Καλάμια

Καλάμια

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 109

Ενεργά φίλτρα

 • Καλάμι Micromax JSG

  Από Τιμή 130,00 €

  Καλάμι Micromax JPN Super Game, από την Lemax, κατασκευασμένο από υλικό Carbon, για τις τεχνικές Slow Jigging, Καθετής και Inchiku.

 • Καλάμι Millestone Ultra...

  Τιμή 65,00 €

  Το Καλάμι Millestone Ultra Light Rod Lrf της Mikado είναι απίστευτο ελαφρύ και έχει ευαίσθητους ράβδους από ψηλό συντελεστή άνθρακα 24Τ. Ιδανικό για ψάρεμα χρησιμοποιώντας μικρότερα τεχνητά θέλγητρα. Μεταδίδουν τα τσιμπήματα τέλεια, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε  ακόμη και την παραμικρή επαφή με ένα ψάρι.

 • Καλάμι Fishus Slow Silicon

  Τιμή 190,00 €

  Το Καλάμι Fishus Slow Silicon της Yuki είναι το μοναδικό καλάμι σχεδιασμένο για ψάρεμα σιλικόνης από σκάφος με την τεχνική slow jigging. 'Εχει ενισχυμένο σώμα από carbon, με ευαίσθητη μύτη για τη σωστή κίνηση της σιλικόνης και σκληρό, δυνατό κορμό για μεγάλα ψάρια.

 • Το καλάμι Sasori Medium Heavy Spin της Mikado εγγυάται αντοχή και ασφαλή αγκίστρωση. Το κομψό φινίρισμα δίνει στο καλάμι μια κλασική εμφάνιση που θα ικανοποιήσει κάθε ψαρά. Συνιστάται για ψάρεμα λούτσων και άλλων αρπακτικών της θάλασσας.

 • Καλάμι Rival Medium Heavy Spin

  Από Τιμή 53,00 €

  Τα Καλάμια Rival Medium Heavy Spin της εταιρείας Micado έχουν ένα τεράστιο απόθεμα ισχύος και κατασκευάζονται για ψάρεμα για λούτσο, ζάντερ, σολομό και πέστροφα. Η δράση αυτού του καλαμιού σχεδιάστηκε για τα πιο επιθετικά ψάρια. Διατίθεται σε διαφορετικά μήκη, ώστε να μπορείτε να διαλέξετε το σωστό καλάμι.   

 • Καλάμι Milestone Heavy Spin της Mikado με εξαιρετικές παραμέτρους. Έχουν γρήγορη δράση, ένα τεράστιο απόθεμα ισχύος στο άκρο. Carbon καλής ποιότητας, οδηγούς ποιότητας SIC, αφρό EVA υψηλής ποιότητας και φελλό από την Πορτογαλία.

 • Καλάμι Nuba Casting

  Τιμή 220,00 €

  Καλάμι Nuba Casting από την Yuki, με εξαιρετική άκαμπτη δομή, κατάλληλο για μεγάλες ημέρες αλιείας, SLHMC Super Light Modulus υψηλού άνθρακα, δαχτυλίδια Fuji ALCONITE CASTING και κάθισμα καρούλι Fuji CASTING.

 • Καλάμι Nuba Slow 2.10

  Τιμή 230,00 €

  Το Καλάμι Nuba Slow της Yuki είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία για το ψάρεμα από σκάφος, αφού μπορεί να σηκώσει οποιοδήποτε  ψάρι. Σηκώνει βάρος 55 κιλών στον αέρα. Πολύ ελαφρύ, απίστευτα δυνατό, με σπιράλ Fuji δαχτυλίδια, ιδανικό για ψάρεμα ζόκας/σιλικόνης/φύλακας.

 • Καλάμι MicroMax

  Τιμή 135,00 €

  Τα Καλάμια MicroMax της Lemax με προηγμένη κατασκευαστική τεχνοτροπία, χρησιμοποιώντας υψηλότερης καθαρότητας υλικό carbon και παρήγαγε ένα απόλυτο ομαλό, προοδευτικής διατομής taper blank, με πολύ καλές ιδιότητες μάχης. Τα χαρακτηριστικά τους και η συνολική τους συμπεριφορά μας επιτρέπουν να τα απολαύσουμε και σε Tai Rubber.

 • Καλάμι Alivio FX 4.20μ

  Από Τιμή 60,00 €

  Καλάμι Alivio FX της Shimano, μήκους 4,20 μέτρων είναι λεπτό και ελαφρύ. Έχει βάση μηχανισμού DPS ΚΑΙ extra ενισχυμένους harlite ανοξείδωτους οδηγούς διπλής στήριξης. Είναι κατασκευασμένο από carbon XT-30 με προσθήκη Solid Tip, προσφέροντας υψηλή αντοχή.

 • Καλάμι Shizuka SH1500...

  Τιμή 32,00 €

  Καλάμι Shizuka SH1500 60-120G 3.60MT αποτελείται από τέσσερα στελέχη. Το casting weight του είναι 60-120 γρ. Το βάρος του είναι 270 γραμμάρια και το μήκος του μεταφοράς 112 εκατοστά.

  Ο μηχανισμός Jade50  καλύπτει τις τεχνικές ψαρέματος, τόσο από την ακτή όσο κι από το σκάφος.

 • Σετ καλαμιού Adriatic 3.60 και μηχανισμού VIgor Silk 50 της εταιρείας Linea Effe αποτελείται από 4 στελέχη με δετά δαχτυλίδια. Το μήκος του κλειστό μόλις 1,19. Μηχανισμός με υψηλής αντίστασης σώμα από γραφίτη και εργονομική λαβή που προσαρμόζεται αριστερά ή δεξιά. Διαθέτει μεγάλο roller για σωστότερη κατανομής της πετονιάς στην μπομπίνα. Ο μηχανισμός προσφέρεται μαζί με την πετονιά.

 • Σετ καλαμιού Adriatic 4.20 και μηχανισμού VIgor Silk 60 της εταιρείας Linea Effe αποτελείται από 5 στελέχη με δετά δαχτυλίδια. Το μήκος του κλειστό μόλις 1,12. Μηχανισμός με υψηλής αντίστασης σώμα από γραφίτη και εργονομική λαβή που προσαρμόζεται αριστερά ή δεξιά. Διαθέτει μεγάλο roller για σωστότερη κατανομής της πετονιάς στην μπομπίνα. Ο μηχανισμός προσφέρεται μαζί με την πετονιά.

 • Καλάμι Legalis Oceano

  Τιμή 69,00 €

  Το καλάμι Legalis Oceano, από την Daiwa είναι κατασκευασμένο από High Modulus Carbon, οδηγούς FUJI Low rider, τριπλής στήριξης και περιλαμβάνει εργονομική βάση μηχανισμού FUJI DPS. Διαθέτει επίσης αντιολισθητική λαβή από υλικό EVA, με δράση κορυφής και Progressive Action.

 • Καλάμι Kita Karei KK-EVO

  Τιμή 100,00 €

  Καλάμι δίσπαστο Kita Karei KK-EVO της Colmic κατασκευασμένο από πολύ υψηλή περιεκτικότητα carbon. Καλάμι που δίνει και το πιο ελαφρύ τσίμπημα. Εφοδιασμένο με Fuji Alcolnite θηλιές και Fuji ACS (casting) βάση μηχανισμού.