Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Grauvell

Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-8 από σύνολο 8
 • Καλάμι Tarzan GRAUVELL

  Από Τιμή 20,00 €

  Δίσπαστο καλάμι της Grauvell, από ανθεκτικό fiber glass, ιδανικό για ψάρεμα από βάρκα. Είναι κατάλληλο τόσο για καθετή, όσο και για ελαφριά συρτή. Διαθέτει λαβή EVA  για ασφαλές κράτημα και είναι πολύ προσιτό σε τιμή. 

 • Μηχανισμός Kona Sirius L

  Τιμή 170,00 €

  Μηχανισμός Kona Sirius L από την Grauvell, κατασκευασμένος από υλικό Ultra Alloy για προστασία από τη διάβρωση, 5 ρουλεμάν ανθεκτικά στη φθορά, ενισχυμένα γρανάζια για μεγαλύτερη αντοχή και μεγάλη λαβή μανιβέλας από EVA. Διαθέτει επίσης μεγάλου μεγέθους ροδέλες φρένου Carbon.

 • Μηχανισμός Kona XS Hi Power από την Grauvell, κατασκευασμένος με φρένα πολλαπλών δίσκων, λεβιέ επιτάχυνσης - επιβράδυνσης ο οποίος ελέγχει την ταχύτητα ανάκτησης και αντιολισθητική λαβή. Διαθέτει επίσης αυτόματη έναρξη λειτουργίας, ένδειξη απόστασης από τον βυθό, κατανεμητή και μετρητή πετονιάς καθώς επίσης και ένδειξη χαμηλής φόρτισης της μπαταρίας.

 • Μηχανισμός Jinza Shadow

  Τιμή 79,00 €

  Μηχανισμός Jinza Shadow από την Grauvell, κατασκευασμένος από γραφίτη και μπομπίνα αλουμινίου. Διαθέτει μπροστινά φρένα, 6 ρουλεμάν από ανοξείδωτο ατσάλι καθώς επίσης και ο κύριος άξονάς του, σύστημα στιγμιαίας αντεπιστροφής και Anti-Twist οδηγό μεσινέζας με ρουλεμάν.

 • Μηχανισμός Titan Sport Rock F

  Από Τιμή 20,00 €

  Μηχανισμός Titan Sport Rock F από την Grauvell, κατασκευασμένος από γραφίτη και μπομπίνα αλουμινίου. Διαθέτει επίσης, μπροστινό φρένο, 2 ρουλεμάν, ισορροπημένο στροφείο, Anti-Twist οδηγό πετονιάς και χερούλι με λαστιχένια λαβή.

  • Μειωμένη τιμή

  Καλάμι Kona Slow Jigging C

  Κανονική τιμή 96,00 € Τιμή 84,00 €

  Το μονοκόμματο καλάμι Kona Slow Jigging C, από την Grauvell είναι ένα καλάμι υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο από το υλικό HMC εξαιρετικής ποιότητας και βγαίνει σε δύο εκδόσεις: με max action 200 γρ. και 300 γρ. Ένα καλάμι ειδικό για την τεχνική Slow Jigging σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

 • Καλάμι Comora II

  Από Τιμή 35,00 €

  Το καλάμι Comora II της Grauvell, είναι ένα εξαιρετικό καλάμι με μικρό μήκος, όμορφη εμφάνιση, διπλές δετές θηλιές SIC και βιδωτή προσάρτηση μηχανισμού από αλουμίνιο AWD. Έχει κατασκευαστεί για ψάρεμα καλαμαριών, τσαπαρί και καθετή.

  Διατίθεται σε δύο μήκη.