Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Sim Engineering

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 43
  • Νέο

  Μηχανισμός The Beast 6000 της Sim Engineering ιδανικός για Surfcasting με πρωτοποριακό φρένο, το οποίο αποτελείται από τις κλασικές ροδέλες, αλλά από ένα σύστημα σιαγόνων που δίνει εντυπωσιακή δύναμη με Max Drag 20kg.

  • Νέο

  Μηχανισμός...

  Από Τιμή 220,00 €

  Δυνατά μηχανάκια με γρήγορη ταχύτητα 1:4.5. Ο κορμός τους και η μπομπίνα τους είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, ενώ το κεντρικό τους γρανάζι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.

  • Νέο

  Μηχανισμός Taro...

  Τιμή 26,00 €

  Μηχανισμός Taro 45(trolling) της Sim Engineeringείναι ένα από τα αξιόπιστα μηχανάκια της οικονομικής κατηγορίας, κατάλληλο για την τεχνική της συρτής. Διαθέτει μοχλό για την εναλλαγή από Free Spool σε πλήρη φρένα, γρανάζι από ανοξείδωτο ατσάλι και ισορροπημένο δεξί χερούλι  από βαμμένο αλουμίνιο.

  • Νέο

  Καλάμι Spider...

  Από Τιμή 18,00 €

  Δίσπαστο καλάμι Spider Spin(spinning) της Sim Engineering από carbon υψηλής ποιότητας, που δίνει λεπτά και ελαφριά στελέχη με αρκετή δύναμη. Έχουν παραβολικό blank, medium action και μονούς δετούς οδηγούς με ενισχυμένο κεραμικό, ιδανικούς και για χρήση νήματος. Αποτελεί ένα αξιόπιστο καλάμι σε ασυναγώνιστη τιμή.

  • Νέο

  Μηχανισμός AIKO 200 της Sim Engineeringιδανικό για slow Jigging. Πολύ γρήγορο, με ταχύτητα 1:6.4 και με διπλά carbon φρένα, με δύναμη 18 kg. Διαθέτει 8 ρουλεμάν από ανοξείδωτο ατσάλι, μακρύ εργονομικό χερούλι, σε σχήμα μπίλιας και σώμα αλουμινίου.  

 • Σκληρή θήκη καλαμιών Competition 1,65m της SIM Engineering με δύο φερμουάρ, με μεγάλη κοιλότητα για τα μηχανάκια, σε θέση κατάλληλη και για μηχανάκια surfcasting αρματωμένα στα καλάμια τους. Μπορεί να χωρέσει έως 2 σετ καλάμια-μηχανάκια και διαθέτει χερούλι μεταφοράς.

 • Πετονιά Sea DNA 300m Sim...

  Από Τιμή 6,70 €

  Πετονιά κατασκευασμένη από 3GEN(τρίτης γενιάς) Nylon Terpolymer, το οποίο αποτελείται από τρείς διαφορετικούς τύπους Nylon. Η ανάμιξή τους έχει ως αποτέλεσμα μια πολύ δυνατή πετονιά, με αντοχή στον κόμπο. Είναι μαλακή, με μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη ανθεκτικότητα στη φθορά που προκαλείται από την τριβή.

 • Καλάμι Athena 4,20m Sim...

  Τιμή 60,00 €

  Καλάμι Athena 4,20m τηλεσκοπικό ημιπαραβολικό surfcasting από H.M.C carbon. Συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με την άριστη λειτουργικότητα, καθώς επιτυγχάνει εύκολα μακρινές και ακριβείς βολές χάρη στο λεπτό του σώμα.

 • Μάσκα σιλικόνης μαύρη 281Α της Sim, με εξαιρετική εφαρμογή στους περισσότερους τύπους προσώπων, με μονοκόμματο κρύσταλλο Tempered πάχους 4mm, με μεγάλο οπτικό πεδίο, διπλή κορνίζα για να μην υπάρχει η παραμικρή  εισροή νερού, διπλό λουρί σιλικόνης και περιστρεφόμενη πόρπη για την εύκολη ρύθμιση του.

 • Μάσκα Σιλικόνης  246TB της SIM με ασύμμετρα διπλά tempered κρύσταλλα 4mm, μικρού όγκου με περιμετρική ορατότητα. Έχει μαύρη σιλικόνη με διπλή ''ποδιά'' και περιστρεφόμενη πόρπη γρήγορης απελευθέρωσης. 

 • Μάσκα στρογγυλή μαύρη κατάδυσης της Sim, με tempered glass 4mm για μεγαλύτερη αντοχή. Μεγάλου μεγέθους κρύσταλλο που αυξάνει το οπτικό πεδίο του δύτη. Διπλή ποδιά για μοναδική εφαρμογή χωρίς εισροές. Μαύρο λάστιχο που εφαρμόζει σε όλα τα πρόσωπα, διπλό λουρί σιλικόνης για εύκολη εφαρμογή και μεταλλική πόρπη γρήγορης απελευθέρωσης.

 • Νέα επιτοίχια βάση καλαμιών από την Sim Engineering. Μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια και να βιδώσεις με τις βίδες και τα ούπα που διαθέτει στην συσκευασία της. Επίσης αν η κονσόλα του σκάφους το επιτρέπει, μπορείτε να την στερεώσετε και μέσα στο σκάφος ώστε να μην χτυπιούνται τα καλάμια σας στο εσωτερικό σκάφους. Είναι 6 θέσεων και διαθέτει ισχυρό και ανθεκτικό Eva σε κάθε εγκοπή ώστε να μην τραυματίζονται τα καλάμια.