Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Sim Engineering

Υπάρχουν 12 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 12
 • Καλάμι Offshore

  Τιμή 30,00 €

  Το Offshore της Sim Engineering είναι ένα εξαιρετικά δυνατό και ανθεκτικό καλάμι βάρκας μήκους 2,15 εκατοστών. Είναι κατασκευασμένο από μασίφ γυαλί, χωρίζεται στη βάση του, διαθέτει 11 οδηγούς μικρής διαμέτρου και διπλής στήριξης, οι οποίοι κατανέμουν την πίεση που του ασκείται ομοιόμορφα σε όλο το blank. Επιπλέον, έχει μία πολύ ευαίσθητη μύτη, που κάνει αντιληπτό κάθε τσίμπημα.

 • Καλάμι Tiger

  Τιμή 22,00 €

  Το μονοκόμματο καλάμι Tiger από την Sim Engineering, μήκους 1,7 μέτρων, προτείνεται ως μία οικονομική λύση που όμως, σε καμία περίπτωση, δεν στερείται ποιότητας. Με μεγάλο Action (100-400 γρ.), είναι ένα ιδανικό εργαλείο για ψάρεμα από την βάρκα.

 • Καλάμι Predator

  Τιμή 13,00 €

  Το μονοκόμματο καλάμι Predator, από την Sim Engineering, μήκους 1,30 μέτρων, αποτελεί μία πολύ καλή λύση για το ψάρεμα από την βάρκα, αφού συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την χαμηλή τιμή. Είναι κατασκευασμένο από Fiberglass και διαθέτει μαλακή λαβή EVA και δετές θηλές. Το blank του ξεκινάει από το κάτω μέρος της λαβής του, χαρακτηριστικό που το κάνει εξαιρετικά δυνατό.

 • Καλάμι Sea Lion

  Τιμή 25,00 €

  Το δίσπαστο καλάμι Sea Lion της Sim Engineering, αποτελεί μία πολύ καλή πρόταση για καθετή, αφού συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την χαμηλή τιμή. Είναι κατασκευασμένο από Carbon, έχει μεγάλο action (100-350 γρ.), φωσφοριζέ κορυφή και ευαίσθητη μύτη για να μην χάνει κανένα τσίμπημα. Η λαβή του είναι EVA και οι οδηγοί του είναι δετοί και διπλής στήριξης, ενώ παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για νήμα.

 • Καλάμι Lemon

  Τιμή 24,00 €

  Το καλάμι Lemon, από την Sim Engineering αποτελεί μία οικονομική λύση για ελαφριά καθετή. Έχει μήκος 1,80 εκατοστά, είναι κατασκευασμένο από Carbon, έχει ένα υπέροχο φωσφοριζέ χρώμα, λαβή EVA και δετούς οδηγούς κατάλληλους ακόμα και για νήμα. Είναι ελαφρύ και δίσπαστο, γεγονός που κάνει εύκολη την μεταφορά και την αποθήκευση του.

 • Καλάμι Shadow Strike

  Τιμή 41,00 €

  Το καλάμι Shadow Strike από την Sim Engineering, αποτελείται από δύο τεμάχια και είναι κατασκευασμένο από Carbon εξαιρετικής ποιότητας. Είναι κατάλληλο τόσο για την τεχνική Light Spinning, όσο και για ψάρεμα καλαμαριών από την ακτή, αλλά επίσης και για ημιπαραβολικό ψάρεμα με νήμα. Οι 11 οδηγοί που διαθέτει, το καθιστούν απόλυτα αξιόπιστο την ώρα που ανεβάζει το ψάρι, γιατί για να το κάνει αξιοποιεί όλη τη δύναμη και την παραβολικότητά του. Ένα εξειδικευμένο καλάμι για την τεχνική Spinning, που θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τους λάτρεις της.

 • Καλάμι Dagger

  Από Τιμή 90,00 €

  Το μονοκόμματο καλάμι Dagger από την Sim Engineering, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την τεχνική Slow Jigging. 

  Νέο καλάμι ψαρέματος απο την Sim, ειδικά σχεδιασμένο για την τεχνική του Slow Jigging. Κατασκευασμένο απο Carbon υψηλής ποιότητας για να ανταποκριθεί επάξια σε οποιαδήποτε πρόκληση. Διαθέτει ενισχυμένους οδηγούς απο κεραμικό ζιρκονίου άριστης ποιότητας για εύκολη διέλευση νήματος, εντυπωσιακό cross wrap blank, καθώς και εργονομική λαβή με σκανδάλη για multiplier μηχανισμούς. Η πολύ προσιτή τιμή του σε συνδυασμό με τα κορυφαία χαρακτηριστικά, θα σας κάνουν να το λατρέψετε.

 • Καλάμι Silent Force

  Από Τιμή 37,00 €

  Καλάμι Silent Force από την Sim δύο τεμαχίων, κατάλληλο για τεχνική Tai Rubber, σιλικόνες, καλαμάρια, Inchiku, Cabura, από carbon υλικό. Διατίθεται, επίσης εργονομική λαβή EVA.

 • Καλάμι Zoga

  Τιμή 100,00 €

  Το καλάμι Zoga από την Sim Engineering, αποτελείται από δύο τεμάχια και είναι κατασκευασμένο από Carbon εξαιρετικής ποιότητας. 

 • Καλάμι Light Jigging

  Τιμή 89,00 €

  Το μονοκόμματο καλάμι Light Jigging από την Sim Engineering, κατασκευασμένο από Carbon, είναι ένα ιδανικό εργαλείο για τις τεχνικές του Light Jigging και Tai-Rubber.