Λίστα προϊόντων ανά εταιρία D.A.M.

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 25
 • Καλάμι Nanoflex Pro

  Από Τιμή 60,00 €

  Καλάμι Nanoflex Pro τρίτης γενιάς από την DAM. Τα στελέχη τους έχουν κατασκευαστεί για μεγαλύτερη ευαισθησία στα τσιμπήματα και το βάρος τους είναι σημαντικά μειωμένο. Διαθέτουν Carbon υλικό TC24, ελαφριούς οδηγούς, λαβή από φυσικό φελλό και EVA και τάπα από φελλό rubber.

 • Φακός κεφαλής επαναφορτιζόμενος της DAM με USB-Sensor. Έχει Led Cree 3W με φωτεινότητα 140 lumens και περιέχει τρεις επιλογές φωτισμού. Λειτουργεί με κουμπί ON/OFF αλλά και με αισθητήρα κίνησης.

 • Η νέα σειρά μηχανισμών συρτής QICK 4SD αποτελείται από δύο μεγέθη που διατίθενται με μετρητή πετονιάς. Με σώμα και πλευρικές πλάκες από γραφίτη, μπομπίνα αλουμινίου και φρένο με πολύ ομαλή λειτουργεία αποτελούν πολύ δυνατά και σταθερά μηχανάκια ιδανικά για απαιτητικές τεχνικές, όπως το ψάρεμα Συρτής και Φύλακα.

 • Μηχανισμός συρτής QUICK 2 SD 20 της D.A.M ιδανικός για νέους και περιστασιακούς ψαράδες θα αποτελείται μια άριστη επιλογή σε αρκετά χαμηλό κόστος. Διαθέτει σώμα με πλευρικές πλάκες από γραφίτη, υλικό που χαμηλώνει το βάρος και αυξάνει τα επίπεδα ανθεκτικότητας. Το χερούλι αλουμινίου και η λαβή Rubber, μεγαλώνουν τα επίπεδα αντοχής και επαφής μας με τον μηχανισμό.

 • Πολύ γρήγορο μηχανάκι Baitcast, με ταχύτητα 1:9,3 , κατασκευασμένο από εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Διαθέτει 11 ρουλεμάν στο σύνολο και συγκεκριμένα τα ρουλεμάν που βρίσκονται στον άξονα της μπομπίνας είναι Ιαπωνικής προέλευσης. Έχει αρκετή χωρητικότητα μπομπίνας και μεγάλη αντοχή φρένων. 

 • Καλάμι Sensomax II Match D.A.M

  Από Τιμή 64,00 €

  Τρίσπαστα καλάμια ιδανικά για την τεχνική Match, ειδικά σχεδιασμένα από την εξειδικευμένη ομάδα της DAM. Είναι κατασκευασμένα από το TC 24 Carbon, με ελαφριά, λεπτά, αλλά και πολύ δυνατά στελέχη, τέλεια ισορροπημένα. Έχουν fast action και διαθέτουν λαβή από EVA και φυσικό φελλό, οδηγούς καλής ποιότητας κατάλληλους για τη χρήση νήματος και προσάρτηση downlocked.

 • Ανθεκτική τσάντα ψαρέματος 60343 Spinning-Small της D.A.M σε πρακτικό μέγεθος, που περιέχει κασετίνες, ιδανικές για την τακτοποίηση και την ασφαλή μεταφορά τεχνητών δολωμάτων. Οι εξωτερικές θήκες παρέχουν αρκετό χώρο για την αποθήκευση διαφόρων αξεσουάρ και εργαλείων. Περιέχει 3 κασετίνες διαστάσεων 27x18x5cm.

 • Τσάντα Ψαρέματος Carryall...

  Από Τιμή 62,00 €

  Τσάντα Ψαρέματος Carryall της Dam, που περιέχει κασετίνες για την ασφαλή μεταφορά και την άριστη ταξινόμηση των τεχνητών δολωμάτων. Διαθέτει διάφορες εξωτερικές θήκες για την αποθήκευση αξεσουάρ. Το μέγεθος Small περιέχει ένα κουτί διαστάσεων 36x23x5cm και ένα 36x23x8cm. Το μέγεθος Medium περιέχει τρία κουτιά διαστάσεων 36x23x5cm.

 • Καλάμι Yagi L-Jig

  Από Τιμή 46,00 €

  Τα καλάμια Yagi L-Jig της D.A.M αποτελούνται από τρία διαφορετικά μήκη.Τα καλάμια είναι ελαφριά και ανθεκτικά,καθώς είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας IM8 H.M.C.carbon,με ελαφριούς δετούς οδηγούς K-frame και Micro guide.Διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας με λεπτομέρειες φελλού και τάπα με χαραγμένο το λογότυπο της D.A.M  • Καλάμι Camaro Tele Spin

  Από Τιμή 30,00 €

  Καλάμι Camaro Tele Spin, από την γερμανική εταιρεία DAM, κατασκευασμένο από Fiber Glass για ελαφρύ και μέτριο Spinning με μικρό μήκος μεταφοράς. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φελλό από υλικό EVA και οδηγούς αλουμινίου.

 • Μηχανισμός SLS 570 FD

  Τιμή 140,00 €

  Μηχανισμός SLS 570 FD από την Dam, κατασκευασμένος από σώμα ABS γραφίτη, Non-Play μονό σύστημα συμπλέκτη, ταλαντευόμενο σύστημα Worm Shaft, μπομπίνα από ντουραλουμίνιο και μεγάλη διάμετρο τόξου. Διαθέτει επίσης, 5 ρουλεμάν από ατσάλι, μικρορυθμιζόμενη δυνατή έλξη και εργονομικό χερούλι με κουμπί.