Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Κατηγορία

Κατηγορία

Καλαμαριέρες

Καλαμαριέρες

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 67

Ενεργά φίλτρα

 • Οι Egi Oh Q Live Basic είναι ένα ακόμα μοντέλο καλαμαριέρας από τη Yamashita που έχει κατασκευαστεί με την τεχνική Warm Jacket και αυτό γιατί έχει παρατηρηθεί ότι τα καλαμάρια αντιδρούν περισσότερο στα θερμά σώματα. Το σώμα τους απορροφάει το φως του ηλίου και το κρατάει στο εσωτερικό τους εκπέμποντας αυτή τη θερμότητα. Διαθέτουν εξωτερικό αγκύλι και ανοξείδωτα και διπλά αγκύλια. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε το μέγεθος 3,0.

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα Weak Fish αυτή μιμείται τα ψάρια Μεσογείου αλλά με λευκή ουρά. Τα φυσικά χρώματα με το λευκό προκαλούν αντίθεση. Τα καλαμάρια αντιλαμβάνονται το λευκό χρώμα στην ουρά σαν αδυναμία του ψαριού, αφού έτσι φαίνονται τα τραύματα των ψαριών στην θάλασσα με αποτέλεσμα να προτιμούν σαν θήραμα.

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα White Killer Bukva της DTD, σε διαφανές-χρωματισμένο λευκό-φωσφορίζων σώμα, που λάμπει πολύ έντονα χάρη στην ειδική χρωματική λωρίδα στη ράχη, η οποία είναι δραστική στην υπεριώδη ακτινοβολία. Ενώ το σημάδι σε σχήμα σαν δάκρυ στο πλαϊνό του μέρος, εκπέμπει μπλε φωσφορούχο φως, ακόμα και σε απόλυτα σκοτεινές συνθήκες της θάλασσας.

 • Οι καλαμαριέρες Wounded Fish από την DTD αποτελούν μία επιτυχημένη προσπάθεια της εταιρίας να κατασκευάσει καλαμαριέρες που μοιάζουν σε φυσικά, πληγωμένα ψάρια. Έχει δημιουργήσει 8 σχέδια: χάνος, μελανούρι, μπλε μέλαινα, πράσινη μέλαινα, συναγρίδα, σαργός, κέφαλος και δράκαινα. Το σώμα τους είναι φωτεινό και ανάγλυφο και διαθέτουν ανοξείδωτα, διπλά αγκύλια.

  • Νέο

  Η καλαμαριέρα Panic Fish διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά. Με την ειδικά σχεδιασμένη ουρά, η καλαμαριέρα αυτή μιμείται την φυσική κίνηση του ψαριού. Το πατενταρισμένο Action Click System σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε τη δράση προσθέτοντας ή αφαιρώντας την πλαστική ουρά. Αν θέλετε κίνηση woobling προσθέτετε την ουρά, αν θέλετε κλασσική δράση απλά αφαιρείται την ουρά.

  Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 πλαστικές ουρές, μια με έντονο κόκκινο χρώμα και μια σε διάφανο χρώμα.

  • Νέο

  Καλαμαριέρα Toro

  Τιμή 8,00 €

  Η καλαμαριέρα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο EFTTEX 2019 που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, αυτό το προϊόν έχει ροζ σώμα. Η ένταση του ροζ χρώματος στη θάλασσα αυξάνεται. 

  Διατίθεται σε 4 ζωντανά χρώματα.

 • Αυτές οι καλαμαριέρες παρουσιάστηκαν στο EFTTEX 2019. Αυτό το προϊόν μιμείται ζωντανά μεσογειακά ψάρια και διατίθεται σε 6 χρώματα. Το κόκκινο σημάδι σημάδι στο σώμα παρομοιάζει ματωμένο ψάρι που το κάνει εύκολο θήραμα για επίθεση. 

 • Η καλαμαριέρα Eginno PyonPyon διατίθενται σε 7  ζωντανά χρώματα. Κατά το μήκος της κοιλιάς του είναι τοποθετημένα πόδια από φτερά που δημιουργούν παφλασμούς μέσα στο νερό. Το σώμα της καλαμαριέρας παράγει ήχο, ο οποίος προκαλεί τα καλαμάρια. Το πανί της είναι Warm Jacket, που μετατρέπει κάθε ίχνος φωτός σε θερμότητα και οι χρωματισμοί της είναι UV ή 490 GLOW. Βυθίζεται με ταχύτητα 3,2 δευτ./μ.

 • Τα Real Fish Oita από την DTD, αποτελούν μία πιστή απομίμηση αληθινών ψαριών, όπως του σαργού, του μπαρμπουνιού, του σαφριδιού, του κολιού, του φαγκρί και της αθερίνας. Πάνω σε αυτές τις καλαμαριέρες υπάρχει ένα πρόσθετο που δίνει την εντύπωση πληγωμένου ψαριού, γεγονός που εξάπτει ακόμα περισσότερο την επιθετικότητα των καλαμαριών.

 • Καλαμαριέρα Pendio

  Τιμή 1,60 €

  Οι καλαμαριέρες της σειράς Pendio από την εταιρία UNO, αποτελούν μία οικονομική αλλά και ποιοτική λύση για το ψάρεμα καλαμαριών. Διατίθενται σε δύο μεγέθη και σε 5 διαφορετικά χρώματα. Διαθέτουν 100% σώμα φωσφόρου (Luminous Body), κόκκινα μάτια και διπλά ανοξείδωτα αγκύλια.

 • Καλαμαριέρα σε σχήμα γαρίδας, με φτερά στο πλάι και σώμα Glow. Διαθέτει μάτια φωσφόρου, στριφτάρι rolling που αποτρέπει τα μπερδέματα, κοφτερές βελόνες και εξωτερικό μολύβι σε σχήμα κατάλληλο για να μη σκαλώνει. Έχει τέλεια ισορροπία και ρεαλιστική πλεύση που ελκύει τα καλαμάρια.

 • Οι νέες καλαμαριέρες Emeraldas Dart II Type S, μεγέθους 3.0, από την Daiwa είναι εδώ για να σας συναρπάσουν! Κατάλληλο για την τεχνική SlowSinking με βάρος 13 γραμμαρίων.

 • Καλαμαριέρες  Crystal Ultra Cloth της Yo-zuri με ιριδίζουσα επένδυση που αντανακλά το φως και προσελκύει τα καλαμάρια. Στον κορμό τους έχουν αεροθαλάμους για τέλεια ισορροπία. Το σώμα τους είναι φωσφόρου και διαθέτουν στριφτάρι rolling για ελεύθερη κίνηση.