Καλάμια

Καλάμια

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 116

Ενεργά φίλτρα

 • Καλάμι Planet 4.2mt +...

  Τιμή 38,00 €

  Το καλάμι Planet έχει μήκος 4,20 μέτρα και είναι τηλεσκοπικό, αποτελείται από πέντε στελέχη. Κατάλληλο για ψάρεμα από παραλίες για μουρμούρια, τσιπούρες όσο και στην ακτογραμμή για σαργούς, κακαρέλους, μελανούρια και άλλα ψάρια. Μπορεί να ψαρέψει άνετα και με πολυάγκιστρα τόσο αφρού όσο και βυθού ενώ στα καλαμαροψαρέματα με καυτερό έχει άριστη συμπεριφορά.

  Ο μηχανισμός Jadeline 60 καλύπτει τις περισσότερες απαιτήσεις τεχνικών ψαρέματος, τόσο στην ακτή όσο και στο σκάφος.

 • Καλάμι Revros

  Τιμή 50,00 €

  Καλάμι Revros, από την Daiwa, κατασκευασμένο από 100% High Modulus Carbon, δετούς οδηγούς SIC και ενισχύσεις φύλλων Carbon X. Διαθέτει επίσης ειδικά σχεδιασμένη, αντιολισθητική λαβή υψηλής ποιότητας από υλικό EVA με δράση κορυφής Progressive.

 • Καλάμι Fishus Slow Silicon

  Τιμή 190,00 €

  Το Καλάμι Fishus Slow Silicon της Yuki είναι το μοναδικό καλάμι σχεδιασμένο για ψάρεμα σιλικόνης από σκάφος με την τεχνική slow jigging. 'Εχει ενισχυμένο σώμα από carbon, με ευαίσθητη μύτη για τη σωστή κίνηση της σιλικόνης και σκληρό, δυνατό κορμό για μεγάλα ψάρια.

 • Το νέο καλάμι Legalis της Daiwa είναι ειδικά σχεδιασμένο για LRF και Light Game. Είναι ftiagm;eno apo 100% High Modulus Carbon και διαθέτει πανάλαφρους και αντιδιαβρωτικούς δετούς οδηγούς. 

 • Καλάμι Alivio DX Shimano

  Από Τιμή 36,00 €

  Το καλάμι Alivio DX Spinning με το προοδευτικό action του γραφίτη XT-30 είναι πιο γρήγορο και λεπτό από ποτέ. Με οδηγούς Shimano Hard Lite που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μισινέζα ή με νήμα. Λαβή από φελλό ταιριάζει απόλυτα με τους μηχανισμούς Alivio. 

 • Καλάμι Vengeance CX Shimano

  Από Τιμή 39,00 €

  Η νέα σειρά καλαμιών Vengeance CX είναι κατασκευασμένη από carbon υψηλών πιέσεων XT30 διαθέτοντας νέο μοντέρνο σχεδιασμό με slim χαρακτήρα και μια έντονη fast δράση, απαραίτητη για όλα τα είδη τεχνητών. Εξοπλισμένο με ShimanoStainlessHardlite οδηγούς για άριστη διαχείριση νήματος αλλά και για υψηλή αντοχή στο θαλασσινό νερό.

 • Καλάμι Rod Japan XZOGA

  Τιμή 150,00 €

  Το καλάμι Rod Japan - S75MH2 της XZOGA είναι σχεδιασμένο με χρώματα νέας γενιάς, απλό και λιτό design. Εξοπλισμένο με 100% εξαρτήματα Japan Fuji και δράση ακριβείας Power Transmission Fighting. Είναι κατασκευασμένο με την τεχνολογία SS και έχει μεγάλη και εξαιρετική ευαισθησία για να δίνει ένα διαφορετικό επίπεδο εμπειρίας στο ψάρεμα. 

 • Καλάμι Vengeance CX Shimano

  Από Τιμή 36,00 €

  Η σειρά καλαμιών Vengeance είναι κατασκευασμένο από carbon υψηλών πιέσεων ΧΤ30 διαθέτοντας νέο μοντέρνο σχεδιασμό με slim χαρακτήρα και μια έντονη fast δράση, απαραίτητη για όλα τα είδη τεχνικών, όπως  poppers, pencils κ.α.

 • Καλάμι Sonora Tele Surf...

  Από Τιμή 45,40 €

  Το καλάμι Sonora της Shimano είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι κατασκευασμένο από XT Carbon πίεσης 30 τόνων, με προσθήκη Glass υλικού, προσφέροντας υψηλές αντοχές σε δύσκολες συνθήκες ψαρέματος αλλά και μεγάλη ελαστικότητα στις κυρτώσεις. Εξοπλισμένο με οδηγούς Hardlite της Shimano για άριστη διαχείριση πετονιάς, καθώς και με βάση μηχανισμού DPS της Shimano.

 • Καλάμι Adrenalin Arctic...

  Τιμή 125,00 €

  Το νέο μοντέλο Adrenaline είναι ιδιαίτερο δυνατό στην κατηγορία 8-14 lb χωρίς να χάνει την ευαισθησία του και είναι σχεδιασμένο για μεγάλες σιλικόνες σε βαθιά νερά καθώς και για ζωντανά δολώματα και ζόκες. Καρφώνει άνετα και άφοβα. Είναι ικανό να ξεκολλήσει γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε ψάρι από τον βυθό χωρίς κανένα φόβο σπασίματος.

 • Καλάμι Millestone Ultra...

  Τιμή 65,00 €

  Το Καλάμι Millestone Ultra Light Rod Lrf της Mikado είναι απίστευτο ελαφρύ και έχει ευαίσθητους ράβδους από ψηλό συντελεστή άνθρακα 24Τ. Ιδανικό για ψάρεμα χρησιμοποιώντας μικρότερα τεχνητά θέλγητρα. Μεταδίδουν τα τσιμπήματα τέλεια, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε  ακόμη και την παραμικρή επαφή με ένα ψάρι.

 • Το καλάμι Sasori Medium Heavy Spin της Mikado εγγυάται αντοχή και ασφαλή αγκίστρωση. Το κομψό φινίρισμα δίνει στο καλάμι μια κλασική εμφάνιση που θα ικανοποιήσει κάθε ψαρά. Συνιστάται για ψάρεμα λούτσων και άλλων αρπακτικών της θάλασσας.

 • Καλάμι Rival Medium Heavy Spin

  Από Τιμή 53,00 €

  Τα Καλάμια Rival Medium Heavy Spin της εταιρείας Micado έχουν ένα τεράστιο απόθεμα ισχύος και κατασκευάζονται για ψάρεμα για λούτσο, ζάντερ, σολομό και πέστροφα. Η δράση αυτού του καλαμιού σχεδιάστηκε για τα πιο επιθετικά ψάρια. Διατίθεται σε διαφορετικά μήκη, ώστε να μπορείτε να διαλέξετε το σωστό καλάμι.   

 • Καλάμι Milestone Heavy Spin της Mikado με εξαιρετικές παραμέτρους. Έχουν γρήγορη δράση, ένα τεράστιο απόθεμα ισχύος στο άκρο. Carbon καλής ποιότητας, οδηγούς ποιότητας SIC, αφρό EVA υψηλής ποιότητας και φελλό από την Πορτογαλία.