Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Shimano

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 30
 • Καλάμι Alivio FX 4.20μ

  Από Τιμή 60,00 €

  Καλάμι Alivio FX της Shimano, μήκους 4,20 μέτρων είναι λεπτό και ελαφρύ. Έχει βάση μηχανισμού DPS ΚΑΙ extra ενισχυμένους harlite ανοξείδωτους οδηγούς διπλής στήριξης. Είναι κατασκευασμένο από carbon XT-30 με προσθήκη Solid Tip, προσφέροντας υψηλή αντοχή.

 • Μηχανισμός Torium 14HG

  Τιμή 190,00 €

  Ο νέος μηχανισμός Torium 14HG της Shimano είναι ελαφρύς και γρήγορος. Απόλυτα συμπαγής και αδιάβροχος. Διαθέτει 5 Compact, κορμό αλουμινίου αλλά και 3 ρουλεμάν A-RB κλειστού τύπου συν ένα πολυρουλεμάν. Διαθέτει εξαιρετικά γρανάζια που προσφέρουν ταχύτητα 6,3:1 και ανάκτηση που φτάνει τα 97 εκατοστά νήματος ανά μανιβέλια. Επίσης, οι φλάντζες φρένου του είναι με Cross Carbon για απαλή λειτουργία φρένου με σύστημα μικρορύθμισης, διαθέτοντας μέγιστο φρένο 7,5 κιλά αλλά και Cold Forged.

 • Lucanus JIG 100 γρ.

  Τιμή 14,00 €

  Το Lucanus JIG 100 γρ. της εταιρείας Shimano απευθύνεται σχεδόν σε όλα τα ψάρια (λυθρίνια-φαγκριά-σκαθάρια-συναγρίδες-στείρες-σφυρίδες) και σε βάθη μέχρι 100-120 μέτρα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καλάμια με ευαίσθητη μύτη, αφού σε αυτή την τεχνική τα ψάρια καρφώνονται μόνα τους.

 • Πλάνος Butterfly Short

  Από Τιμή 20,00 €

  Πλάνοι Butterfly Short της εταιρείας Shimano. Διαθέτουν φώσφορο στο μάτι και σώμα. Το φινίρισμα τους αλλά και οι αντανακλάσεις που προκαλεί το σώμα τους, πραγματικά θα σας εκπλήξουν.

 • Μηχανισμός Ocea Jigger

  Από Τιμή 485,00 €

  Μηχανισμός Ocea Jigger από την Shimano, κατασκευασμένος από κορμό Hagane για μέγιστη δύναμη και σύστημα γραναζιών X-Ship με 8 ρουλεμάν A-RB συν πολυρουλεμάν. Διαθέτει επίσης μπομπίνα Super Free με αδιάβροχο φρένο από Carbon υλικό. Η ειδική επεξεργασία του το προστατεύει από την αλμύρα και τις συνθήκες περιβάλλοντος.

 • Μηχανισμός Stradic

  Από Τιμή 190,00 €

  Μηχανισμός Stradic από την Shimano, κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας γρανάζια Hagane, υβριδικό κορμό από XGT-7 και αλουμίνιο. Διαθέτει επίσης, σύστημα X-Ship και ρουλεμάν κλειστού τύπου A-RB καθώς επίσης και αδιάβροχο φρένο.

 • Μηχανισμός Caius

  Τιμή 89,00 €

  Ο μηχανισμός ψαρέματος Caius από την Shimano, είναι ένα σταθερό αλλά και ελαφρύ εργαλείο για την τεχνική Baitcasting. 

 • Μηχανισμός Catana FD

  Από Τιμή 47,00 €

  Ο μηχανισμός ψαρέματος Catana FD από την Shimano είναι ο πρώτος σε πωλήσεις στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα εργαλείο δυνατό, που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα σε ανταγωνιστική τιμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες τεχνικές ψαρέματος, όπως Spinning στη θάλασσα, ψάρεμα πέστροφας, Feeder, Match και άλλες, ενώ στην Ελλάδα αποτελεί την πρώτη επιλογή των φανατικών της τεχνικής Spinning.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Μηχανισμός Nexave HGFE

  Κανονική τιμή 70,00 € Από Τιμή 55,00 €

  Οι νέοι μηχανισμοί Nexave 3000 HGFE και 5000 HGFE, έρχονται με την γνωστή ποιότητα της Shimano σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, που μπορούν να αποκτηθούν ακόμα και από νέους ψαράδες που θέλουν να δοκιμάσουν προϊόντα του είδους. Κατασκευασμένοι με την τεχνολογία Hagane Gear, σύστημα κατανομής Varispeed II, σκελετό από υλικό XT-7, πομπίνα από αλουμίνιο Cold Forged Aluminium Spool και 4 ανοξείδωτα ρουμελάν, απογειώνουν την εμπειρία του ψαρέματος με τεχνική Spinning.

 • Ο μηχανισμός Beastmaster 10000 XB της Shimano έρχεται για να αντικαταστήσει το προηγούμενο μοντέλο Beastmaster 7000 XSA. Πρόκειται για ένα δυνατό και ανθεκτικό μηχανισμό για την τεχνική του Surf Casting, αλλά και για άλλες τεχνικές. Ο λόγος μεταβολής 4,6:1 παράγει την δύναμη που απαιτείται για μεγάλα και βαριά ψάρια. Το μεγέθους 10000 τύμπανο αλουμινίου, που διαθέτει, και μπορεί να πάρει 400 μέτρα 0,35 χιλιοστών μεσινέζα. Έχει εγγύηση 36 μήνες.

 • Μηχανισμός Tyrnos

  Από Τιμή 245,00 €

  Μηχανισμός Tyrnos από την Shimano, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γρανάζια. Διαθέτει φρένο με οδοντωτό τροχό αναστολής κατάλληλο για ψάρεμα συρτής ή βαθειάς καθετής.

 • Μηχανισμός Saragosa SW

  Από Τιμή 260,00 €

  Μηχανισμός Saragosa SW από την Shimano, κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας φρένα γραφίτη, γρανάζια X-ship και HD όπως επίσης X-shield αδιάβροχο κορμό και φρένο.

 • Ο μηχανισμός Aerlex 10000 XSB, από την Shimano, είναι κατασκευασμένος από 2 ανοξείδωτα ρουλεμάν κλειστού τύπου κι ένα roller. Διαθέτει φρένα Instand Drag και Aero Wrap II τύλιξη με AR-C Long Cast μπομπίνα για μέγιστες ρίψεις.

 • Μηχανισμός Sahara GFI

  Από Τιμή 90,00 €

  Μηχανισμός Sahara GFI από την Shimano, κατασκευασμένος από γρανάζια Hagane, 4 ανοξείδωτα ρουλεμάν και 1 Roller. Διαθέτει επίσης, κορμό G-Free, σύστημα κατανομής Varispeed II με μπομπίνα AR-C.

 • Μηχανισμός Ultegra

  Από Τιμή 200,00 €

  Μηχανισμός Ultegra από την Shimano, κατασκευασμένος με γρανάζια X-Ship για δύναμη στην ανάκτηση και ακρίβεια σε συνθήκες πίεσης, πολύ αργή κατανομή και Aero Wrap για μοναδική απόδοση στις ρίψεις, σύστημα φρένου Super Fast Instant Drag.