Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Colmic

Υπάρχουν 10 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-10 από σύνολο 10
  • Νέο

  Καλάμι Kita Karei Dasku Colmic

  Από Τιμή 80,00 €

  Δίσπαστο καλάμι σχεδιασμένο για ψάρεμα από το σκάφος με tai-rubber, τσαπαρί ή inchiku και για squid fishing. Με medium action, από U.L.A.F. carbon.Είναι αξιόπιστο, δυνατό και παράλληλα ευαίσθητο, ώστε να γίνεται αντιληπτό κάθε τσίμπημα. Διαθέτει οδηγούς Sic Sea Guide και κωνική τάπα PVC με σταυρό για την τοποθέτησή του σε ζώνη μάχης.

 • Καλάμι Kita Karei KK-Evolution

  Από Τιμή 96,00 €

  Το καλάμι Kita Karei KK-Evolution από την Colmic, αποτελεί την εξέλιξη του καλαμιού Kita Karei, που είναι κατάλληλο για τεχνικές Light Jigging, Kabura Jigging, Inchiku και Eging. Διατίθεται σε δύο μήκη.

 • Καλάμι Kita Karei KK-EVO

  Τιμή 100,00 €

  Καλάμι δίσπαστο Kita Karei KK-EVO της Colmic κατασκευασμένο από πολύ υψηλή περιεκτικότητα carbon. Καλάμι που δίνει και το πιο ελαφρύ τσίμπημα. Εφοδιασμένο με Fuji Alcolnite θηλιές και Fuji ACS (casting) βάση μηχανισμού.

 • Καλάμι Light Force

  Τιμή 130,00 €

  Το Light Force της Colmic, μήκους 1,80 μέτρων, είναι ένα μονοκόμματο καλάμι λεπτό και ελαφρύ, κατάλληλο για την τεχνική Jigging. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας Carbon, με δυνατό action (70-250 γρ.). Διαθέτει επίσης λεπτές θηλιές Sea Guide με δύο πόδια, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει προσάρτηση για μηχανισμό Fugi.

 • Καλάμι Advanced Fight XT

  Τιμή 150,00 €

  Το καλάμι Advanced Fight XT από την Colmic, είναι ένα ιδανικό εργαλείο για ψάρεμα με μολύβι φύλακα. Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που το κάνουν εξαιρετικά ελαστικό. Οι οδηγοί του είναι τύπου Low Rider και θεωρείται ιδιαίτερα δυνατό χάρη στον κωνικό του σχεδιασμό. Παράλληλα, είναι ευαίσθητο στα τσιμπήματα, με άμεση ανταπόκριση.

 • Καλάμι Amtea

  Τιμή 155,00 €

  Καλάμι Amtea, από την Colmic, κατασκευασμένο ειδικά για τεχνική Heavy και Surf Casting. Το Colmic Amtea διαθέτει πλέξη Pro Force και U.L.A.F Carbon, για αντοχή ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

 • Καλάμι Raba Boron

  Από Τιμή 109,00 €

  Το καλάμι Raba Boron από την Colmic σχεδιάστηκε ειδικά για τις τεχνικές Cabura και Inchiku. Έχει μία εξαιρετική εμφάνιση, απίστευτο βάρος αλλά και στιβαρή κατασκευή. Το Action του χαρακτηρίζεται από μέτριο έως σκληρό, κατασκευασμένο από υψηλής περιεκτικότητας γραφίτη HM-55T, ενώ διαθέτει οδηγούς Sea Guide.

 • Καλάμι Light Force

  Τιμή 130,00 €

  Το καλάμι Light Force της Colmic είναι ένα μονοκόμματο καλάμι, εξαιρετικό για την τεχνική Jigging. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας Carbon και γι αυτό είναι λεπτό και ελαφρύ με δυνατό action!

  Διαθέτει λεπτές θηλιές με δύο πόδια και μπορεί να ενσωματωθεί πάνω του μηχανάκι Fuji.

 • Καλάμι Pro Light White

  Από Τιμή 110,00 €

  Το καλάμι Pro Light White της Colmic είναι ένα μονοκόμματο καλάμι συρτής, που έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει την απόλαυση της αίσθησης του θηράματος στο καλάμι, έχοντας μια ομαλή και ευχάριστη δράση. Είναι κατάλληλο για συρτή είτε με ζωντανό, είτε με τεχνητό δόλωμα, ενώ παράλληλα είναι κατασκευασμένο από υλικά εξαιρετικής ποιότητας, που το κάνουν δυνατό και ελαφρύ.