Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Κατηγορία

Κατηγορία

Καλαμαριέρες

Καλαμαριέρες

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 103

Ενεργά φίλτρα

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα συρτής Skusa της DTD μοιάζει με σκουμπρί και είναι ιδανική για ψάρεμα καλαμιού από σκάφος. Έχει φωσφορούχο σώμα, ζωντανά χρώματα fluo και ανοξείδωτα αγκίστρια. 

  • Νέο

  Καλαμαριέρα Knez DTD

  Τιμή 6,70 €

  Η καλαμαριέρα συρτής Knez της DTD είναι βυθιζόμενη και δοκιμασμένη με επιτυχία στα νερά του Ιονίου. Στο χρώμα της έχει τοποθετηθεί με ειδικά επεξεργασμένη βαφή και είναι ιδανική για το ψάρεμα μεγάλων καλαμαριών με συρτή (από σκάφος ή την ακτή) κατά την διάρκεια της ημέρας, έως και το σούρουπο.

  • Νέο

  Η επιπλέουσα καλαμαριέρα συρτής Turbo Skusa DD της DTD με μεγάλη γλώσσα είναι κατάλληλη για ψάρεμα από σκάφος. Διαθέτει ανοξείδωτα αγκίστρια και πραγματοποιεί κίνηση wobbling (τρέμουλο).

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα συρτής Turbo Gavun DD της DTD με μεγάλη γλώσσα παραπέμπει σε βυθιζόμενη, τεχνητή καλαμαριέρα. Είναι στην πραγματικότητα καλαμαριέρα συρτής επιφάνειας. Διαθέτει ανοξείδωτα αγκίστρια και στην ράχη του παρομοιάζει λέπια.

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα συρτής Gavun Calamari της DTD κατάλληλη για ψάρεμα από σκάφος ή ακτή. Έχει κόκκινα φωσφορούχα μάτια, φωσφορούχα κοιλιά, ολογραφικό σώμα και ανοξείδωτα αγκίστρια. 

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα συρτής Full Flash Glavoc της DTD έχει φωσφορούχο ειδικό μαλακό ύφασμα, φωσφορούχα κόκκινα μάτια, ρίγες διαμήκως του σώματος και ανοξείδωτα αγκίστρια.

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα συρτής Sardina Calamari της DTD έχει εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων. Το σκληρό σώμα τους έχει υποστεί μία μοναδική επεξεργασία ολογραφίας laser. Ξεχωρίζει για τα χρώματά της, τα ζωντανά μάτια της, το δυνατό φώσφορο και τα ανοξείδωτα  αγκύλια.

  • Νέο

  Η Καλαμαριέρα Gira Calamari της DTD έχει εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων. Το σκληρό σώμα τους έχει υποστεί μία μοναδική επεξεργασία ολογραφίας laser. Ξεχωρίζει για τα χρώματά της, τα ζωντανά μάτια της, το δυνατό φώσφορο και τα ανοξείδωτα  αγκύλια.

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα Diamond Glavoc της DTD έχει φωσφορίζων υφασμάτινο σώμα, κόκκινα μάτια, ανοξείδωτα αγκίστρια και δυνατούς κρίκους. Η υφή του υφάσματός του μοιάζει με λέπια.

  • Νέο

  Η βυθιζόμενη καλαμαριέρα συρτής TRLJA της DTD έχει σχεδιαστή να μοιάζει με μπαρμπούνι ώστε να προσελκύει πολλά καλαμάρια. Είναι εξωτερικά ντυμένη με ύφασμα μαλακής υφής, έχει φωτιζόμενο σώμα, μάτια που φωσφορίζουν και ανοξείδωτα αγκύλια με τέλεια ισορροπία στο νερό.

  • Νέο

  Η βυθιζόμενη καλαμαριέρα συρτής TRLJA Platno της DTD έχει σχεδιαστή να μοιάζει με μπαρμπούνι ώστε να προσελκύει πολλά καλαμάρια. Είναι εξωτερικά ντυμένη με ύφασμα μαλακής υφής, έχει φωτιζόμενο κόκκινο σώμα, μάτια που φωσφορίζουν και ανοξείδωτα αγκύλια με τέλεια ισορροπία στο νερό.

  • Νέο

  Η βυθιζόμενη καλαμαριέρα Flash Glavoc της DTD το ύφασμά της είναι ιδιαίτερα μαλακό και επιτρέπει στο φως να την διαπερνά. Φωτιζόμενο σώμα το οποίο γίνεται πιο έντονο μέσα στο νερό, φωσφορίζοντα μάτια και ανοξείδωτα αγκύλια.

 • Η καλαμαριέρα συρτής Deep Calamari της DTD έχει μεγάλη γλώσσα ώστε να κατεβαίνει βαθιά και να κυνηγάει μεγάλα καλαμάρια. Το φωσφορούχο σώμα του είναι ογκώδες με εξαιρετική δράση στο νερό.

 • Η καλαμαριέρα Συρτής Calamari Hunter της DTD είναι η πρώτη σπαστή δύο-μερών(αρθρωτή) ιδανικό δόλωμα για καλαμάρια. Με την σπαστή ουρά, εξασφαλίζει εξαιρετική φυσική κίνηση στη θάλασσα. Μια άριστη επιλογή για το ψάρεμα των καλαμαριών, με την τεχνική της συρτής ή με την τεχνική του spinning. Ζωντανά χρώματα, τα οποία είναι φθορίζοντα και εκμεταλλεύονται ακόμα και την παραμικρή αχτίδα φυσικού ή τεχνητού φωτός για να καλέσουν τα κεφαλόποδα από μακριά. Τα βελόνια της είναι πολύ κοφτερά και ανοξείδωτα.