Αξεσουάρ

Αξεσουάρ

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 51

Ενεργά φίλτρα

  • Νέο

  Αντλία οξυγόνου APAA-2 της Plastilys με δύο πηγές ενέργειας. Μπορεί να λειτουργήσει είτε με 3 μπαταρίες ΑΑ(δεν περιλαμβάνονται), είτε με αναπτήρα αυτοκινήτου & με ρεύμα USB, καθώς διατίθεται με καλώδιο USB.

 • Βυθόμετρο GPS 923 XSV +...

  Τιμή 2.100,00 €

  Βυθόμετρο GPS 923 XSV με εξωτερικό αισθητήριο πρύμνης GT51 M της εταιρείας Garmin έχει πιο ευκρινή εικόνα συνδεδεμένο με το τιμόνι σας, με χαρτογράφο GPSMAP 923. Η οθόνη 9 ιντσών με υψηλότερη ανάλυση 50%, περισσότερα pixel από τις οθόνες αφής προηγούμενης γενιάς. 

  Το Garmin GT51M είναι ένα εξωτερικό αισθητήριο πρύμνης για τοποθέτηση στον “καθρέφτη” του σκάφους και προσφέρει τρεις τρόπους λειτουργίας: 1) συμβατική λειτουργία CHIRP, 2) CHIRP ClearVü & 3) CHIRP SideVü. Το GT51M είναι ιδανικό για χρήση σε ρηχά και βαθιά νερά (350-400 μέτρα).

  • Μειωμένη τιμή

  Ρολόι Fenix 6 Sapphire

  Κανονική τιμή 749,00 € Τιμή 710,00 €

  Το ρολόι Fenix 6 Sapphire της εταιρείας Garmin είναι η νέα γενιά κορυφαίων smartwatch με GPS. Εχουν εξοπλιστεί με εξελιγμένα αισθητήρια, ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων, νέα λειτουργεία διαχείρισης μπαταρίας, μετρήσεις απόδοσης, ανέπαφες πληρωμές, έξυπνες ειδοποιήσεις και ακόμα περισσότερα.

 • Η πένσα FP149 από την Tatler, είναι μία ανθεκτική πένσα με δόντι με επικάλυψη Teflon και αντιολισθητικές λαβές. Είναι ιδανική για το άνοιγμα κρίκων, το κόψιμο συρμάτων και να πατάει μολύβια και συνδέσεις.

 • Μαχαίρι κατάδυσης Ribbon 11 Teflon της εταιρείας XDive είναι από ανοξείδωτο ατσάλι SS 304. Η λαβή του είναι από συμπαγές πλαστικό ABS με αντιολισθητική επιφάνεια. Περιλαμβάνονται δύο λαστιχένιοι ιμάντες ποδιού με πόρπες ταχείας απελευθέρωσης.

 • Μαχαίρι κατάδυσης  Ribbon 9 Teflon  της εταιρείας XDive είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη Teflon. Η λαβή του είναι από συμπαγές πλαστικό ABS με αντιολισθητική επιφάνεια. Περιλαμβάνονται δύο λαστιχένιοι ιμάντες ποδιού με πόρπες ταχείας απελευθέρωσης.

 • Μαχαίρι κατάδυσης Pike 11 της εταιρείας XDive είναι από ανοξείδωτο ατσάλι SS 420. Η λαβή του είναι από συμπαγές πλαστικό ABS με αντιολισθητική επιφάνεια. Περιλαμβάνονται δύο λαστιχένιοι ιμάντες ποδιού με πόρπες ταχείας απελευθέρωσης.

 • Μαχαίρι κατάδυσης Pike 9 της εταιρείας XDive είναι από ανοξείδωτο ατσάλι SS 420. Η λαβή του είναι από συμπαγές πλαστικό ABS με αντιολισθητική επιφάνεια. Περιλαμβάνονται δύο λαστιχένιοι ιμάντες ποδιού με πόρπες ταχείας απελευθέρωσης.