Τεχνητά Δολώματα

Τεχνητά Δολώματα

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 47

Ενεργά φίλτρα

 • Τα ψαράκια Dense 4,8εκ. της Gomoku είναι αρκετά βαριά σε σχέση με το μέγεθός τους. Το σώμα τους βυθίζεται με παφλασμούς. Έχουν σταθερή πλεύση σε γρήγορες ταχύτητες και δυνατά ρεύματα.  Οι σαλαγκιές είναι Premium VMC Black Nickel. Το βάθος πλεύσης τους είναι 1,0m.

  • Νέο

  Ελαφρύ και μικρό πλάνο, ιδανικό για Light Rock Fishing, αρματωμένο με assist hook. Το βάρος του βρίσκεται στο μπροστινό τμήμα και διαγράφει οριζόντιες κινήσεις κατά την πτώση. Ιδανικά ψαρεύεται με διαδοχικές ανακτήσεις. Δεν χρειάζεται κρικάκια, χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο σύρμα της ουράς που σχηματίζει κρίκο με αντοχή 8,5lb.  

  • Νέο

  Το αγκίστρι αυτών των πλάνων μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα, χωρίς πένσα, μέσα σε 3 δευτερόλεπτα! Διαθέτουν το βάρος στο πίσω μέρος ώστε να διατηρούν μια σταθερή ταχύτητα βύθισης. Το μεγάλο, γυαλιστερό , σκούρο μάτι τους είναι εξαιρετικά ελκυστικό. 

  • Νέο

  Πλάνος HOT'S Y2

  Από Τιμή 19,00 €

  Πλάνος της HOT'S Y2 με κέντρο βάρους στο κέντρο. Στη κατηγορία Long Fall, που μας κάνει την διαφορά σε πολύ μικρά, αλλά και σε πολύ μεγάλα βάθη. 

  • Νέο

  Combo Deep 90gr No5 BLACK...

  Τιμή 19,50 €

  Combo Deep 90gr No5 BLACK MINNOW της Fiiish περιλαμβάνει μια σιλικόνη αρματωμένη με μολυβοκεφαλή 90γρ και ένα επιπλέον σώμα σιλικόνης ίδιου χρώματος.

 • Μαλάγρα σε πάστα σαρδέλα 200γρ.της Masterbaits. Κατάλληλη για απίκο και πολυάγκιστρα. Ικανή για να προσέλκυσή όλα τα ψάρια. Κατάλληλη και για πασάλειμμα των ζωντανών δολωμάτων. Επίσης κατάλληλη και για της ψαροτροφές μας για ενισχυτικό γεύσης της ψαροτροφής μας.

 • Μαλάγρα σε πάστα γαρίδα-τυρί 200γρ.της Masterbaits. Κατάλληλη για απίκο και πολυάγκιστρα. Ικανή για να προσέλκυσή όλα τα ψάρια. Κατάλληλη και για πασάλειμμα των ζωντανών δολωμάτων. Επίσης κατάλληλη και για της ψαροτροφές μας για ενισχυτικό γεύσης της ψαροτροφής μας.

 • Μαλάγρα σε πάστα γάλα-τυρί-σκόρδο 200γρ.της Masterbaits. Κατάλληλη για απίκο και πολυάγκιστρα. Ικανή για να προσέλκυσή όλα τα ψάρια. Κατάλληλη και για πασάλειμμα των ζωντανών δολωμάτων. Επίσης κατάλληλη και για της ψαροτροφές μας για ενισχυτικό γεύσης της ψαροτροφής μας.

 • Ψαράκια Συρτής Pin'sMinnow...

  Από Τιμή 9,00 €

  Ψαράκια Συρτής Pin'sMinnow της Yo-Zuri διατίθενται σε πολλά φυσικά και ελκυστικά χρώματα που προκαλούν πολλά είδη ψαριών ανά τον κόσμο. Η γλώσσα τους και το σώμα τους είναι σκληρή και ανθεκτική ρητίνη ABS και στο εσωτερικό τους έχουν το New Magnet Weight Transfer System.

 • Ψαράκια Συρτής Sutikku SHINKA

  Από Τιμή 7,10 €

  Ψαράκια slim με μακρύ σώμα και ενισχυμένη γλώσσα. Είναι ιδανικό για ρηχά νερά. Με ανάγλυφο σώμα, κίτρινα 3D μάτια και πολύ καλή πλεύση, αποτελούν ασυναγώνιστο θήραμα για πολλά είδη ψαριών. Εσωτερικά, στο μέρος του κεφαλιού, διαθέτουν σύστημα βάρους που εξασφαλίζει ακριβείς και μακρινές βολές.

 • Κοντοφύλακας 8807 Tai...

  Από Τιμή 3,30 €

  Νέο πρωτοποριακό μολύβι κοντοφύλακα, άριστα ζυγισμένο, με δύο ειδικά σχεδιασμένες και ενισχυμένες θηλές. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει και τρύπα, ώστε να μετατρέπεται εύκολα σε Tai Rubber. Διαθέτει γυαλιστερό μάτι και διατίθεται σε τέσσερα χρώματα και δύο μεγέθη.

 • Ψαράκι Tango Dancer 95-115...

  Από Τιμή 9,50 €

  Ψαράκι Tango Dancer 95-115 της OWNER με χοντρό σώμα που πλέει χορεύοντας και ορμά δελεαστικά στην επιφάνεια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες όπως σε νερά με ρεύματα. Βασικά χαρακτηριστικά τους τα living eyes ματάκια, το συντονισμένο κροτάλισμα, η έντονη αντανάκλαση και η ολογραφική υφή σε ασημί χρώμα.