Σιλικονούχα - Χελάκια

Σιλικονούχα - Χελάκια

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 17

Ενεργά φίλτρα

 • Το τσαπαρί είναι μια τεχνική που μπορεί να ψαρέψει όλες του χρόνου, αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες αποδίδει τα μέγιστα. Σκοπός της να προσελκύσει τα διάφορα ψάρια στα αγκίστρια μας και ας μην είναι δολωμένα, αφού αρκoύν τα αγκίστρια και η κίνηση της αρματωσιάς στο νερό.

 • Το τσαπαρί είναι μια τεχνική που μπορεί να ψαρέψει όλες του χρόνου, αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες αποδίδει τα μέγιστα. Σκοπός της να προσελκύσει τα διάφορα ψάρια στα αγκίστρια μας και ας μην είναι δολωμένα, αφού αρκoύν τα αγκίστρια και η κίνηση της αρματωσιάς στο νερό.

 • DOUBLE COMBO SEARGH 8gr

  Τιμή 13,20 €

  Τα σιλικονούχα δολώματα Combo της Fiiish είναι αρματωμένα, έτοιμα για ψάρεμα. Η συσκευασία Black Minnow περιλαμβάνει άλλο ένα σιλικονούχο σώμα. Η βασική τους διαφορά από άλλες σιλικόνες είναι η κίνησή τους. Το μη συμπαγές σώμα  τους διατηρεί κρυφό το αγκίστρι και σας επιτρέπει να το ψαρεύετε σε οποιαδήποτε περιοχή. Τα μεγαλύτερα τεχνητά ψαρεύονται και με την τεχνική του jigging.

 • Εξαιρετική απομίμηση σουπιάς από σιλικόνη, με πτερύγια και πλοκάμια που αποκτούν πολύ φυσική κίνηση μέσα στο νερό. Μοιάζει με πραγματική σουπιά τόσο στη σχήμα της όσο και στην πλεύση της. Οι επιλογές που δίνει είναι ανεξάντλητες, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους ψαρέματος όπως με ζόκα, με την τεχνική του jigging ή σε συρτή. Είναι ακαταμάχητη για ψάρια του βυθού, όπως συναγρίδες, φαγκριά, τσαούσια, ροφούς, στείρες κ.ά.

 • Combo Off Shore 10gr- x2

  Τιμή 13,20 €

  Τα σιλικονούχα δολώματα Combo της Fiiish είναι αρματωμένα, έτοιμα για ψάρεμα. Η συσκευασία Black Minnow περιλαμβάνει άλλο ένα σιλικονούχο σώμα. Η βασική τους διαφορά από άλλες σιλικόνες είναι η κίνησή τους. Το μη συμπαγές σώμα  τους διατηρεί κρυφό το αγκίστρι και σας επιτρέπει να το ψαρεύετε σε οποιαδήποτε περιοχή. Τα μεγαλύτερα τεχνητά ψαρεύονται και με την τεχνική του jigging. Ειδικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ψάρια όπως λαβράκι, τσιπούρα και μελανούρια.  

 • Combo Off Shore 10gr

  Τιμή 9,90 €

  Τα σιλικονούχα δολώματα Combo της Fiiish είναι αρματωμένα, έτοιμα για ψάρεμα. Η συσκευασία Black Minnow περιλαμβάνει άλλο ένα σιλικονούχο σώμα. Η βασική τους διαφορά από άλλες σιλικόνες είναι η κίνησή τους. Το μη συμπαγές σώμα  τους διατηρεί κρυφό το αγκίστρι και σας επιτρέπει να το ψαρεύετε σε οποιαδήποτε περιοχή. Τα μεγαλύτερα τεχνητά ψαρεύονται και με την τεχνική του jigging.

 • Combo Shore 5gr Kaki

  Τιμή 9,90 €

  Τεχνικό ψαράκι σιλικόνης Combo Shore της Fiiish απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες χρήσης από spinning, heavy, casting έως και για slow jigging.

  • Μειωμένη τιμή

  Maxi Combo 5g/10/15g

  Κανονική τιμή 20,50 € Τιμή 19,00 €

  Αυτό το δόλωμα που προέρχεται από τις έρευνες για το ψάρεμα του ποταμίσιου λαβρακιού είναι ένας συνδυασμός καινοτόμων σημείων που προσφέρουν εξαιρετικές ικανότητες ελκυστικότητας.

