Πετονιές / Μεσινέζες

Πετονιές / Μεσινέζες

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 50

Ενεργά φίλτρα

 • Μεσινέζα FXR

  Από Τιμή 18,00 €

  Η αόρατη πετονιά FXR της Seaguar είναι παράλληλα εξαιρετικά δυνατή και μαλακιά. Διατίθεται σε καρούλια 50 μέτρων.

 • Πετονιά High Tech TripleFish

  Από Τιμή 4,00 €

  Πετονιά High Tech της TripleFish υψηλής τεχνολογίας κατασκευασμένη στη Γερμανία. Πολύ μαλακιά και ελαστική πετονιά της οποίας η αντοχή ελέγχεται ηλεκτρονικά. Χρώμα: γκρί.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Μεσινέζα XL Strong

  Από Τιμή 3,00 €

  Η μεσινέζα XL Strong της Sufix είναι ιδανική για casting, αφού εγγυάται λιγότερο στρίψιμο και μπερδέματα. Χάρη στην ειδική φόρμουλα με την οποία είναι φτιαγμένη έχει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και είναι πολύ ανθεκτική στην τριβή. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 100 και 600 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Πετονιά Professional (μάτσα)

  Από Τιμή 4,10 €

  Η πετονιά Professional είναι μία εξαιρετική επιλογή σε ποιότητα και οικονομία για επαγγελματίες, με την υπογραφή της SUFIX. Έχει όλα όσα απαιτεί ένα σωστό παραγάδι, είναι εξαιρετικά μαλακή για να στρώνει στη λεκάνη, ενώ έχει μεγάλη αντοχή στη φθορά. Διατίθενται σε 4 χρώματα (λευκό, πράσινο, μπλε και κίτρινο), σε διάφορες διαμέτρους και σε καρούλια μήκους 1000 μέτρων.

 • Σετ περαστά μολύβια με σωληνάκι. Κάθε κασετίνα διαθέτει επτά διαφορετικά μεγέθη μολυβιών σε σχήμα σταγόνας με ένα σωληνάκι σιλικόνης που τα διαπερνά για να μη φθείρεται η πετονιά.

 • Μεσινέζα NEOX Seaguar Yuki

  Από Τιμή 30,00 €

  Αόρατη μεσινέζα NEOX της Seaguar Yuki έχει παραχθεί εξελίσσοντας την αποκλειστική ρητίνη και τεχνολογία που χρησιμοποιεί κατά την διαδικασία παραγωγής η Seaguar.

 • Μεσινέζα Yuki Rod Saiko...

  Από Τιμή 26,50 €

  Μεσινέζα Yuki Rod Saiko Stiff της SEAGUAR άκαμπτη και μαλακιά. 100% αόρατη στο νερό, με βαθμό διάθλασης 60%.  Πολύ ανθεκτική, υψηλής στεγανότητας, αναλλοίωτη στο νερό της θάλασσας και των ακτίνων UV. Μπορεί να διατηρήσει όλες τις ιδιότητές του μετά από μακρές ημέρες αλιείας.  

 • Σχιστά βαρίδια από μαλακό μόλυβδο, ώστε να ανοίγουν και να κλείνουν χωρίς δυσκολία. Χάρη στη γεωμετρία τους έχουν πολύ μικρή αντίσταση στο νερό και κινούνται εύκολα πάνω στην πετονιά. Το σχήμα τους επιτρέπει να έχουν μεγάλη σχισμή, που τα κάνει ιδανικά ακόμη και για χοντρές πετονιές.