Αξεσουάρ

Αξεσουάρ

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 47

Ενεργά φίλτρα

  • Μειωμένη τιμή

  Ρολόι Fenix 6 Sapphire

  Κανονική τιμή 749,00 € Τιμή 710,00 €

  Το ρολόι Fenix 6 Sapphire της εταιρείας Garmin είναι η νέα γενιά κορυφαίων smartwatch με GPS. Εχουν εξοπλιστεί με εξελιγμένα αισθητήρια, ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων, νέα λειτουργεία διαχείρισης μπαταρίας, μετρήσεις απόδοσης, ανέπαφες πληρωμές, έξυπνες ειδοποιήσεις και ακόμα περισσότερα.

 • Η πένσα FP149 από την Tatler, είναι μία ανθεκτική πένσα με δόντι με επικάλυψη Teflon και αντιολισθητικές λαβές. Είναι ιδανική για το άνοιγμα κρίκων, το κόψιμο συρμάτων και να πατάει μολύβια και συνδέσεις.

 • Μαχαίρι κατάδυσης Ribbon 11 Teflon της εταιρείας XDive είναι από ανοξείδωτο ατσάλι SS 304. Η λαβή του είναι από συμπαγές πλαστικό ABS με αντιολισθητική επιφάνεια. Περιλαμβάνονται δύο λαστιχένιοι ιμάντες ποδιού με πόρπες ταχείας απελευθέρωσης.

 • Μαχαίρι κατάδυσης  Ribbon 9 Teflon  της εταιρείας XDive είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη Teflon. Η λαβή του είναι από συμπαγές πλαστικό ABS με αντιολισθητική επιφάνεια. Περιλαμβάνονται δύο λαστιχένιοι ιμάντες ποδιού με πόρπες ταχείας απελευθέρωσης.

 • Μαχαίρι κατάδυσης Pike 11 της εταιρείας XDive είναι από ανοξείδωτο ατσάλι SS 420. Η λαβή του είναι από συμπαγές πλαστικό ABS με αντιολισθητική επιφάνεια. Περιλαμβάνονται δύο λαστιχένιοι ιμάντες ποδιού με πόρπες ταχείας απελευθέρωσης.

 • Μαχαίρι κατάδυσης Pike 9 της εταιρείας XDive είναι από ανοξείδωτο ατσάλι SS 420. Η λαβή του είναι από συμπαγές πλαστικό ABS με αντιολισθητική επιφάνεια. Περιλαμβάνονται δύο λαστιχένιοι ιμάντες ποδιού με πόρπες ταχείας απελευθέρωσης.

 • Αντλία αέρα 99-86345

  Τιμή 10,00 €

  Αντλία αέρος της Behr είναι δύο ταχυτήτων. Λειτουργεί με μία μπαταρία D (δεν περιλαμβάνονται) για 30 ώρες. Διατίθεται με πέτρα και κλιπ από ανοξείδωτο ατσάλι για να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε συντηρητή.