modulus υψηλού άνθρακα, δαχτυλίδια Fuji ALCONITE CASTING και κάθισμα καρούλι Fuji CASTING.

 • Καλάμι Nuba Slow 2.10

  Τιμή 230,00 €

  Το Καλάμι Nuba Slow της Yuki είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία για το ψάρεμα από σκάφος, αφού μπορεί να σηκώσει οποιοδήποτε  ψάρι. Σηκώνει βάρος 55 κιλών στον αέρα. Πολύ ελαφρύ, απίστευτα δυνατό, με σπιράλ Fuji δαχτυλίδια, ιδανικό για ψάρεμα ζόκας/σιλικόνης/φύλακας.

 • Καλάμι Saiko A10

  Τιμή 370,00 €

  Το καλάμι Saiko A10 από την Yuki, συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Αποτελείται από 3 μέρη και είναι κατασκευασμένο από Super Light High Modulus Carbon (SLHMC). Το στέλεχος του είναι πολύ λεπτό, ενώ η υβριδική του μύτη το κάνει εξαιρετικά ευαίσθητο ακόμα και στα πιο ελαφριά τσιμπήματα. Είναι ημι-παραβολικό, φέρει οδηγούς τύπου lowrider της κορυφαίας εταιρίας Fuji και η βάση μηχανισμού του είναι Fuji DPS.

 • Καλάμι Saiko A9

  Τιμή 370,00 €

  Το καλάμι Saiko A9 από την Yuki, συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Αποτελείται από 3 μέρη και είναι κατασκευασμένο από Super Light High Modulus Carbon (SLHMC). Η υβριδική του μύτη το κάνει εξαιρετικά ευαίσθητο ακόμα και στα πιο ελαφριά τσιμπήματα και η λαβή του είναι εργονομική. Είναι ημι-παραβολικό, φέρει οδηγούς τύπου K Alconite της κορυφαίας εταιρίας Fuji και η βάση μηχανισμού του είναι Fuji DPS.

 • Καλάμι Neox 911SF

  Τιμή 720,00 €

  Το καλάμι Neox 911 για την τεχνική Surf Casting, από την Yuki, αποτελείται από 3 κομμάτια και είναι κατασκευασμένο από Super Light High Modulus Carbon, με οδηγούς Fuji Torzite K και DPS καρούλι.