Σιλικονούχα - Χελάκια

Σιλικονούχα - Χελάκια

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 31

Ενεργά φίλτρα

 • Ψαράκι 3D Popper YO-ZURI

  Τιμή 12,50 €

  Συμπαγές ψαράκι popper επιφανείας, με πολύ φαρδύ στόμα το οποίο προκαλεί μεγάλο παφλασμό που ελκύει τα ψάρια ακόμη και από μακρινή απόσταση. Κινείται δεξιά αριστερά ενώ αναδεύεται και βυθίζεται καθώς κολυμπά. Είναι απόλυτα ζυγισμένο ώστε να επιτυγχάνει μακρινές βολές, είτε από την ακτή είτε από βάρκα.

 • Tinsel Flashabou SHINKA

  Τιμή 1,00 €

  Λεπτές ίνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιασδήποτε κατασκευή και με οποιοδήποτε τρόπο. Μπορούν να διακοσμήσουν τρέσες, τσαπαριά, αγκίστρια, σαλαγκιές, μύγες, ψαράκια, καλαμαριέρες, πλάνα και ότι άλλο φανταστεί κανείς. Προσθέτουν όχι μόνο κίνηση, αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση χάρη στα έντονα χρώματα και τις αντανακλάσεις που προκαλούνται.

 • Εξαιρετική απομίμηση σουπιάς από σιλικόνη, με πτερύγια και πλοκάμια που αποκτούν πολύ φυσική κίνηση μέσα στο νερό. Μοιάζει με πραγματική σουπιά τόσο στη σχήμα της όσο και στην πλεύση της. Οι επιλογές που δίνει είναι ανεξάντλητες, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους ψαρέματος όπως με ζόκα, με την τεχνική του jigging ή σε συρτή. Είναι ακαταμάχητη για ψάρια του βυθού, όπως συναγρίδες, φαγκριά, τσαούσια, ροφούς, στείρες κ.ά.

 • Η μολυβοκεφαλή Black Minnow Off Shore 6 γραμμαρίων της Fiiish λειτουργεί περισσότερο ως άρθρωση, επιτρέποντας το σιλικονούχο να πραγματοποιεί πολλές κινήσεις και του προσδίδει μεγάλη ελευθερία. Με αυτήν την μολυβοκεφαλή μπορείτε να εξερευνείτε κάθετα περιοχές. Ψαρεύει καλύτερα σε χαμηλές ταχύτητες και μπορεί να φτάσει μέχρι τον βυθό.

 • Η μολυβοκεφαλή Black Minnow-Shallow της Fiiish είναι ιδανικές για δύσκολες ή ρηχές περιοχές. Βασίζονται σε ένα νέο, πρωτοποριακό σχεδιασμό του τμήματος στο οποίο ''κλειδώνει'' το αγκίστρι, σαν μεντεσές, αλλά ταυτόχρονα του επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

  Μολυβοκεφαλές Black Minnow για αρμάτωμα στα σώματα της ίδιας σειράς.

 • εχνητό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow No4 της εταιρείας Fiiish ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Κάθε συσκευασία αποτελείται από 3 ανταλλακτικά σώματα σιλικόνης. Το μέγεθος 140 χιλ. είναι ιδανικό για ψάρια του βυθού, αφού η σιλικόνη σε κάθε της κίνηση μοιάζει με μικρόψαρο που κινείται κοντά στο βυθό.  

 • Μολυβοκεφαλή Black Minnow-Shore 12γρ. για αρμάτωμα στα σώματα της ίδιας σειράς. Για ψάρεμα από βάρκα ή ακτή. Ψαρεύει καλύτερα σε χαμηλές ταχύτητες και μπορεί να φτάσει μέχρι το βυθό.

 • Η μολυβοκεφαλή Black Minnow-Shallow 10γρ. της Fiiish είναι ιδανικές για δύσκολες ή ρηχές περιοχές. Βασίζονται σε ένα νέο, πρωτοποριακό σχεδιασμό του τμήματος στο οποίο ''κλειδώνει'' το αγκίστρι, σαν μεντεσές, αλλά ταυτόχρονα του επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

  Μολυβοκεφαλές Black Minnow για αρμάτωμα στα σώματα της ίδιας σειράς.

 • Μολυβοκεφαλή Black Minnow-Extra Deep  για αρμάτωμα στα σώματα της ίδιας σειράς. Η Extra Deep είναι πιο στιβαρή από την Deep, σχεδιασμένη να φτάσει στα κατώτατο σημείο γρήγορα.

 • Μολυβοκεφαλή Black Minnow-Search  για αρμάτωμα στα σώματα της ίδιας σειράς. Σχεδιασμένη για να κολυμπάει με το κεφάλι κάτω και το σιλικονούχο σώμα πάνω.

 • Τεχνητό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow No2 της εταιρείας Fiiish ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Κάθε συσκευασία αποτελείται από 3 ανταλλακτικά σώματα σιλικόνης. Το μέγεθος 90 χιλ. είναι ιδανικό για ψάρια του βυθού, αφού η σιλικόνη σε κάθε της κίνηση μοιάζει με μικρόψαρο που κινείται κοντά στο βυθό.  

 • Τεχνητό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow No3 της εταιρείας Fiiish ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Κάθε συσκευασία αποτελείται από 3 ανταλλακτικά σώματα σιλικόνης. Το μέγεθος 120 χιλ. είναι ιδανικό για ψάρια του βυθού, αφού η σιλικόνη σε κάθε της κίνηση μοιάζει με μικρόψαρο που κινείται κοντά στο βυθό.  

 • Τεχνητό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow No1 της εταιρείας Fiiish ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Κάθε συσκευασία αποτελείται από 4 ανταλλακτικά σώματα σιλικόνης. Το μέγεθος 170 χιλ. είναι ιδανικό για ψάρια του βυθού, αφού η σιλικόνη σε κάθε της κίνηση μοιάζει με μικρόψαρο που κινείται κοντά στο βυθό.  

 • Το τσαπαρί είναι μια τεχνική που μπορεί να ψαρέψει όλες του χρόνου, αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες αποδίδει τα μέγιστα. Σκοπός της να προσελκύσει τα διάφορα ψάρια στα αγκίστρια μας και ας μην είναι δολωμένα, αφού αρκoύν τα αγκίστρια και η κίνηση της αρματωσιάς στο νερό.