Αξεσουάρ

Αξεσουάρ

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 110

Ενεργά φίλτρα

  • Μειωμένη τιμή

  Φακός T5 Hunting Set NEXTORCH

  Κανονική τιμή 85,90 € Τιμή 76,00 €

  Σετ φακός χειρός Led με απόδοση 760 Lumens και μέγιστη απόσταση δέσμης που φθάνει τα 220m, συμπεριλαμβανομένου του Mount Shotgun Mount, του Remote Pressure Switch, 2x μπαταρίες CR123A και του ισχυρού φακού Τ5. Με εξαιρετική απόσταση δέσμης μεταξύ φακών ίδιου μεγέθους για αναζήτηση μεγάλης εμβέλειας. Ανθεκτικό σε πτώσεις έως 2m.

 • Φακός Led TA30 NEXTORCH

  Τιμή 78,00 €

  Φακός χειρός Led με απόδοση 1100 Lumens και μέγιστη απόσταση δέσμης που φθάνει τα 240m. Η διάρκεια μπαταρίας του είναι 1h 45min/5h/22h. Ανθεκτικό σε πτώσεις έως 2m. Περιλαμβάνονται επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3.400 mAh, θήκη και καλώδιο φόρτωσης.

 • Φακός LED TA01 NEXTORCH

  Τιμή 62,00 €

  Φακός χειρός Led με απόδοση 500 Lumens και μέγιστη απόσταση δέσμης που φθάνει τα 185m. Φυσικός λευκός φωτισμός για λεπτομερή αναγνώριση αντικειμένου/στόχου. Ανθεκτικό σε πτώσεις έως 2m. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως θραύστης κρυστάλλων.

 • Φακός χειρός μικρού μεγέθους που εκπέμπουν ακτινοβολία UV και ενεργοποιούν το φώσφορο των τεχνητών δολωμάτων. Λειτουργούν με μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται).

 • Βάση τρίποδας ειδικά σχεδιασμένη για καλάμια Surf Csting. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλουμίνιο, με τηλεσκοπικά πόδια. Είναι πτυσσόμενη ώστε να μεταφέρεται εύκολα και διατίθεται με υφασμάτινη θήκη.

 • Σπρέι Σιλικόνης Sigill Pesca της TUBERTINI ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει και να αυξάνει την ποιότητα αλλά και τον χρόνο ζωής όλου σχεδόν του  ψαρευτικού σας εξοπλισμού.

 • Ελαφρύς φακός κεφαλής με ένα άσπρο led και δύο κόκκινα. Διαθέτει τρείς λειτουργίες, που εναλλάσσονται με το πάτημα του διακόπτη ON/OFF: τα κόκκινα led ανάβουν συνεχόμενα, τα κόκκινα led αναβοσβήνουν (flash). Για το άσπρο led υπάρχει και αισθητήρας κίνησης που ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται με το πάτημα ενός διακόπτη. Μπαταρίες: 3 x AAA 

 • Αεραντλία 12V

  Τιμή 11,00 €

  Αεραντλία 12V, τροφοδοτείται από τον αναπτήρα του σκάφους και του αυτοκινήτου. Έχει φις αναπτήρα και 3 ρακόρ.

 • Μάσκα Σιλικόνης  246TB της SIM με ασύμμετρα διπλά tempered κρύσταλλα 4mm, μικρού όγκου με περιμετρική ορατότητα. Έχει μαύρη σιλικόνη με διπλή ''ποδιά'' και περιστρεφόμενη πόρπη γρήγορης απελευθέρωσης. 

 • Κουβάς από ανθεκτική σιλικόνη που δεν κολλάει και έχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το πλαστικό, δεν αλλοιώνεται με το πέρασμα του χρόνου ώστε να σπάσει και διπλώνει σε πλακέ σχήμα, αποκτώντας έτσι πολύ μικρό όγκο μεταφοράς και φύλαξης. Είναι ιδανικός για οποιοδήποτε χρήση, από οικιακή έως outdoor δραστηριότητες.