Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Yuki

Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5
 • Καλάμι Nuba Casting

  Τιμή 220,00 €

  Καλάμι Nuba Casting από την Yuki, με εξαιρετική άκαμπτη δομή, κατάλληλο για μεγάλες ημέρες αλιείας, SLHMC Super Light Modulus υψηλού άνθρακα, δαχτυλίδια Fuji ALCONITE CASTING και κάθισμα καρούλι Fuji CASTING.

 • Καλάμι Nuba Slow 2.10

  Τιμή 230,00 €

  Το Καλάμι Nuba Slow της Yuki είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία για το ψάρεμα από σκάφος, αφού μπορεί να σηκώσει οποιοδήποτε  ψάρι. Σηκώνει βάρος 55 κιλών στον αέρα. Πολύ ελαφρύ, απίστευτα δυνατό, με σπιράλ Fuji δαχτυλίδια, ιδανικό για ψάρεμα ζόκας/σιλικόνης/φύλακας.

 • Καλάμι Saiko A10

  Τιμή 370,00 €

  Το καλάμι Saiko A10 από την Yuki, συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Αποτελείται από 3 μέρη και είναι κατασκευασμένο από Super Light High Modulus Carbon (SLHMC). Το στέλεχος του είναι πολύ λεπτό, ενώ η υβριδική του μύτη το κάνει εξαιρετικά ευαίσθητο ακόμα και στα πιο ελαφριά τσιμπήματα. Είναι ημι-παραβολικό, φέρει οδηγούς τύπου lowrider της κορυφαίας εταιρίας Fuji και η βάση μηχανισμού του είναι Fuji DPS.

 • Καλάμι Saiko A9

  Τιμή 370,00 €

  Το καλάμι Saiko A9 από την Yuki, συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Αποτελείται από 3 μέρη και είναι κατασκευασμένο από Super Light High Modulus Carbon (SLHMC). Η υβριδική του μύτη το κάνει εξαιρετικά ευαίσθητο ακόμα και στα πιο ελαφριά τσιμπήματα και η λαβή του είναι εργονομική. Είναι ημι-παραβολικό, φέρει οδηγούς τύπου K Alconite της κορυφαίας εταιρίας Fuji και η βάση μηχανισμού του είναι Fuji DPS.

 • Καλάμι Neox 911SF

  Τιμή 720,00 €

  Το καλάμι Neox 911 για την τεχνική Surf Casting, από την Yuki, αποτελείται από 3 κομμάτια και είναι κατασκευασμένο από Super Light High Modulus Carbon, με οδηγούς Fuji Torzite K και DPS καρούλι.