Νήματα - Αγκίστρια - Σαλαγγιές

Νήματα - Αγκίστρια - Σαλαγγιές

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 73

Ενεργά φίλτρα

  • Νέο

  Ο οκτάκλωνο νήμα  Kizuna Multi 300μ. από την ιαπωνική εταιρία Owner, είναι ένα εξαιρετικά δυνατό νήμα, ανθεκτικό, με μεγάλη αντοχή στις τριβές. Αποτελείται από πολύ δυνατές ίνες πολυαιθυλενίου, οι μισές από τις οποίες ακολουθούν αντίθετη φορά από τις άλλες μισές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία σφιχτή πλέξη, ιδιαίτερα ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Είναι πολύχρωμο, ελαφρύ και μπορεί να επιπλέει στο νερό, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για μακρινές βολές.

 • Νήμα Kizuna Super...

  Τιμή 33,00 €

  Το οκτάκλωνο νήμα από την ιαπωνική εταιρία Owner, είναι ένα εξαιρετικά δυνατό νήμα, ανθεκτικό, με μεγάλη αντοχή στις τριβές. Αποτελείται από πολύ δυνατές ίνες πολυαιθυλενίου, οι μισές από τις οποίες ακολουθούν αντίθετη φορά από τις άλλες μισές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία σφιχτή πλέξη, ιδιαίτερα ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Το χρώμα του είναι πολύ ανοιχτό πράσινο (Super Chartreuse), είναι ελαφρύ και μπορεί να επιπλέει στο νερό, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για μακρινές βολές.

 • Αγκίστρι 50922

  Τιμή 1,55 €

  Τα αγκίστρια 50922 της εταιρείας Owner είναι ιδανικά για εγγλέζικο ψάρεμα. Χρώμα μαύρο νίκελ, ίσιο, δέσιμο με κρίκο.

 • Αγκίστρι 50355

  Τιμή 1,70 €

  Το αγκίστρι 50355 της εταιρείας Owner είναι κοντόλαιμο σε χρώμα μαύρο νίκελ με θυλιά. Συσκευασία 10 τεμ.

 • Τα πασίγνωστα Sissy, είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αναλώσιμα των φίλων του Casting. Ιδανικά για να προστατεύουμε την αρματωσιά μας, όταν θέλουμε το μολύβι μας να είναι ανεξάρτητο από το παράμολο για να αποφεύγουμε μπερδέματα κατά την διάρκεια της ρίψης. Επίσης δίνουν πολύ καλή συμπεριφορά στην αρματωσιά μας μέσα στην θάλασσα, αφού το sissy αφήνει το περιθώριο σε ψάρια όπως οι τσιπούρες να τσιμπάνε το δόλωμα χωρίς να νιώθουν την αντίσταση από το μολύβι. Διαθέτουν ισχυρή παραμάνα ασφάλισης του μολυβιού και το μήκος τους είναι 6cm. Διατίθενται σε συσκευασία των 6 τεμαχίων.

 • Αγκίστρι 496

  Τιμή 4,00 €

  Αγκίστρι 496 της εταιρείας Mustad. Τα χαρακτηριστικά του είναι τσιπουρίσιο, στραβό κοντόλαιμο, πλακέ σύρμα.

  Το χρώμα του είναι σκούρο μπλε.

  Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 50 τεμάχια

 • Αγκίστρια 4310FB Maruto

  Από Τιμή 5,00 €

  Το κλασικό στραβό παπαγαλέ Ιαπωνικό αγκίστρι της εταιρείας Maruto σε καφέ χρώμα που αποτελεί εδώ και χρόνια εγγύηση σε όλα τα είδη ψαρέματος.