Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Shimano

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 37
 • Το μικρό «θηρίο» Sienna 500FG της  Shimano είναι κατασκευασμένος από XT-7 υλικό για μεγάλη ανθεκτικότητα, πιο ελαφρύς καθώς και με τέσσερα ρουλεμάν σε συνδυασμό με την τεχνολογία Dyna-Balance προσφέρουν ομαλή λειτουργία και απόλυτη ισορροπία.

 • Καλάμι Alivio DX Shimano

  Από Τιμή 36,00 €

  Το καλάμι Alivio DX Spinning με το προοδευτικό action του γραφίτη XT-30 είναι πιο γρήγορο και λεπτό από ποτέ. Με οδηγούς Shimano Hard Lite που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μισινέζα ή με νήμα. Λαβή από φελλό ταιριάζει απόλυτα με τους μηχανισμούς Alivio. 

 • Καλάμι Vengeance CX Shimano

  Από Τιμή 39,00 €

  Η νέα σειρά καλαμιών Vengeance CX είναι κατασκευασμένη από carbon υψηλών πιέσεων XT30 διαθέτοντας νέο μοντέρνο σχεδιασμό με slim χαρακτήρα και μια έντονη fast δράση, απαραίτητη για όλα τα είδη τεχνητών. Εξοπλισμένο με ShimanoStainlessHardlite οδηγούς για άριστη διαχείριση νήματος αλλά και για υψηλή αντοχή στο θαλασσινό νερό.

 • Καλάμι Vengeance CX Shimano

  Από Τιμή 36,00 €

  Η σειρά καλαμιών Vengeance είναι κατασκευασμένο από carbon υψηλών πιέσεων ΧΤ30 διαθέτοντας νέο μοντέρνο σχεδιασμό με slim χαρακτήρα και μια έντονη fast δράση, απαραίτητη για όλα τα είδη τεχνικών, όπως  poppers, pencils κ.α.

 • Καλάμι Sonora Tele Surf...

  Από Τιμή 45,40 €

  Το καλάμι Sonora της Shimano είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι κατασκευασμένο από XT Carbon πίεσης 30 τόνων, με προσθήκη Glass υλικού, προσφέροντας υψηλές αντοχές σε δύσκολες συνθήκες ψαρέματος αλλά και μεγάλη ελαστικότητα στις κυρτώσεις. Εξοπλισμένο με οδηγούς Hardlite της Shimano για άριστη διαχείριση πετονιάς, καθώς και με βάση μηχανισμού DPS της Shimano.

 • Τα τεχνητά Silent Assassin της Shimano έχουν σύστημα AR-C μετακινούμενο έμβολου στο εσωτερικό τους. Μια ανακλαστική ταινία στο εσωτερικό τους η οποία πάλλεται διαρκώς έρχεται για να κάνει τα τεχνητά άκρως αληθοφανή όχι μόνο κατά την πλεύση τους αλλά και ακόμα όταν είναι σταματημένα.

 • Μηχανισμός Sedona FI

  Από Τιμή 70,00 €

  Μηχανισμός Sedona FI από την Shimano, κατασκευασμένος από 3 ανοξείδωτα ρουλεμάν και 1 Roller που διασφαλίζουν μέγιστη απόδοση. Διαθέτει επίσης σύστημα κατανομής Verispeed II που βελτιώνει την απόδοση στις βολές. Ο πιο προσιτός μηχανισμός Shimano με γρανάζια Hagane και μπομπίνα Cold Forged AR-C.

 • Μηχανισμός FX 1000

  Τιμή 23,00 €

  Ο μηχανισμός FX 1000 της Shimano είναι ένας οικονομικός αποδοτικός μηχανισμός. Τώρα με συμπλέκτη κυλίνδρων, καρούλι πρόωσης και αυξημένο αριθμό ρουλεμάν, θα έχετε περισσότερες λειτουργίες απόδοσης σε εξαιρετική τιμή.

 • Πετονιά Super Iso 500μ.

