Τεχνητά Δολώματα

Τεχνητά Δολώματα

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 22

Ενεργά φίλτρα

  • Νέο

  Το ψαράκι Rip'n Minnow RM-65 της Owner κάνοντας συρτή βυθίζεται και επανέρχεται ενώ σταματώντας κινείται ρεαλιστικά και παραμένει στα μεσόνερα. Βασικά χαρακτηριστικά του τα living eyes ματάκια, το συντονισμένο κροτάλισμα βαρών, η έντονη αντανάκλαση, και η ολογραφική υφή σε ασημί χρώμα. Εφοδιασμένο με σαλαγκιά Owner ST-31

  • Νέο

  Τα ψαράκια Dense 4,8εκ. της Gomoku είναι αρκετά βαριά σε σχέση με το μέγεθός τους. Το σώμα τους βυθίζεται με παφλασμούς. Έχουν σταθερή πλεύση σε γρήγορες ταχύτητες και δυνατά ρεύματα.  Οι σαλαγκιές είναι Premium VMC Black Nickel. Το βάθος πλεύσης τους είναι 1,0m.

  • Νέο

  Πλάνος Shinka Sly 14 γρ....

  Από Τιμή 4,00 €

  Οι πλάνοι Shinka Sly 10γρ. της Primus είναι ιδανικοί για Spinning και Light Rock Fishing. Το σχήμα τους και το βάρος τους είναι ιδανικό για να επιτυγχάνουν μακρινές βολές και τους προσδίδουν μια φυσική κίνηση που ελκύει τα ψάρια. Με μεταλλικό φινίρισμα και 3D μάτια.

  • Νέο

  Οι πλάνοι Shinka Sly 10γρ. της Primus είναι ιδανικοί για Spinning και Light Rock Fishing. Το σχήμα τους και το βάρος τους είναι ιδανικό για να επιτυγχάνουν μακρινές βολές και τους προσδίδουν μια φυσική κίνηση που ελκύει τα ψάρια. Με μεταλλικό φινίρισμα και 3D μάτια.

  • Νέο

  Οι πλάνοι Shinka Gem 10gr της Primus έχουν μια πολύ φυσική κίνηση. Το μεταλλικό φινίρισμα δημιουργεί διακριτές αντανακλάσεις μέσα στο νερό, τα κάνει ακόμα πιο ελκυστικά για τα ψάρια. Διατίθενται αρματωμένα με σαλαγκιά στη ουρά σε τρείς χρωματικούς συνδυασμούς. 

  • Νέο

  Πλάνος Shinka Sly 7γρ. Primus

  Από Τιμή 3,80 €

  Οι πλάνοι Shinka Sly 7γρ. της Primus είναι ιδανικοί για Spinning και Light Rock Fishing. Το σχήμα τους και το βάρος τους είναι ιδανικό για να επιτυγχάνουν μακρινές βολές και τους προσδίδουν μια φυσική κίνηση που ελκύει τα ψάρια.

 • Πλάνος X-Way Drop

  Τιμή 5,00 €

  Οι πλάνοι X-Way Drop, από την εταιρεία Kali Kunnan είναι κατάλληλοι για τις τεχνικές των Spinning, LRF, και Ultra Light Spinning.

 • Tai Rubber Mini Tai

  Τιμή 10,00 €

  Tai Rubber Mini Tai της XRaragon σε λίγα γραμμάρια για ρηχά νερά. Σώμα με πλαστικοποιημένη βαφή Stardust με παραλλαγές όπως στα μαλάκια και 3D μάτι.

 • Τα τεχνητά Silent Assassin της Shimano έχουν σύστημα AR-C μετακινούμενο έμβολου στο εσωτερικό τους. Μια ανακλαστική ταινία στο εσωτερικό τους η οποία πάλλεται διαρκώς έρχεται για να κάνει τα τεχνητά άκρως αληθοφανή όχι μόνο κατά την πλεύση τους αλλά και ακόμα όταν είναι σταματημένα.

 • Ψαράκι X-Rap Saltwater SXR-10 της Rapala είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένα υλικά ώστε να αντέχουν τα δαγκώματα των ψαριών και τη φυσιολογική φθορά από το θαλασσινό νερό.

 • Ψαράκι Gravity Pencil 50 της εταιρείας Savage Salt με βάρος 8γρ. Φτιαγμένο από υλικό ABS super strong. Εφοδιασμένο με σαλαγκιές BKK UAR super skart saltwater. 

 • Τεχνητό δόλωμα Max Rap 11-17

  Από Τιμή 12,00 €

  Τα τεχνητά δολώματα Max Rap 11-17 από την εταιρία Rapala, είναι ειδικά σχεδιασμένα για πολύ μακρινές βολές. Κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, έχουν αεροδυναμικό σχήμα, τα λέπια τους είναι χαραγμένα εσωτερικά με laser και οι σαλαγκιές τους είναι VMC® Spark Point.

 • Πλάνος Nano Jig 5 γρ.

  Τιμή 5,00 €

  Πλάνος Nano Jig 5 γρ. της εταιρείας Hart είναι ειδικά σχεδιασμένο για LRF, Vertical & Rockfishing, εφοδιασμένο με πανίσχυρο assist hook.

 • Lucanus JIG 100 γρ.

  Τιμή 14,00 €

  Το Lucanus JIG 100 γρ. της εταιρείας Shimano απευθύνεται σχεδόν σε όλα τα ψάρια (λυθρίνια-φαγκριά-σκαθάρια-συναγρίδες-στείρες-σφυρίδες) και σε βάθη μέχρι 100-120 μέτρα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καλάμια με ευαίσθητη μύτη, αφού σε αυτή την τεχνική τα ψάρια καρφώνονται μόνα τους.