Καλάμια

Καλάμια

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 104

Ενεργά φίλτρα

 • Καλάμι Nuba Casting

  Τιμή 220,00 €

  Καλάμι Nuba Casting από την Yuki, με εξαιρετική άκαμπτη δομή, κατάλληλο για μεγάλες ημέρες αλιείας, SLHMC Super Light Modulus υψηλού άνθρακα, δαχτυλίδια Fuji ALCONITE CASTING και κάθισμα καρούλι Fuji CASTING.

 • Καλάμι Nuba Slow 2.10

  Τιμή 230,00 €

  Το Καλάμι Nuba Slow της Yuki είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία για το ψάρεμα από σκάφος, αφού μπορεί να σηκώσει οποιοδήποτε  ψάρι. Σηκώνει βάρος 55 κιλών στον αέρα. Πολύ ελαφρύ, απίστευτα δυνατό, με σπιράλ Fuji δαχτυλίδια, ιδανικό για ψάρεμα ζόκας/σιλικόνης/φύλακας.

 • Καλάμι MicroMax

  Τιμή 135,00 €

  Τα Καλάμια MicroMax της Lemax με προηγμένη κατασκευαστική τεχνοτροπία, χρησιμοποιώντας υψηλότερης καθαρότητας υλικό carbon και παρήγαγε ένα απόλυτο ομαλό, προοδευτικής διατομής taper blank, με πολύ καλές ιδιότητες μάχης. Τα χαρακτηριστικά τους και η συνολική τους συμπεριφορά μας επιτρέπουν να τα απολαύσουμε και σε Tai Rubber.

 • Καλάμι Alivio FX 4.20μ

  Από Τιμή 60,00 €

  Καλάμι Alivio FX της Shimano, μήκους 4,20 μέτρων είναι λεπτό και ελαφρύ. Έχει βάση μηχανισμού DPS ΚΑΙ extra ενισχυμένους harlite ανοξείδωτους οδηγούς διπλής στήριξης. Είναι κατασκευασμένο από carbon XT-30 με προσθήκη Solid Tip, προσφέροντας υψηλή αντοχή.

 • Καλάμι Shizuka SH1500...

  Τιμή 32,00 €

  Καλάμι Shizuka SH1500 60-120G 3.60MT αποτελείται από τέσσερα στελέχη. Το casting weight του είναι 60-120 γρ. Το βάρος του είναι 270 γραμμάρια και το μήκος του μεταφοράς 112 εκατοστά.

  Ο μηχανισμός Jade50  καλύπτει τις τεχνικές ψαρέματος, τόσο από την ακτή όσο κι από το σκάφος.

 • Σετ καλαμιού Adriatic 3.60 και μηχανισμού VIgor Silk 50 της εταιρείας Linea Effe αποτελείται από 4 στελέχη με δετά δαχτυλίδια. Το μήκος του κλειστό μόλις 1,19. Μηχανισμός με υψηλής αντίστασης σώμα από γραφίτη και εργονομική λαβή που προσαρμόζεται αριστερά ή δεξιά. Διαθέτει μεγάλο roller για σωστότερη κατανομής της πετονιάς στην μπομπίνα. Ο μηχανισμός προσφέρεται μαζί με την πετονιά.

 • Σετ καλαμιού Adriatic 4.20 και μηχανισμού VIgor Silk 60 της εταιρείας Linea Effe αποτελείται από 5 στελέχη με δετά δαχτυλίδια. Το μήκος του κλειστό μόλις 1,12. Μηχανισμός με υψηλής αντίστασης σώμα από γραφίτη και εργονομική λαβή που προσαρμόζεται αριστερά ή δεξιά. Διαθέτει μεγάλο roller για σωστότερη κατανομής της πετονιάς στην μπομπίνα. Ο μηχανισμός προσφέρεται μαζί με την πετονιά.

 • Καλάμι Legalis Oceano

  Τιμή 69,00 €

  Το καλάμι Legalis Oceano, από την Daiwa είναι κατασκευασμένο από High Modulus Carbon, οδηγούς FUJI Low rider, τριπλής στήριξης και περιλαμβάνει εργονομική βάση μηχανισμού FUJI DPS. Διαθέτει επίσης αντιολισθητική λαβή από υλικό EVA, με δράση κορυφής και Progressive Action.

 • Καλάμι Kita Karei KK-EVO

  Τιμή 100,00 €

  Καλάμι δίσπαστο Kita Karei KK-EVO της Colmic κατασκευασμένο από πολύ υψηλή περιεκτικότητα carbon. Καλάμι που δίνει και το πιο ελαφρύ τσίμπημα. Εφοδιασμένο με Fuji Alcolnite θηλιές και Fuji ACS (casting) βάση μηχανισμού.

 • Θήκη καλαμιών Behr

  Από Τιμή 36,00 €

  Οι θήκες καλαμιιών της εταιρείας Behr έχει δύο ξεχωριστά τμήματα, δύο εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ και μία μεγαλύτερη πλευρική (δίχως φερμουάρ). Υλικό κατασκευής: 100% nylon 600D. Δύο ρυθμιζόμενοι ιμάντες

 • Καλάμι Yagi L-Jig

  Από Τιμή 46,00 €

  Τα καλάμια Yagi L-Jig της D.A.M αποτελούνται από τρία διαφορετικά μήκη.Τα καλάμια είναι ελαφριά και ανθεκτικά,καθώς είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας IM8 H.M.C.carbon,με ελαφριούς δετούς οδηγούς K-frame και Micro guide.Διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας με λεπτομέρειες φελλού και τάπα με χαραγμένο το λογότυπο της D.A.M  • Καλάμι Rob BBX-SFC

  Από Τιμή 350,00 €

  Το Καλάμι Rod BBX-SFCτης XZOGA είναι κατασκευασμένο κατά 99% από μικρο-ίνες γραφίτη δεύτερης γενιάς. Το καλάμι αποτελείται από ένα, ενιαίο στέλεχος και διαιρούμενη λαβή, η οποία αφήνει εκτεθειμένο το μεγαλύτερο μέρος του blank. Το blank είναι ενισχυμένο,με αποτέλεσμα να παρέχει σε συγκεκριμένα σημεία του καλαμιού, μεγαλύτερη δύναμη, χωρίς να αυξάνει το βάρος του.

 • Καλάμι Saiko A10

  Τιμή 370,00 €

  Το καλάμι Saiko A10 από την Yuki, συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Αποτελείται από 3 μέρη και είναι κατασκευασμένο από Super Light High Modulus Carbon (SLHMC). Το στέλεχος του είναι πολύ λεπτό, ενώ η υβριδική του μύτη το κάνει εξαιρετικά ευαίσθητο ακόμα και στα πιο ελαφριά τσιμπήματα. Είναι ημι-παραβολικό, φέρει οδηγούς τύπου lowrider της κορυφαίας εταιρίας Fuji και η βάση μηχανισμού του είναι Fuji DPS.

 • Καλάμι Camaro Tele Spin

  Από Τιμή 30,00 €

  Καλάμι Camaro Tele Spin, από την γερμανική εταιρεία DAM, κατασκευασμένο από Fiber Glass για ελαφρύ και μέτριο Spinning με μικρό μήκος μεταφοράς. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φελλό από υλικό EVA και οδηγούς αλουμινίου.