Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Sim Engineering

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 50
 • Καλάμι Athena SIM ENGINEERING

  Από Τιμή 62,00 €

  Τηλεσκοπικό ημιπαραβολικό καλάμι Athena της SIM ENGINEERING surfcasting από H.M.C. carbon. Συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με την άριστη λειτουργικότητα, καθώς επιτυγχάνει εύκολα μακρινές και ακριβείς βολές χάρη στο λεπτό του σώμα. 

 • Ανθεκτική θήκη καλαμιών από nylon 600D, με ιμάντα ώμου, χωρητικότητας έως δύο καλάμια αρματωμένα με τα μηχανάκια τους. Η κοιλότητα των μηχανισμών βρίσκεται σε ύψος κατάλληλο και για μηχανάκι surfcasting προσαρμοσμένο στο καλάμι. Εξωτερικά διαθέτει μια τσέπη και ένα λουράκι Velcro για τη μεταφορά εξοπλισμού, όπως απόχης κ.α

 • Μηχανάκι ιδανικό για Light Jigging, Slow Jigging, Inchiku, Cabura και Tai Rubber. Είναι πολύ γρήγορο, με ταχύτητα 1:6.3 και έχει πολύ ελαφρύ, αλλά παράλληλα ανθεκτικό σώμα αλουμινίου και ενισχυμένα μηχανικά μέρη που εγγυώνται μεγάλη αντοχή και δύναμη. 

 • Μηχανισμός ιδανικός για Slow Jigging, Jigging, Inchiku και Cabura. Έχει αρκετά γρήγορη ταχύτητα 1:6.0 και είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά και εξαρτήματα που διασφαλίζουν την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του.

 • Μηχανισμός Daruma...

  Τιμή 62,00 €

  Μηχανισμός Daruma της Sim Engineering. Ένας δυνατός και στιβαρός μηχανισμός για συρτή και φύλακα, με πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Διαθέτει μπρούτζινο κεντρικό γρανάζι, σύστημα φρένων από αλουμίνιο, ισορροπημένο χερούλι από αλουμίνιο και μεγάλη λαβή από EVA υλικό.

 • Μονοκόμματο καλάμι βάρκας από fiberglass, ανθεκτικό και εύχρηστο με ενισχυμένες κεραμικές θηλές και ευδιάκριτη κίτρινη κορυφή. Μια οικονομική επιλογή με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

 • Μάσκα Σιλικόνης  246TB της SIM με ασύμμετρα διπλά tempered κρύσταλλα 4mm, μικρού όγκου με περιμετρική ορατότητα. Έχει μαύρη σιλικόνη με διπλή ''ποδιά'' και περιστρεφόμενη πόρπη γρήγορης απελευθέρωσης. 

 • Καλάμι Athena 4,20m Sim...

  Τιμή 60,00 €

  Καλάμι Athena 4,20m τηλεσκοπικό ημιπαραβολικό surfcasting από H.M.C carbon. Συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με την άριστη λειτουργικότητα, καθώς επιτυγχάνει εύκολα μακρινές και ακριβείς βολές χάρη στο λεπτό του σώμα.

 • Καλάμι SILEN FORCE Sim...

  Από Τιμή 33,00 €

  Καλάμι SILEN FORCE της Sim Engineering δύο τεμαχίων, κατάλληλο για Tai Rubber, σιλικόνες, καλαμάρια, Inchiku, Cabura, από carbon εξαιρετικής ποιότητας.

 • Καλάμι Aegean Surf 4,20m...

  Τιμή 52,00 €

  Τρίσπαστο καλάμι Aegean Surfcasting 4,20m  της Sim Engineering, από carbon εξαιρετικής ποιότητας. Είναι ημιπαραβολικό, με εργονομική αντιολισθητική λαβή, ειδικά σχεδιασμένη για μακρινές βολές. 

 • Καλάμι Black Max (spinning)...

  Από Τιμή 38,00 €

  Καλάμι Black Max δύο τεμαχίων, από carbon υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένο να ικανοποιήσει τους λάτρεις του spinning. Είναι παραβολικό, με εργονομική λαβή EVA, δυνατούς και μεγάλους οδηγούς, για μείωση τριβής και επίτευξη καλύτερων βολών. Ένα αξιόπιστο καλάμι με άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.