Πετονιές / Μεσινέζες

Πετονιές / Μεσινέζες

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 46

Ενεργά φίλτρα

  • Νέο

  Σετ περαστά μολύβια με σωληνάκι. Κάθε κασετίνα διαθέτει επτά διαφορετικά μεγέθη μολυβιών σε σχήμα σταγόνας με ένα σωληνάκι σιλικόνης που τα διαπερνά για να μη φθείρεται η πετονιά.

  • Νέο

  Μεσινέζα NEOX Seaguar Yuki

  Από Τιμή 30,00 €

  Αόρατη μεσινέζα NEOX της Seaguar Yuki έχει παραχθεί εξελίσσοντας την αποκλειστική ρητίνη και τεχνολογία που χρησιμοποιεί κατά την διαδικασία παραγωγής η Seaguar.

  • Νέο

  Μεσινέζα Yuki Rod Saiko...

  Από Τιμή 26,50 €

  Μεσινέζα Yuki Rod Saiko Stiff της SEAGUAR άκαμπτη και μαλακιά. 100% αόρατη στο νερό, με βαθμό διάθλασης 60%.  Πολύ ανθεκτική, υψηλής στεγανότητας, αναλλοίωτη στο νερό της θάλασσας και των ακτίνων UV. Μπορεί να διατηρήσει όλες τις ιδιότητές του μετά από μακρές ημέρες αλιείας.  

 • Σχιστά βαρίδια από μαλακό μόλυβδο, ώστε να ανοίγουν και να κλείνουν χωρίς δυσκολία. Χάρη στη γεωμετρία τους έχουν πολύ μικρή αντίσταση στο νερό και κινούνται εύκολα πάνω στην πετονιά. Το σχήμα τους επιτρέπει να έχουν μεγάλη σχισμή, που τα κάνει ιδανικά ακόμη και για χοντρές πετονιές.

 • Πετονιά T-Force Super Iso 500m της TRABUCCO έχει εξαιρετική δύναμη και αντοχή στην τριβή και διάβρωση από το αλάτι. Έχει μείνει γνωστή για τους ισχυρούς κόμπους της και είναι από τις κορυφαίες πετονιές στην αγορά. Το σκούρο χρώμα της την καθιστά αόρατη στο ψάρεμα.

 • Πετονιά Super High Tenacity...

  Από Τιμή 8,00 €

  Πολύχρωμη πετονιά Super High Tenacity της ASSO σε συσκευασία 1000 μέτρων. Ιδιαίτερα μαλακή και ανθεκτική στο κόμπο. Η πολυχρωμία της σε συνδυασμό με  τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, την καθιστούν ιδανική για οποιοδήποτε χρήση (από παράμολα  σε παραγάδια μέχρι γέμισμα σε μηχανισμό)

 • Μεσινέζα FXR 30m Seaguar

  Από Τιμή 22,00 €

  Αόρατη μεσινέζα FXR 30m της Seaguar fluocarbon 100%. Έχει δείκτη διάθλασης πολύ κοντά σε αυτή του νερού, με αποτέλεσμα να είναι πρακτικά αόρατη.

 • Μεσινέζα Grand Max

  Από Τιμή 19,00 €

  Η αόρατη πετονιά Grand Max της Seaguar είναι μιας εξαιρετικής ποιότητας πετονιά. Είναι αρκετά ευαίσθητη και μαλακιά. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 60 μέτρων.

 • Πετονιά Sea DNA 300m Sim...

  Από Τιμή 6,70 €

  Πετονιά κατασκευασμένη από 3GEN(τρίτης γενιάς) Nylon Terpolymer, το οποίο αποτελείται από τρείς διαφορετικούς τύπους Nylon. Η ανάμιξή τους έχει ως αποτέλεσμα μια πολύ δυνατή πετονιά, με αντοχή στον κόμπο. Είναι μαλακή, με μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη ανθεκτικότητα στη φθορά που προκαλείται από την τριβή.

 • Πετονιά High Tech TripleFish

  Από Τιμή 4,00 €

  Πετονιά High Tech της TripleFish υψηλής τεχνολογίας κατασκευασμένη στη Γερμανία. Πολύ μαλακιά και ελαστική πετονιά της οποίας η αντοχή ελέγχεται ηλεκτρονικά. Χρώμα: γκρί.

 • Ο οκτάκλωνο νήμα  Kizuna Multi 300μ. από την ιαπωνική εταιρία Owner, είναι ένα εξαιρετικά δυνατό νήμα, ανθεκτικό, με μεγάλη αντοχή στις τριβές. Αποτελείται από πολύ δυνατές ίνες πολυαιθυλενίου, οι μισές από τις οποίες ακολουθούν αντίθετη φορά από τις άλλες μισές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία σφιχτή πλέξη, ιδιαίτερα ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Είναι πολύχρωμο, ελαφρύ και μπορεί να επιπλέει στο νερό, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για μακρινές βολές.