Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Κατηγορία

Κατηγορία

Καλαμαριέρες

Καλαμαριέρες

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 61

Ενεργά φίλτρα

 • Καλαμαριέρα Pendio

  Τιμή 2,00 €

  Οι καλαμαριέρες της σειράς Pendio από την εταιρία UNO, αποτελούν μία οικονομική αλλά και ποιοτική λύση για το ψάρεμα καλαμαριών. Διατίθενται σε δύο μεγέθη και σε 5 διαφορετικά χρώματα. Διαθέτουν 100% σώμα φωσφόρου (Luminous Body), κόκκινα μάτια και διπλά ανοξείδωτα αγκύλια.

 • Οι νέες καλαμαριέρες Emeraldas Dart II Type S, μεγέθους 3.0, από την Daiwa είναι εδώ για να σας συναρπάσουν! Κατάλληλο για την τεχνική SlowSinking με βάρος 13 γραμμαρίων.

 • Καλαμαριέρες  Crystal Ultra Cloth της Yo-zuri με ιριδίζουσα επένδυση που αντανακλά το φως και προσελκύει τα καλαμάρια. Στον κορμό τους έχουν αεροθαλάμους για τέλεια ισορροπία. Το σώμα τους είναι φωσφόρου και διαθέτουν στριφτάρι rolling για ελεύθερη κίνηση.

 • Τα Real Fish Oita από την DTD, αποτελούν μία πιστή απομίμηση αληθινών ψαριών, όπως του σαργού, του μπαρμπουνιού, του σαφριδιού, του κολιού, του φαγκρί και της αθερίνας. Πάνω σε αυτές τις καλαμαριέρες υπάρχει ένα πρόσθετο που δίνει την εντύπωση πληγωμένου ψαριού, γεγονός που εξάπτει ακόμα περισσότερο την επιθετικότητα των καλαμαριών.

 • Οι καλαμαριέρες Ultra Bait Cloth από την Yo-zuri αποτελούνται από γυαλιστερό πανί Aurora, το οποίο αντανακλά το φως προσελκύοντας, με αυτό τον τρόπο, ακόμα περισσότερα καλαμάρια. Διαθέτουν σώμα φωσφόρου και 3D κόκκινα μάτια, ενώ στον κορμό τους διαθέτουν αεροθαλάμους για τέλεια πλεύση. Επίσης, διαθέτουν στριφτάρι rolling, ιδιαίτερα κοφτερές βελόνες και τα πτερύγια τους είναι φτιαγμένα από φτερό.

 • Οι καλαμαριέρες Egi Oh-Q Live Search 490 Shallow από την Yamashita αποτελούν αποτέλεσμα ερευνών στο χώρο του αποτελεσματικού ψαρέματος καλαμαριών, σε ρηχά νερά και σε βράχια. Έχουν κατασκευαστεί με τεχνολογίες οι οποίες συνδυάζουν τα κατάλληλα φωσφορούχα χρώματα που προκαλούν την όραση των καλαμαριών, τον ιδιαίτερο μεταλλικό ήχο, την ιδανική θερμοκρασία - ανάμεσα στο 0,5 με 1 οC - που ρυθμίζεται από το ύφασμα  από το οποίο είναι κατασκευασμένα και που το κάνει να μοιάζει με θερμικό τζάκετ, αλλά και αργή ταχύτητα βύθισης.

 • Καλαμαριέρα Egi-Sutte R NC 3.5S της εταιρείας Yamashita είναι από διάφανο υλικό που αφήνει το ηλιακό φως να το διαπερνά. Ταυτόχρονα το σώμα του είναι Glow. Βυθίζονται με ταχύτητα περίπου 3-3,5 δευτ./μ και έχουν μολύβι βάρους 20 γρ. Οι βελόνες τους είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.  

 • Η καλαμαριέρα Eginno PyonPyon διατίθενται σε 7  ζωντανά χρώματα. Κατά το μήκος της κοιλιάς του είναι τοποθετημένα πόδια από φτερά που δημιουργούν παφλασμούς μέσα στο νερό. Το σώμα της καλαμαριέρας παράγει ήχο, ο οποίος προκαλεί τα καλαμάρια. Το πανί της είναι Warm Jacket, που μετατρέπει κάθε ίχνος φωτός σε θερμότητα και οι χρωματισμοί της είναι UV ή 490 GLOW. Βυθίζεται με ταχύτητα 3,2 δευτ./μ.

 • Οι Καλαμαριέρες Aurie-Q Cloth της Yo-Zuri διαθέτει στριφτάρια Rolling και μολύβια που αποτρέπει τα σκαλώματα, τα ανθεκτικά Tick Hooks και μάτι φωσφόρου που προσελκύει τα καλαμάρια. Διατίθενται σε 6 ζωντανά χρώματα.

 • Το βασικό χαρακτηριστικό που έχουν οι καλαμαριέρες Egi Aurie-Q Neo από την Yo-zuri είναι η κίτρινη γραμμή που υπάρχει στο σώμα τους. Διατίθενται σε 5 ζωντανά χρώματα, τα οποία εκπέμπουν έντονη φωτεινότητα όταν βρεθούν στο φως του ηλίου, προσελκύοντας ακόμα περισσότερο τα καλαμάρια.

 • Οι Egi Oh Q Live Basic είναι ένα ακόμα μοντέλο καλαμαριέρας από τη Yamashita που έχει κατασκευαστεί με την τεχνική Warm Jacket και αυτό γιατί έχει παρατηρηθεί ότι τα καλαμάρια αντιδρούν περισσότερο στα θερμά σώματα. Το σώμα τους απορροφάει το φως του ηλίου και το κρατάει στο εσωτερικό τους εκπέμποντας αυτή τη θερμότητα. Διαθέτουν εξωτερικό αγκύλι και ανοξείδωτα και διπλά αγκύλια. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε το μέγεθος 3,0.

 • Οι καλαμαριέρες Shrimp Oita από την DTD, είναι ένα δοκιμασμένο εργαλείο για το ψάρεμα καλαμαριών. Το σώμα τους είναι κατασκευασμένο από μαλακό ύφασμα, το οποίο φωτίζεται μέσα στο νερό, όπως και τα μάτια τους και τα αγκύλια τους είναι διπλά και ανοξείδωτα.

  Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.