Τεχνητά Δολώματα

Τεχνητά Δολώματα

Υπάρχουν 15 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-15 από σύνολο 15

Ενεργά φίλτρα

 • Ψαράκι X-Rap Saltwater SXR-10 της Rapala είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένα υλικά ώστε να αντέχουν τα δαγκώματα των ψαριών και τη φυσιολογική φθορά από το θαλασσινό νερό.

 • Ψαράκι Gravity Pencil 50 της εταιρείας Savage Salt με βάρος 8γρ. Φτιαγμένο από υλικό ABS super strong. Εφοδιασμένο με σαλαγκιές BKK UAR super skart saltwater. 

 • Τεχνητό δόλωμα Max Rap 11-17

  Από Τιμή 12,00 €

  Τα τεχνητά δολώματα Max Rap 11-17 από την εταιρία Rapala, είναι ειδικά σχεδιασμένα για πολύ μακρινές βολές. Κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, έχουν αεροδυναμικό σχήμα, τα λέπια τους είναι χαραγμένα εσωτερικά με laser και οι σαλαγκιές τους είναι VMC® Spark Point.

 • Πλάνος Nano Jig 5 γρ.

  Τιμή 5,00 €

  Πλάνος Nano Jig 5 γρ. της εταιρείας Hart είναι ειδικά σχεδιασμένο για LRF, Vertical & Rockfishing, εφοδιασμένο με πανίσχυρο assist hook.

 • Lucanus JIG 100 γρ.

  Τιμή 14,00 €

  Το Lucanus JIG 100 γρ. της εταιρείας Shimano απευθύνεται σχεδόν σε όλα τα ψάρια (λυθρίνια-φαγκριά-σκαθάρια-συναγρίδες-στείρες-σφυρίδες) και σε βάθη μέχρι 100-120 μέτρα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καλάμια με ευαίσθητη μύτη, αφού σε αυτή την τεχνική τα ψάρια καρφώνονται μόνα τους.

 • Πλάνος Butterfly Short

  Από Τιμή 20,00 €

  Πλάνοι Butterfly Short της εταιρείας Shimano. Διαθέτουν φώσφορο στο μάτι και σώμα. Το φινίρισμα τους αλλά και οι αντανακλάσεις που προκαλεί το σώμα τους, πραγματικά θα σας εκπλήξουν.

 • Πλάνος X-Way Drop

  Τιμή 5,00 €

  Οι πλάνοι X-Way Drop, από την εταιρεία Kali Kunnan είναι κατάλληλοι για τις τεχνικές των Spinning, LRF, και Ultra Light Spinning.

 • Tai Rubber Mini Tai

  Τιμή 10,00 €

  Tai Rubber Mini Tai της XRaragon σε λίγα γραμμάρια για ρηχά νερά. Σώμα με πλαστικοποιημένη βαφή Stardust με παραλλαγές όπως στα μαλάκια και 3D μάτι.

 • Πλάνοι Tai Rubber Owner

  Τιμή 10,00 €

  Τai-rubber με ελαφρύτερα αγκίστρια, ώστε να είναι ευκολότερο να τα καταπιεί το ψάρι. Το νήμα των αγκιστριών είναι Fluorocarbon για να μη μπερδεύεται. Το μολύβι του είναι ζυγισμένο, με τέλεια ισορροπία, για να κατεβαίνει με σταθερή ταχύτητα και να έχει φυσική πλεύση. Το παράμαλλο συνδέεται με το μολύβι με κρικάκι solid και η αρματωσιά με το πρωτοποριακό tai-rubber stop που κάνουν ακόμα πιο εύκολη την αντικατάσταση τους.

   

 • Ουρές Tai Rubber CU-340S

  Τιμή 6,00 €

  Έτοιμες ανταλλακτικές ουρές Tai Rubber, με αγκίστρια Taff Wire και νήμα με πυρήνα fluorocarbon. Το δέσιμό τους είναι σταθερό και ανθεκτικό με το πρωτοποριακό σύστημα Seven Stopper. Διατίθενται σε εντυπωσιακούς χρωματισμούς UV. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται δύο τεμάχια.

  ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΝΤΟΧΗ
  27.44.00.00 CU-340S 12-11 75LB
 • Τα τεχνητά ψαράκια Popstar 100F, από την εταιρία Shinka, διαθέτουν κόκκινα 3D μάτια και διπλό στόμα, το οποίο προκαλεί πολύ μεγάλο παφλασμό του νερού. Οι μπίλιες που βρίσκονται στο εσωτερικό τους παράγουν έναν ήχο, ο οποίος έχει την ικανότητα να ελκύει τα θηράματα τους ακόμα και από μακρινές αποστάσεις. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα.

 • Τα τεχνητά ψαράκια αφρού Max Rap Walk'N Roll (MXRWR-13) από την Rapala, συνδυάζουν την κίνηση WTD (Walk the Dog) με τον παφλασμό, με αποτέλεσμα την αρμονική πλεύση στην επιφάνεια, κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Γι αυτό και προσελκύουν ψάρια που κινούνται και κυνηγούν στην επιφάνεια της θάλασσας, όπως τα λαβράκια, τους κυνηγούς, τους λούτσους κ.α. Διαθέτουν σαλαγκές VMC 7554 2X-Strong.