Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Κατηγορία

Κατηγορία

Καλαμαριέρες

Καλαμαριέρες

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 112

Ενεργά φίλτρα

 • Καλαμαριέρα Ultra DX

  Τιμή 6,80 €

  Οι καλαμαριέρες Ultra DX από την Yo-Zuri είναι μία σταθερή επιλογή για το ψάρεμα καλαμαριών. Διαθέτουν φωτιζόμενο σώμα, μάτια που φωσφορίζουν και θάλαμο αέρος.

 • Τα Real Fish Oita από την DTD, αποτελούν μία πιστή απομίμηση αληθινών ψαριών, όπως του σαργού, του μπαρμπουνιού, του σαφριδιού, του κολιού, του φαγκρί και της αθερίνας. Πάνω σε αυτές τις καλαμαριέρες υπάρχει ένα πρόσθετο που δίνει την εντύπωση πληγωμένου ψαριού, γεγονός που εξάπτει ακόμα περισσότερο την επιθετικότητα των καλαμαριών.

 • Οι καλαμαριέρες Ikado από την εταιρία Rapala διαθέτουν αποσπώμενα βαρίδια με διαφορετικό βάρος, με σκοπό να κανονίζει ο ψαράς την πορεία πλεύσης τους και το πόσο γρήγορα θα βυθίζονται. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις τεχνικές της συρτής, του spinning από την βάρκα αλλά και από την ακτή. Κάθε καλαμαριέρα διαθέτει δύο βαρίδια, διπλά και ανοξείδωτα αγκύλια, τρισδιάστατα μάτια και είναι κατασκευασμένες από ύφασμα που αντανακλά στο νερό.

 • Καλαμαριέρα RETRO της SHINKA εξαιρετικά αργής βύθισης, με ταχύτητα 8.0 sec/m, σε σχήμα γαρίδας, με σώμα Glow και ρεαλιστικά, γυαλιστερά μάτια 3D. 

 • Καλαμαριέρα HUNTER 2009 μέγεθος 3.0 της UNO μιμείται τη γαρίδα, την πιο αγαπητή τροφή των καλαμαριών. Το σώμα της έχει ραβδώσεις, είναι Glow και διαθέτει πόδια από φτερά, που κινούνται ρεαλιστικά μέσα στο νερό και την κάνουν ακόμη πιο ελκυστική. Το μολύβι της είναι σε σχήμα ημικύκλιου για να μην σκαλώνει ανεξάρτητα από τη μορφολογία του βυθού.

 • Η καλαμαριέρα White Killer Egi της DTD σε σχήμα γαρίδας, πλήρως ισορροπημένη και με μεγάλη ικανότητα πλεύσης. Διαθέτει βαρίδι σε 2 σημεία και τέλειο κέντρο βάρους. Μια κατάλληλη τεχνολογία με την οποία το εσωτερικό βαρίδι του τεχνητού παράγει ήχους. Στο πίσω μέρος είναι εφοδιασμένο με διπλή σειρά από κοφτερές ανοξείδωτες ακίδες.

 • Η καλαμαριέρα Profi Bukva της DTD έχει εξαιρετική ισορροπία στο νερό, εξωτερικά είναι καλυμμένη με ύφασμα με τέλεια υφή, έχει στρογγυλές ανοξείδωτες βελόνες και διάφανο φωσφορίζον σώμα. Διαθέτει ανοξείδωτο στριφτάρι και κόκκινα μάτια.

 • Καλαμαριέρα Egi Oh K Series

  Από Τιμή 17,00 €

  Οι καλαμαριέρες Egi Oh K Series από την Yamashita έρχονται με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που βοηθάει στην τεχνική του Eging ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, το υδροπτερύγιο.

 • Η νέα καλαμαριέρα Ballistic Egi της DTD για ψάρεμα καλαμαριών από ακτή και την ικανότητα επίτευξης μακρινών βολών. Διαθέτει νέο τύπου εξωτερικό βαρίδι σε σχήμα σφαίρας και σκληρό σώμα, μεγάλης αντοχής, η επικάλυψή του οποίου παρομοιάζει τα φυσικά λέπια. 

 • Καλαμαριέρα Aurie-Q...

  Από Τιμή 7,00 €

  Καλαμαριέρα γαρίδα Aurie-Q Yakushima της YO-ZURI σε μικρό μέγεθος με στριφτάρι Original Rolling Shaft και μολύβι Original Snag-Less Sinker που αποτρέπουν τα μπερδέματα. Έχει μάτια Glow, σώμα Glow και φυσικά τις πολύ κοφτερές βελόνες Original Trick Hooks. 

 • Η βυθιζόμενη καλαμαριέρα συρτής TRLJA Platno της DTD έχει σχεδιαστή να μοιάζει με μπαρμπούνι ώστε να προσελκύει πολλά καλαμάρια. Είναι εξωτερικά ντυμένη με ύφασμα μαλακής υφής, έχει φωτιζόμενο κόκκινο σώμα, μάτια που φωσφορίζουν και ανοξείδωτα αγκύλια με τέλεια ισορροπία στο νερό.

 • Καλαμαριέρα Sephia Egixile

  Από Τιμή 12,00 €

  Οι καλαμαριέρες Sephia Egixile από την Shimano, αποτελούν μία πολύ καλή επιλογή για το ψάρεμα καλαμαριών. Έχουν σχεδιαστεί με μυτερό κεφάλι και υδροδυναμικό αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικό σώμα, το οποίο είναι κατασκευασμένο από το υλικό Keimura, χαρακτηριστικά που προκαλούν ακόμα περισσότερο την προσοχή των καλαμαριών.

  Διατίθενται σε δύο μεγέθη και διάφορα χρώματα.

 • Οι καλαμαριέρες Hybrid Kanjac ή Υβριδικός Χάνος από την DTD είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην Ελλάδα! Διαθέτουν λευκή σιλικόνη στη ράχη τους, μια στρώση από μαλακό υλικό ανάμεσα στο σώμα και το ύφασμα τους, μαλακό ύφασμα, φωσφορίζοντα μάτια και ανοξείδωτα αγκύλια.