 • Combo Off Shore 6gr

  Τιμή 8,00 €

  Οι πετυχημένες σιλικόνες της σειρά Combo off shore της Fiiish είναι αρματωμένη και έτοιμη για ψάρεμα..

  Το μη-συμπαγές σώμα, διατηρεί κρυφό το αγκίστρι και σας επιτρέπει να το ψαρεύετε σε οποιαδήποτε περιοχή. Τα μεγαλύτερα τεχνητά ψαρεύονται και με την τεχνική του jigging.

 • Χελάκια Σιλικονούχα Rock N'Bait της Owner Cultiva κινείται κυκλικά προς τα πάνω με ένα ελαφρύ τράβηγμα. Για να αποφύγουμε τα σκαλώματα σε βράχους και φύκια, καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε για το αρμάτωμά τους μολυβωμένα αγκίστρια fish-head αντί για απλά αγκίστρια.

 • Ψαράκια Drop Shot Minnow

  Τιμή 5,00 €

  Το DROP SHOT MINNOW της εταιρείας Behr είναι ένα σιλικονούχο ψαράκι που πολλοί θα λατρέψουν. Διαθέτει μεγάλο μάτι με εξαιρετικό ολόγραμμα κάνοντας το να μοιάζει ζωντανό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μονό του είτε με fish head. Διατίθεται σε μήκος 5, σε επτά φανταστικά χρώματα.

 • Ζαργάνα Σιλικόνης 3D της εταιρείας Savage Gear. κολυμπάει σαν ένα πραγματικό ψάρι. Με μια μοναδική ουρά που δίνει "παλμό" και σπρώχνει τη ζαργάνα προς τα κάτω. Το σώμα της είναι από το υλικό PVC και είναι πολύ ανθεκτικό, ενώ παράλληλα διαθέτει εφεδρική ουρά.

 • Τεχνητό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow 160 No5 της εταιρείας Fiiish ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Κάθε συσκευασία αποτελείται από 3 ανταλλακτικά σώματα σιλικόνης. Το μέγεθος 160 χιλ. είναι ιδανικό για ψάρια του βυθού, αφού η σιλικόνη σε κάθε της κίνηση μοιάζει με μικρόψαρο που κινείται κοντά στο βυθό.  

 • Μολυβοκεφαλή Black Minnow...

  Από Τιμή 6,50 €

  Μολυβοκεφαλή  Black Minnow 160 No5 της εταιρείας Fiiish είναι κατάλληλη για το τεχνικό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow μεγέθους Νο5 (160χιλ.). Η μολυβοκεφαλή Deep είναι ιδανική για χρήση αργής και μεσαίου ρυθμού βύθισης και είναι σχεδιασμένη για να στοχεύει τα ψάρια που κινούνται από 30 έως 50 μέτρα βάθος. Ενώ η μολυβοκεφαλή Extra Deep είναι σχεδιασμένη για να στοχεύει τα ψάρια που κινούνται από 40 έως 100 μέτρα βάθος. 

  Η συσκευασία περιέχει 1 τμχ.

 • Μολυβοκεφαλή 60 γρ. Black Minnow 160 No5 της εταιρείας Fiiish είναι κατάλληλη για το τεχνικό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow μεγέθους Νο5 (160χιλ.). Η μολυβοκεφαλή Off Shore είναι ιδανική για χρήση αργής και μεσαίου ρυθμού βύθισης και είναι σχεδιασμένη για να στοχεύει τα ψάρια που κινούνται από 15 έως 60 μέτρα βάθος.

  Η συσκευασία περιέχει 2τμχ.

 • Τρέσα Aurora Tai

  Τιμή 6,00 €

  Zόκα Aurora Tai της Finno διαθέτει skirt Aurora εντελώς αδιάβροχο με έντονες αντανακλάσεις και έχουν προσθέσει skirt UV και φώσφορο.

  Το πρώτο αγκίστρι είναι μέγεθος Νο 1 ενώ το δεύτερο Νο 2/0 που θα μας προσφέρει σιγουριά για μεγαλύτερα, στο εσωτερικό διαθέτει ειδικό σωληνάκι ώστε να μπορείτε να αλλάζετε την αρματωσιά.

  Υψηλής ποιότητας χειροποίητη αρματωσιά για Tai Ruber.