Πετονιές / Μεσινέζες

Πετονιές / Μεσινέζες

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 28

Ενεργά φίλτρα

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Μεσινέζα Castable Fluorocarbon

  Από Τιμή 15,67 €

  To Castable Fluorocarbon της Sufix είναι 100% διάφανο και κυριολεκτικά εξαφανίζεται στο νερό! Κορυφαία πετονιά για casting αλλά και για spinning με απίστευτη δύναμη και αντοχή, που βυθίζεται γρήγορα και δεν βιρινιάζει. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 150 μέτρων.

 • Πετονιά Seaguar QR3 100M

  Τιμή 25,00 €

  Πετονιά QR3 της εταιρείας  Yuki Seaguar είναι η νέα σειρά 100% Fluorocarbon κατάλληλη για κάθε είδους ψάρεμα, τόσο για εξέδρες όσο και για μηχανισμούς. Παραμένει αναλλοίωτη, αλλά με μεγάλο πλεονέκτημα σε μήκος καθώς η καρούλα του είναι 100 μέτρα.

 • Πετονιά Nano Crystal

  Τιμή 5,50 €

  Πετονιά Nano Crystal κατασκευάζεται στην Ιαπωνία για την Dragon. Πρόκειται για κρυσταλλική πετονιά νανοτεχνολογίας που σημαίνει υψηλή μοριακή δομή.

 • Μισινέζα Alaska 150Μ

  Από Τιμή 9,50 €

  H μισινέζα Alaska της Silsrar είναι Νο1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα, με απίστευτες αντοχές στον κόμπο και υψηλή ανθεκτικότητα στα γδαρσίματα. Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία, 100% αόρατη.

 • Πετονιά Sakana Gold...

  Από Τιμή 16,00 €

  Διάφανη πετονιά Gold Fluorocarbon 30 μέτρων από την εταιρία Sakana. Είναι αδιάβροχη με μαλακή επιφάνεια με ελάχιστη τριβή. Πολύ δυνατή στον οποιοδήποτε κόμπο.

 • Μεσινέζα υψηλής αντοχής,σχεδόν μηδενικό τέντωμα.Κατασκευασμένο με ίνες Dyneema 100% .Το Matrix Pro διαθέτει PE WaxShield που προσφέρει απίστευτη ανθεκτικότητα και αντοχή στην τριβή.

 • Μεσινέζα Synergy

  Τιμή 4,80 €

  Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την Sufix και η θερμό-βιομηχανική επεξεργασία της προσδίδουν στην μεσινέζα Synergy, εντυπωσιακά μεγάλη αντοχή στον κόμπο και στην τριβή, 10 φορές μεγαλύτερη από τις περισσότερες πετονιές της ίδιας διαμέτρου. Είναι ιδανική για Surfcasting. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 300 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Μεσινέζα XL Strong

  Από Τιμή 3,01 €

  Η μεσινέζα XL Strong της Sufix είναι ιδανική για casting, αφού εγγυάται λιγότερο στρίψιμο και μπερδέματα. Χάρη στην ειδική φόρμουλα με την οποία είναι φτιαγμένη έχει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και είναι πολύ ανθεκτική στην τριβή. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 100 και 600 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Μεσινέζα Duraflex

  Από Τιμή 3,37 €

  Η πετονιά Duraflex από την Sufix, αποτελεί την πετονιά επόμενης γενιάς! Με την αποκλειστική φόρμουλα του έμπειρου κατασκευαστή Sufix, συνδυάζει τη μεγαλύτερη ευαισθησία, με την εξαιρετική δύναμη και αξιοπιστία. Επίσης είναι πολύ ανθεκτική στις βιρίνες. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 100 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Μεσινέζα Ultra Knot

  Από Τιμή 4,34 €

  Πετονιά Ultra Knot της Sufix εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Διατίθεται σε καρούλια 250 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Πετονιά Elite

  Από Τιμή 6,62 €

  Η διάφανη πετονιά Elite από την Sufix διαθέτει ασυναγώνιστη δύναμη και αντοχή στον κόμπο, καθώς επίσης είναι κατάλληλη και για άριστες βολές. H επεξεργασία στην οποία υπόκειται απαλείφει στην κυριολεξία τη μνήμη της πετονιάς και την κάνει να έχει μια πραγματικά έξοχη απόδοση.

  Διατίθεται σε καρούλια μήκους 300 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Πετονιά Tritanium

  Τιμή 12,05 €

  Η πετονιά Tritanium της Sufix είναι μία εξαιρετικής ποιότητας πετονιά, ιδανική για τεχνική Surfcasting και όχι μόνο. Ανήκει στην κατηγορία monofilament και διαθέτει πολύ καλή αντοχή κατά της τριβής.

  Διατίθεται σε καρούλια μήκους 600 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Πετονιά Ultra Supreme

  Από Τιμή 6,62 €

  Η πετονιά Ultra Supreme από την Sufix έχει τη δύναμη και την αντοχή που χρειάζεται ακόμα και στα πιο απαιτητικά ψαρέματα τόσο σε γλυκά νερά όσο και στη θάλασσα. Έχει πιστοποιηθεί από τον παγκόσμιο οργανισμό IGFA, ως το προϊόν με άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

  Διατίθεται σε κίτρινο χρώμα που την κάνει να διακρίνεται εύκολα και σε καρούλια 600 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Πετονιά Professional (μάτσα)

  Από Τιμή 4,10 €

  Η πετονιά Professional είναι μία εξαιρετική επιλογή σε ποιότητα και οικονομία για επαγγελματίες, με την υπογραφή της SUFIX. Έχει όλα όσα απαιτεί ένα σωστό παραγάδι, είναι εξαιρετικά μαλακή για να στρώνει στη λεκάνη, ενώ έχει μεγάλη αντοχή στη φθορά. Διατίθενται σε 4 χρώματα (λευκό, πράσινο, μπλε και κίτρινο), σε διάφορες διαμέτρους και σε καρούλια μήκους 1000 μέτρων.