Ναυτιλιακά Είδη

Ναυτιλιακά Είδη

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 20

Ενεργά φίλτρα

 • Σανίδα φουσκωτή SUP SP-IS001S-10 της SEAFLO έχει σχεδιαστεί να ξεκινήσει να οδηγεί κύματα. Η γρήγορη γραμμή rocker και η σταθερή στάση προσφέρουν απλά χαρακτηριστικά σύλληψης κύματος και καλή ταχύτητα, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε 100% στο κύμα. Κάθισμα για ένα αναβάτη. Έχει 3 πτερύγια (2+1). 

 • Κιτ προπέλας της Motorguide όπου περιλαμβάνει το ανόδιο της μηχανής, την ασφάλεια της προπέλας και το παξιμάδι ασφαλείας.

 • Τα σωσίβια ζώνη 100Ν έχουν σχεδιαστεί για χρήστες που μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν να διασωθούν, αλλά πιο πιθανά σε προστατευόμενα νερά. Έχουν δοκιμασθεί & εγκριθεί σύμφωνα με τα νέα πρότυπα EN ISO 12402-4, EN ISO 12402-7 & EN ISO 12402-9, που εμπίπτουν στη νέα κοινοτική οδηγία 89/686/ EC για τα σκάφη αναψυχής.

 • Υφαλόχρωμα Millemiglia Evoν της Safe Nanotech είναι υψηλής απόδοσης και εξαιρετικής ποιότητας, αυτοκαθαριζόμενο διαλυόμενο που προσφέρει μέγιστη προστασία σε υψηλού βαθμού ρυπαντικές περιοχές. Λόγω της ικανότητας του να αυτολειαίνεται διατηρεί μια καθαρή επιφάνεια. Προστασία για 24 μήνες και πλήρες στέγνωμα σε 24 ώρες.

 • Λιπαντικό εξωλέμβιας 4T-10W-30 της QUICKSILVER ταιριάζει σε όλους τους 4-χρονούς εξωλέμβιους κινητήρες ιπποδύναμης. Βοηθά στη διατήρηση της μέγιστης απόδοσης του κινητήρα και περιέχει ειδικά βελτιωτικά. Αυτό το λάδι κινητήρα προστατεύει τα εσωτερικά εξαρτήματα του  κινητήρα από τις επιβλαβείς επιδράσεις της διάβρωσης, προσφέρει εξαιρετική προστασία από τριβές και φθορά και μειώνει τις εναποθέσεις δακτυλίων εμβόλου.

 • Το βυθόμετρο 7'' ECHOMAP UHD 72sv και αισθητήρα GT51 της Garmin με παγκόσμιο βασικό χάρτη και περιλαμβάνει στη συσκευασία του ναυτικό χάρτη BlueChart G3 Ελλάδας με ενσωματωμένα δεδομένα Navionocs. Επίσης περιλαμβάνει το λογισμικό χαρτογράφησης Quickdraw Contours. Το ECHOMAP UHD 72sv έχει οθόνη αφής.

 • Ο φορτιστής μπαταρίας σκάφους SBC 250 της εταιρίας Quick, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν. Παρέχει προστασία αντίθετης πολικότητας, αλλά και προστασία από υπερθέρμανση, υπερφόρτωση και περίπτωση βραχυκυκλώματος. Δίνει τη δυνατότητα χρήσης του ακόμα και χωρίς τη χρήση μπαταρίας, με απευθείας παροχή. Εξασφαλίζει ψύξη με ανεμιστήρα μεταβλητής ταχύτητας και είναι συμβατός με κάθε τύπο γεννήτριας. Παρέχει πλήρη ισχύ εξόδου, ακόμη και με χαμηλή τάση φόρτισης και διαθέτει ασφάλειες σε κάθε του έξοδο. Ανάλογα με τον τύπο της μπαταρίας καλύπτει διαφορετική καμπύλη φόρτισης. Μπορείτε να φορτίσετε πολλές μπαταρίες ταυτόχρονα, αφού εξασφαλίζει πολλαπλές εξόδους φόρτισης. Η φόρτιση που παρέχει είναι τριών σταδίων.

 • Το λιπαντικό 2T TCW3 της Quicksilver είναι για δίχρονους κινητήρες. Βοηθά στην καταπολέμηση της οξείδωσης και των επιθεμάτων αιθάλης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους δίχρονους  κινητήρες.

  Διατίθεται σε δοχείο 1 λίτρου.

 • Πλωτή άγκυρα

  Από Τιμή 8,00 €

  Η πλωτή άγκυρα της Eval είναι κατασκευασμένη από ανώτερης ποιότητας PVS και ιμάντα νάιλον για μεγαλύτερη αντοχή και είναι για σκάφη έως και 15 μέτρα. Χρησιμοποιείται για να ακινητοποιήσει το σκάφος χωρίς να χρειάζεται επιπλέον άγκυρα.