Πετονιές / Μεσινέζες

Πετονιές / Μεσινέζες

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 33

Ενεργά φίλτρα

  • Νέο

  Πετονιά High Tech TripleFish

  Από Τιμή 4,00 €

  Πετονιά High Tech της TripleFish υψηλής τεχνολογίας κατασκευασμένη στη Γερμανία. Πολύ μαλακιά και ελαστική πετονιά της οποίας η αντοχή ελέγχεται ηλεκτρονικά. Χρώμα: γκρί.

  • Νέο

  Ο οκτάκλωνο νήμα  Kizuna Multi 300μ. από την ιαπωνική εταιρία Owner, είναι ένα εξαιρετικά δυνατό νήμα, ανθεκτικό, με μεγάλη αντοχή στις τριβές. Αποτελείται από πολύ δυνατές ίνες πολυαιθυλενίου, οι μισές από τις οποίες ακολουθούν αντίθετη φορά από τις άλλες μισές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία σφιχτή πλέξη, ιδιαίτερα ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Είναι πολύχρωμο, ελαφρύ και μπορεί να επιπλέει στο νερό, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για μακρινές βολές.

 • Νήμα Kizuna Super...

  Τιμή 33,00 €

  Το οκτάκλωνο νήμα από την ιαπωνική εταιρία Owner, είναι ένα εξαιρετικά δυνατό νήμα, ανθεκτικό, με μεγάλη αντοχή στις τριβές. Αποτελείται από πολύ δυνατές ίνες πολυαιθυλενίου, οι μισές από τις οποίες ακολουθούν αντίθετη φορά από τις άλλες μισές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία σφιχτή πλέξη, ιδιαίτερα ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Το χρώμα του είναι πολύ ανοιχτό πράσινο (Super Chartreuse), είναι ελαφρύ και μπορεί να επιπλέει στο νερό, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για μακρινές βολές.

 • Πετονιά Max Plus 1000μ.

  Τιμή 17,00 €

  Η πετονιά Max Plus Super Strong της Trabucco είναι πολύ ανθεκτική στην τριβή, χωρίς μνήμη και πολύ ανθεκτική στις βλαβερές συνέπειες του θαλασσινού νερού. Το χρώμα είναι ένα κλασικό μπλε ναυτικό. 

 • Πετονιά Super Iso 500μ.

  Τιμή 16,00 €

  Πετονιά Super Iso 500μ. της Trabucco έχει αναπτυχθεί ειδικά για ψάρεμα στη θάλασσα. Εξαιρετικής αντοχής και με μεγάλη αντίσταση στην φθορά από το αλάτι και τα γδαρσίματα. Η αντοχή στον κόμπο έχει γίνει θρυλική στον κόσμο της αλιείας και είναι ανώτερη από κάθε άλλη πετονιά της αγοράς. Το βαθύ μπλε χρώμα την κάνει αόρατη κατά το ψάρεμα.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Μεσινέζα Castable Fluorocarbon

  Από Τιμή 15,67 €

  To Castable Fluorocarbon της Sufix είναι 100% διάφανο και κυριολεκτικά εξαφανίζεται στο νερό! Κορυφαία πετονιά για casting αλλά και για spinning με απίστευτη δύναμη και αντοχή, που βυθίζεται γρήγορα και δεν βιρινιάζει. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 150 μέτρων.

 • Πετονιά Seaguar QR3 100M

  Τιμή 25,00 €

  Πετονιά QR3 της εταιρείας  Yuki Seaguar είναι η νέα σειρά 100% Fluorocarbon κατάλληλη για κάθε είδους ψάρεμα, τόσο για εξέδρες όσο και για μηχανισμούς. Παραμένει αναλλοίωτη, αλλά με μεγάλο πλεονέκτημα σε μήκος καθώς η καρούλα του είναι 100 μέτρα.

 • Πετονιά Nano Crystal

  Τιμή 5,50 €

  Πετονιά Nano Crystal κατασκευάζεται στην Ιαπωνία για την Dragon. Πρόκειται για κρυσταλλική πετονιά νανοτεχνολογίας που σημαίνει υψηλή μοριακή δομή.

 • Μισινέζα Alaska 150Μ

  Από Τιμή 9,50 €

  H μισινέζα Alaska της Silsrar είναι Νο1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα, με απίστευτες αντοχές στον κόμπο και υψηλή ανθεκτικότητα στα γδαρσίματα. Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία, 100% αόρατη.

 • Πετονιά Sakana Gold...

  Από Τιμή 16,00 €

  Διάφανη πετονιά Gold Fluorocarbon 30 μέτρων από την εταιρία Sakana. Είναι αδιάβροχη με μαλακή επιφάνεια με ελάχιστη τριβή. Πολύ δυνατή στον οποιοδήποτε κόμπο.

 • Μεσινέζα υψηλής αντοχής,σχεδόν μηδενικό τέντωμα.Κατασκευασμένο με ίνες Dyneema 100% .Το Matrix Pro διαθέτει PE WaxShield που προσφέρει απίστευτη ανθεκτικότητα και αντοχή στην τριβή.

 • Μεσινέζα Synergy

  Τιμή 4,80 €

  Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την Sufix και η θερμό-βιομηχανική επεξεργασία της προσδίδουν στην μεσινέζα Synergy, εντυπωσιακά μεγάλη αντοχή στον κόμπο και στην τριβή, 10 φορές μεγαλύτερη από τις περισσότερες πετονιές της ίδιας διαμέτρου. Είναι ιδανική για Surfcasting. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 300 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Μεσινέζα XL Strong

  Από Τιμή 3,01 €

  Η μεσινέζα XL Strong της Sufix είναι ιδανική για casting, αφού εγγυάται λιγότερο στρίψιμο και μπερδέματα. Χάρη στην ειδική φόρμουλα με την οποία είναι φτιαγμένη έχει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και είναι πολύ ανθεκτική στην τριβή. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 100 και 600 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Μεσινέζα Duraflex

  Από Τιμή 3,37 €

  Η πετονιά Duraflex από την Sufix, αποτελεί την πετονιά επόμενης γενιάς! Με την αποκλειστική φόρμουλα του έμπειρου κατασκευαστή Sufix, συνδυάζει τη μεγαλύτερη ευαισθησία, με την εξαιρετική δύναμη και αξιοπιστία. Επίσης είναι πολύ ανθεκτική στις βιρίνες. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 100 μέτρων.