  Τιμή 16,00 €

  Πετονιά Super Iso 500μ. της Trabucco έχει αναπτυχθεί ειδικά για ψάρεμα στη θάλασσα. Εξαιρετικής αντοχής και με μεγάλη αντίσταση στην φθορά από το αλάτι και τα γδαρσίματα. Η αντοχή στον κόμπο έχει γίνει θρυλική στον κόσμο της αλιείας και είναι ανώτερη από κάθε άλλη πετονιά της αγοράς. Το βαθύ μπλε χρώμα την κάνει αόρατη κατά το ψάρεμα.

 • Ο Μηχανισμός Sienna 1000 της Shimano είναι κατασκευασμένος από XT-7 υλικό για μεγάλη ανθεκτικότητα, πιο ελαφρύς καθώς και με περισσότερα ρουλεμάν για ακόμα ομαλότερη λειτουργεία. Το σύστημα κατανομής πετονιάς «Propulsion Line Management System» θα συμβάλλει επίτευξη μακρινών ρίψεων εξαλείφοντας τυχόν μπερδέματα. 

 • Καλάμι Alivio FX 4.20μ

  Από Τιμή 60,00 €

  Καλάμι Alivio FX της Shimano, μήκους 4,20 μέτρων είναι λεπτό και ελαφρύ. Έχει βάση μηχανισμού DPS ΚΑΙ extra ενισχυμένους harlite ανοξείδωτους οδηγούς διπλής στήριξης. Είναι κατασκευασμένο από carbon XT-30 με προσθήκη Solid Tip, προσφέροντας υψηλή αντοχή.

 • Μηχανισμός Torium 14HG

  Τιμή 190,00 €

  Ο νέος μηχανισμός Torium 14HG της Shimano είναι ελαφρύς και γρήγορος. Απόλυτα συμπαγής και αδιάβροχος. Διαθέτει 5 Compact, κορμό αλουμινίου αλλά και 3 ρουλεμάν A-RB κλειστού τύπου συν ένα πολυρουλεμάν. Διαθέτει εξαιρετικά γρανάζια που προσφέρουν ταχύτητα 6,3:1 και ανάκτηση που φτάνει τα 97 εκατοστά νήματος ανά μανιβέλια. Επίσης, οι φλάντζες φρένου του είναι με Cross Carbon για απαλή λειτουργία φρένου με σύστημα μικρορύθμισης, διαθέτοντας μέγιστο φρένο 7,5 κιλά αλλά και Cold Forged.

 • Lucanus JIG 100 γρ.

  Τιμή 14,00 €

  Το Lucanus JIG 100 γρ. της εταιρείας Shimano απευθύνεται σχεδόν σε όλα τα ψάρια (λυθρίνια-φαγκριά-σκαθάρια-συναγρίδες-στείρες-σφυρίδες) και σε βάθη μέχρι 100-120 μέτρα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καλάμια με ευαίσθητη μύτη, αφού σε αυτή την τεχνική τα ψάρια καρφώνονται μόνα τους.

 • Πλάνος Butterfly Short

  Από Τιμή 20,00 €

  Πλάνοι Butterfly Short της εταιρείας Shimano. Διαθέτουν φώσφορο στο μάτι και σώμα. Το φινίρισμα τους αλλά και οι αντανακλάσεις που προκαλεί το σώμα τους, πραγματικά θα σας εκπλήξουν.

 • Μηχανισμός Ocea Jigger

  Από Τιμή 485,00 €

  Μηχανισμός Ocea Jigger από την Shimano, κατασκευασμένος από κορμό Hagane για μέγιστη δύναμη και σύστημα γραναζιών X-Ship με 8 ρουλεμάν A-RB συν πολυρουλεμάν. Διαθέτει επίσης μπομπίνα Super Free με αδιάβροχο φρένο από Carbon υλικό. Η ειδική επεξεργασία του το προστατεύει από την αλμύρα και τις συνθήκες περιβάλλοντος.

 • Μηχανισμός Stradic

  Από Τιμή 190,00 €

  Μηχανισμός Stradic από την Shimano, κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας γρανάζια Hagane, υβριδικό κορμό από XGT-7 και αλουμίνιο. Διαθέτει επίσης, σύστημα X-Ship και ρουλεμάν κλειστού τύπου A-RB καθώς επίσης και αδιάβροχο φρένο.