Λίστα προϊόντων ανά εταιρία D.A.M.

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 19
 • Ανθεκτική τσάντα ψαρέματος 60343 Spinning-Small της D.A.M σε πρακτικό μέγεθος, που περιέχει κασετίνες, ιδανικές για την τακτοποίηση και την ασφαλή μεταφορά τεχνητών δολωμάτων. Οι εξωτερικές θήκες παρέχουν αρκετό χώρο για την αποθήκευση διαφόρων αξεσουάρ και εργαλείων. Περιέχει 3 κασετίνες διαστάσεων 27x18x5cm.

 • Τσάντα Ψαρέματος Carryall...

  Από Τιμή 62,00 €

  Τσάντα Ψαρέματος Carryall της Dam, που περιέχει κασετίνες για την ασφαλή μεταφορά και την άριστη ταξινόμηση των τεχνητών δολωμάτων. Διαθέτει διάφορες εξωτερικές θήκες για την αποθήκευση αξεσουάρ. Το μέγεθος Small περιέχει ένα κουτί διαστάσεων 36x23x5cm και ένα 36x23x8cm. Το μέγεθος Medium περιέχει τρία κουτιά διαστάσεων 36x23x5cm.

 • Καλάμι Yagi L-Jig

  Από Τιμή 46,00 €

  Τα καλάμια Yagi L-Jig της D.A.M αποτελούνται από τρία διαφορετικά μήκη.Τα καλάμια είναι ελαφριά και ανθεκτικά,καθώς είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας IM8 H.M.C.carbon,με ελαφριούς δετούς οδηγούς K-frame και Micro guide.Διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας με λεπτομέρειες φελλού και τάπα με χαραγμένο το λογότυπο της D.A.M  • Καλάμι Camaro Tele Spin

  Από Τιμή 30,00 €

  Καλάμι Camaro Tele Spin, από την γερμανική εταιρεία DAM, κατασκευασμένο από Fiber Glass για ελαφρύ και μέτριο Spinning με μικρό μήκος μεταφοράς. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φελλό από υλικό EVA και οδηγούς αλουμινίου.

 • Μηχανισμός SLS 570 FD

  Τιμή 140,00 €

  Μηχανισμός SLS 570 FD από την Dam, κατασκευασμένος από σώμα ABS γραφίτη, Non-Play μονό σύστημα συμπλέκτη, ταλαντευόμενο σύστημα Worm Shaft, μπομπίνα από ντουραλουμίνιο και μεγάλη διάμετρο τόξου. Διαθέτει επίσης, 5 ρουλεμάν από ατσάλι, μικρορυθμιζόμενη δυνατή έλξη και εργονομικό χερούλι με κουμπί.

 • Μηχανισμός Quick Royal

  Από Τιμή 280,00 €

  Μηχανισμός Quick Royal, από την Dam κατασκευασμένος από ντουραλουμίνιο, 6 ρουλεμάν ανοξείδωτα κλειστού τύπου, υψηλής ποιότητας μικρορουλεμάν και γρανάζι από ατσάλι. Διαθέτει επίσης, άξονα για εύκολο στρώσιμο της πετονιάς.

 • Μηχανισμός FZ SLR, από την DAM, κατασκευασμένος από 10 ρουλεμάν ατσάλινα και μπομπίνα διάτρητη αλουμινένια. Διαθέτει επίσης, αστεροειδές σύστημα φρένων, ανοξείδωτο κεντρικό άξονα, κορμί από αλουμίνιο και εργονομική λαβή.

 • Μηχανισμός Quick Speedcore από την DAM, κατασκευασμένος από 8 ρουλεμάν + 1 μικρορουλεμάν στιγμιαίας αντεπιστροφής, μπομπίνα διπλής ανοδίωσης από αλουμίνιο, σώμα και πλευρικές πλάκες από γραφίτη ABS και κύριο άξονα φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Επίσης διαθέτει, μικρορυθμιζόμενο μαγνητικό φρένο, κουμπί απελευθέρωσης της πετονιάς και χερούλι από λαστιχένιες λαβές πλήρως εργονομικό.

 • Μηχανισμός Quick Fighter...

  Από Τιμή 23,00 €

  Μηχανισμός Quick Fighter Pro Metal από την DAM, κατασκευασμένος από 3 ρουλεμάν και σύστημα στιγμιαίας αντεπιστροφής αποτελούμενο από ένα μικρορουλεμάν. Διαθέτει επίσης, μπομπίνα από διπλό ανοδιωμένο αλουμίνιο και εφεδρική μπομπίνα από γραφίτη.

 • Καλάμι Salt-X

  Τιμή 100,00 €

  Το μονοκόμματο καλάμι Salt-X, μήκους 1,63 μέτρων, από την εταιρία DAM, είναι ιδανικό για την τεχνική του Jigging. Είναι κατασκευασμένο από Carbon 24T, διαθέτει καλής ποιότητας δετούς οδηγούς, οι οποίοι είναι ανθεκτικοί στη φθορά που προέρχεται από το θαλασσινό νερό και  επίσης διαθέτει τάπα αλουμινίου με σταυρό, καλυμμένη με EVA.

 • Θήκη Καλαμιών Multi...

  Από Τιμή 48,00 €

  Η θήκη καλαμιών Multi Compartment, 2 θέσεων, από την Dam είναι κατασκευασμένη από το πολύ ανθεκτικό υλικό Nylon 600D, το οποίο είναι και πολύ εύκολο στο καθάρισμα. Διαθέτει εξωτερικές θήκες και από τις δύο πλευρές, ανοιχτές τσέπες και ρυθμιζόμενα λουριά για ομπρέλες. Έχει χερούλια για να μεταφέρεται σαν τσάντα, αλλά και λουριά πλάτης.

  Διατίθεται σε τρεις διαστάσεις. Στο κατάστημά μας θα βρείτε του 1,5 και του 1,7 μέτρου.

 • Τσάντα Spin Fishing

  Τιμή 32,00 €

  Με την τσάντα ώμου Spin Fishing, από την εταιρία Dam, μπορείτε να μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας ακόμη και σε περίπτωση βροχής, αφού το καπάκι, το πίσω μέρος και ο πάτος της είναι αδιάβροχα και διαθέτει και προστατευτικά αυτιά. Το εσωτερικό της διαθέτει χώρισμα, που το χωρίζει σε δύο μέρη και το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί, ώστε να δημιουργηθεί ένας ενιαίος χώρος. Στο πλάι υπάρχουν αποσπώμενες τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ και οι οποίες μπορούν να τοποθετούν είτε στο δεξί είτε στο αριστερό της μέρος ή ακόμα και να κρεμαστούν αυτόνομα αφού έχουν γαντζάκι. Στο μπροστινό της μέρος υπάρχουν ακόμη δύο τσέπες με αδιάβροχο καπάκι.

 • Καλάμι Salt-X SW Spin

  Τιμή 59,00 €

  Το Salt-X SW Spin της DAM είναι ένα καλάμι δύο τεμαχίων, ιδανικό για την τεχνική Spinning και κατασκευασμένο από 24T Carbon. Έχει γρήγορη δράση κορυφής, ιδανική για ακριβείς βολές και διατίθεται σε διάφορα action που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος τεχνητών δολωμάτων. Η λαβή του είναι EVA και οι οδηγοί του δετοί, με μονή στήριξη K-frame και Micro, κατάλληλοι για νήμα και ανθεκτικοί στη φθορά που προκαλεί το θαλασσινό νερό.