Τεχνητά Δολώματα

Τεχνητά Δολώματα

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 53

Ενεργά φίλτρα

 • Μαλάγρα σε πάστα γάλα-τυρί-σκόρδο 200γρ.της Masterbaits. Κατάλληλη για απίκο και πολυάγκιστρα. Ικανή για να προσέλκυσή όλα τα ψάρια. Κατάλληλη και για πασάλειμμα των ζωντανών δολωμάτων. Επίσης κατάλληλη και για της ψαροτροφές μας για ενισχυτικό γεύσης της ψαροτροφής μας.

 • Μαλάγρα σε πάστα γαρίδα-τυρί 200γρ.της Masterbaits. Κατάλληλη για απίκο και πολυάγκιστρα. Ικανή για να προσέλκυσή όλα τα ψάρια. Κατάλληλη και για πασάλειμμα των ζωντανών δολωμάτων. Επίσης κατάλληλη και για της ψαροτροφές μας για ενισχυτικό γεύσης της ψαροτροφής μας.

 • Μαλάγρα σε πάστα σαρδέλα 200γρ.της Masterbaits. Κατάλληλη για απίκο και πολυάγκιστρα. Ικανή για να προσέλκυσή όλα τα ψάρια. Κατάλληλη και για πασάλειμμα των ζωντανών δολωμάτων. Επίσης κατάλληλη και για της ψαροτροφές μας για ενισχυτικό γεύσης της ψαροτροφής μας.

 • Stand-Tenya 75gr NAKAZIMA

  Τιμή 5,00 €

  Stand-Tenya 75gr της NAKAZIMA με πολυεδρικό σχήμα που βοηθάει την βύθιση, όσο και στην προκλητική στάση του δολώματος στον βυθό.

 • Πλάνοι Tai Rubber Owner

  Από Τιμή 10,00 €

  Τai-rubber με ελαφρύτερα αγκίστρια, ώστε να είναι ευκολότερο να τα καταπιεί το ψάρι. Το νήμα των αγκιστριών είναι Fluorocarbon για να μη μπερδεύεται. Το μολύβι του είναι ζυγισμένο, με τέλεια ισορροπία, για να κατεβαίνει με σταθερή ταχύτητα και να έχει φυσική πλεύση. Το παράμαλλο συνδέεται με το μολύβι με κρικάκι solid και η αρματωσιά με το πρωτοποριακό tai-rubber stop που κάνουν ακόμα πιο εύκολη την αντικατάσταση τους.

   

 • Ψαράκι Ultra Light Minnow 6cm της RAPALA με μικρό σώμα πολλές φορές αποτελούν αποτελεσματικότερο δόλωμα, καθώς πολλά είδη ψαριών προτιμούν ένα εύκολο γεύμα μιας μπουκιάς. Επιτυγχάνει μεγάλες βολές, βυθίζεται αργά και χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη γλώσσα του αποκτά μια πλεύση με νευρικές απότομες κινήσεις.

 • Ψαράκι Shadow Solid Shad...

  Τιμή 10,50 €

  Ψαράκι Shadow Solid Shad 5cm της RAPALA με αεροδυναμικό σχεδιασμό και ισορροπία για μακρινές βολές ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Με βάρος κατάλληλο για να βυθίζεται γρήγορα, φτάνει το επιθυμητό βάθος αμέσως και μένει στην επίμαχη ζώνη κατά την ανάκτηση.

 • Τα ψαράκια Dense 4,8εκ. της Gomoku είναι αρκετά βαριά σε σχέση με το μέγεθός τους. Το σώμα τους βυθίζεται με παφλασμούς. Έχουν σταθερή πλεύση σε γρήγορες ταχύτητες και δυνατά ρεύματα.  Οι σαλαγκιές είναι Premium VMC Black Nickel. Το βάθος πλεύσης τους είναι 1,0m.

 • Ψαράκι Συρτής Chisai 4,5cm της SHINKA είναι ιδανικό για νερά με δυνατά ρεύματα καθώς διατηρούν τη σωστή τοποθέτησή του κάτω από πολλές συνθήκες. Η κίνηση του είναι απόλυτα ισορροπημένη και ακαταμάχητη ψαρεύοντας στο βυθό, είτε στα μεσόνερα με διαδοχικές ανακτήσεις πριν προλάβουν να βυθιστούν.

 • Ψαράκια που έχουν σχεδιαστεί να επιτυγχάνουν πραγματικά μακρινές βολές. Στο εσωτερικό διαθέτουν ένα σύστημα από βαριές μπίλιες οι οποίες κατά τη διάρκεια της ρίψης μετακινούνται προς την ουρά, μεγιστοποιώντας έτσι την απόσταση βολής. Κατά την ανάκτηση καταμερίζονται στο σώμα με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζουν τη σωστή στάση του ψαριού, να διατηρούν ισορροπημένη την πλεύση του και να παράγουν δυνατό ήχο που ελκύει τους θηρευτές σε μεγάλη απόσταση. 

 • Τεχνητό δόλωμα Max Rap 11-17

  Από Τιμή 12,00 €

  Τα τεχνητά δολώματα Max Rap 11-17 από την εταιρία Rapala, είναι ειδικά σχεδιασμένα για πολύ μακρινές βολές. Κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, έχουν αεροδυναμικό σχήμα, τα λέπια τους είναι χαραγμένα εσωτερικά με laser και οι σαλαγκιές τους είναι VMC® Spark Point.