Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Κατηγορία

Κατηγορία

Καλαμαριέρες

Καλαμαριέρες

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 107

Ενεργά φίλτρα

 • Καλαμαριέρα Aurie-Q...

  Από Τιμή 7,00 €

  Καλαμαριέρα γαρίδα Aurie-Q Yakushima της YO-ZURI σε μικρό μέγεθος με στριφτάρι Original Rolling Shaft και μολύβι Original Snag-Less Sinker που αποτρέπουν τα μπερδέματα. Έχει μάτια Glow, σώμα Glow και φυσικά τις πολύ κοφτερές βελόνες Original Trick Hooks. 

 • Καλαμαριέρα Egi Oh K Series

  Από Τιμή 17,00 €

  Οι καλαμαριέρες Egi Oh K Series από την Yamashita έρχονται με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που βοηθάει στην τεχνική του Eging ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, το υδροπτερύγιο.

 • Η βυθιζόμενη καλαμαριέρα συρτής TRLJA Platno της DTD έχει σχεδιαστή να μοιάζει με μπαρμπούνι ώστε να προσελκύει πολλά καλαμάρια. Είναι εξωτερικά ντυμένη με ύφασμα μαλακής υφής, έχει φωτιζόμενο κόκκινο σώμα, μάτια που φωσφορίζουν και ανοξείδωτα αγκύλια με τέλεια ισορροπία στο νερό.

 • Καλαμαριέρα Sephia Egixile

  Από Τιμή 12,00 €

  Οι καλαμαριέρες Sephia Egixile από την Shimano, αποτελούν μία πολύ καλή επιλογή για το ψάρεμα καλαμαριών. Έχουν σχεδιαστεί με μυτερό κεφάλι και υδροδυναμικό αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικό σώμα, το οποίο είναι κατασκευασμένο από το υλικό Keimura, χαρακτηριστικά που προκαλούν ακόμα περισσότερο την προσοχή των καλαμαριών.

  Διατίθενται σε δύο μεγέθη και διάφορα χρώματα.

 • Οι καλαμαριέρες Hybrid Kanjac ή Υβριδικός Χάνος από την DTD είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην Ελλάδα! Διαθέτουν λευκή σιλικόνη στη ράχη τους, μια στρώση από μαλακό υλικό ανάμεσα στο σώμα και το ύφασμα τους, μαλακό ύφασμα, φωσφορίζοντα μάτια και ανοξείδωτα αγκύλια.

 • Η καλαμαριέρα X Fish 2.0 της DTD σχεδιάζεται και δοκιμάζεται στα νερά της Μεσογείου. Το χαρακτηριστικό σε αυτές τις καλαμαριέρες είναι τα αεροδυναμικά ενεργά πτερύγια σιλικόνης που είναι στο σώμα τους. Τα συγκεκριμένα πτερύγια συμπεριφέρονται όπως και τα πραγματικά πτερύγια ενός ψαριού.

 • Καλαμαριέρες  Crystal Ultra Cloth της Yo-zuri με ιριδίζουσα επένδυση που αντανακλά το φως και προσελκύει τα καλαμάρια. Στον κορμό τους έχουν αεροθαλάμους για τέλεια ισορροπία. Το σώμα τους είναι φωσφόρου και διαθέτουν στριφτάρι rolling για ελεύθερη κίνηση.

 • Καλαμαριέρα Ultra Cloth

  Από Τιμή 5,70 €

  Οι καλαμαριέρες Ultra Cloth της Yo-Zuri διαθέτουν σώμα από ανθεκτική ρητίνη ABS, το οποίο είναι καλυμμένο με κυψελωτό ιριδίζον πανί, που αντανακλά το φως της επιφάνειας του, δημιουργώντας έτσι λάμψεις που τραβάνε τα καλαμάρια. Διαθέτουν σώμα φωσφόρου, μεγάλα 3D κόκκινα μάτια, στριφτάρι rolling και πτερύγια από φτερό.

 • Καλαμαριέρα EZ-Bait Cloth 8cm της Duel σε σχήμα μικρού ψαριού και φυσική κίνηση. Με χρώματα UV και Glow, μάτι Flash, UV στις βελόνες και ανοξείδωτο στριφτάρι Rolling, που εμποδίζει τα μπερδέματα και της προσδίδει μια φυσική κίνηση όταν ψαρεύεται σε ρεύματα ή κύματα. 

 • Καλαμαριέρα Silicone Real...

  Από Τιμή 8,90 €

  Η καλαμαριέρα Silicone Real Fish της DTD υπάρχει γύρω από το σώμα της σιλικόνη που φωσφορίζει με κόκκινο χρώμα. Κατασκευασμένη με μολύβι στο εσωτερικό της και δυνατά αγκίστρια με στριφτάρι.

 • Η καλαμαριέρα συρτής Skusa της DTD μοιάζει με σκουμπρί και είναι ιδανική για ψάρεμα καλαμιού από σκάφος. Έχει φωσφορούχο σώμα, ζωντανά χρώματα fluo και ανοξείδωτα αγκίστρια. 

 • Καλαμαριέρα Knez DTD

  Τιμή 6,70 €

  Η καλαμαριέρα συρτής Knez της DTD είναι βυθιζόμενη και δοκιμασμένη με επιτυχία στα νερά του Ιονίου. Στο χρώμα της έχει τοποθετηθεί με ειδικά επεξεργασμένη βαφή και είναι ιδανική για το ψάρεμα μεγάλων καλαμαριών με συρτή (από σκάφος ή την ακτή) κατά την διάρκεια της ημέρας, έως και το σούρουπο.

 • Η επιπλέουσα καλαμαριέρα συρτής Turbo Skusa DD της DTD με μεγάλη γλώσσα είναι κατάλληλη για ψάρεμα από σκάφος. Διαθέτει ανοξείδωτα αγκίστρια και πραγματοποιεί κίνηση wobbling (τρέμουλο).