Καλάμια

Καλάμια

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 133

Ενεργά φίλτρα

 • Το καλάμι Adrenalin II είναι το επόμενο και πιο εξελιγμένο μοντέλο της σειράς Adrenalin της εταιρίας Balzer, εξαιρετικά ανθεκτικό για την τεχνική Slow Pitch.

 • Καλάμι Grappler Slow Jigging

  Από Τιμή 216,00 €

  Το καλάμι Grappler της Shimano, είναι ένα καλάμι εξαιρετικά ανθεκτικό και κατάλληλο για πολλές τεχνικές σε προσιτή τιμή.

 • Το καλάμι Speedmaster B684 από την Shimano είναι ένα καλάμι που προτείνεται για την ποιότητα και την απόδοση του από μία μεγάλη μερίδα ψαράδων ανά τον κόσμο που ασχολούνται με την τεχνική Slow Jigging.

 • Καλάμι Azores Slow Jigging

  Τιμή 142,00 €

  Το καλάμι Azores της Okuma, είναι ένα καλάμι ειδικά σχεδιασμένο για τις τεχνικές Slow Jigging, Slow Pitch και Inchiku. Είναι κατασκευασμένο από λεπτό carbon, διαθέτει οδηγούς FUJI K-WAG ALCONITE, βάση μηχανισμού FUJI και αντιολισθητική λαβή με υλικό EVA. Στα τελευταία 40 εκατοστά του πρώτου στελέχους πριν την ένωση με την βάση, είναι ενισχυμένο με Kevlar.

 • Καλάμι Dead Ringer

  Τιμή 52,00 €

  Το καλάμι Dead Ringer της Okuma, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, τόσο για την τεχνική του Spinning όσο και του Eging.

 • Καλάμι Blastino 88MHF2

  Τιμή 180,00 €

  Το καλάμι Blastino της XZoga με Medium-Heavy action, έχει τη δυνατότητα να καλύψει βολές με τεχνητά δολώματα, αλλά και με ελαφριούς πλάνους βάρους από 30 έως 40 γραμμαρίων. Έχει μεγάλη απόδοση σε ψάρεμα, τόσο από την ακτή όσο και από προβλήτες, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπου απαιτείται επιπρόσθετη δύναμη.

 • Καλάμι Pegasus Max

  Από Τιμή 22,50 €

  Τα καλάμια Pegasus Max της Pregio είναι εξαιρετικά εργαλεία για καθετή, αφού συνδυάζουν υψηλή ποιότητα σε χαμηλή τιμή. Διατίθενται σε δύο μήκη.

 • Το καλάμι Moonwalk της Linea είναι μια οικονομική σειρά για ψαρέματα τόσο από την ακτή όπως casting, πολυάγκιστρα, καυτερό, μπούλντο όσο και όσο και από σκάφος όπως καθετή, τσαπαρί, συρτή αφρού καθώς και για ποικιλία άλλων τεχνικών.

  Ο μηχανισμός Power 60 της Linea έχει ένα ρουλεμάν, μπομπίνα από γραφίτη, ευμέγεθες line roller, ζυγισμένο κεντρικό άξονα για σχεδόν ανύπαρκτους κραδασμούς, μεγάλη χειρολαβή με άνετο χερούλι για σίγουρο κράτημα.

 • Μονοκόμματο καλάμι βάρκας από fiberglass, ανθεκτικό και εύχρηστο με ενισχυμένες κεραμικές θηλές και ευδιάκριτη κίτρινη κορυφή. Μια οικονομική επιλογή με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

 • Καλάμι Athena 4,20m Sim...

  Τιμή 60,00 €

  Καλάμι Athena 4,20m τηλεσκοπικό ημιπαραβολικό surfcasting από H.M.C carbon. Συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με την άριστη λειτουργικότητα, καθώς επιτυγχάνει εύκολα μακρινές και ακριβείς βολές χάρη στο λεπτό του σώμα.

  • Νέο

  Καλάμι ILUNGA C671SF LEMAX

  Τιμή 125,00 €

  Καλάμι ILUNGA C671SF της LEMAX διαθέτει SIC οδηγούς με ανοξείδωτη προστασία, ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και έμπειρους φίλους του Slow Jigging.

 • Καλάμι Commander (boat) COLMIC

  Από Τιμή 37,00 €

  Δίσπαστα καλάμια βάρκας Commander της COLMIC κατασκευασμένα από ένα μείγμα carbon και fiberglass. Έχουν εξαιρετικά ευαίσθητη μύτη, που τα καθιστά ιδανικά για Squid Fishing, αλλά και καθετή. 

 • Το καλάμι Shooter 1,90 μ. της Kali Kunnan αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τους φίλου των τεχνικών από βάρκα. Κατασκευασμένο από υβριδικό Carbon, σε συνδυασμό με προσμίξεις με άλλα υλικά, το σώμα του αποτελείται από το στέλεχος και τη λαβή. Είναι χαμηλού βάρους ώστε να δίνει στους πλάνους σας ζωντάνια και ενέργεια. Η κορυφή του είναι ευαίσθητη και ευέλικτη, με μεγάλη παραβατικότητα, ενώ η λαβή του διαθέτει αρκετή δύναμη, για μάχες με μεγάλα θηράματα.