Καλάμια

Καλάμια

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 141

Ενεργά φίλτρα

 • Θήκη καλαμιού Surf

  Τιμή 85,00 €

  Η θήκη καλαμιού Surf από την Daiwa, είναι μία ιδανική θήκη για καλάμια που χρησιμοποιούνται στην τεχνική Surfcasting και είναι εξαιρετικά ανθεκτική αφού είναι ενισχυμένη με υλικό PVC. Έχει 3 χωρίσματα και 2 εξωτερικές μεγάλες τσέπες για αποθήκευση διαφόρων αξεσουάρ. Μπορεί να χωρέσει έως και 3 καλάμια τεχνικής Surfcasting μέχρι 4,5 μέτρα μαζί με τους μηχανισμούς τους.

 • Καλάμι Athena SIM ENGINEERING

  Από Τιμή 62,00 €

  Τηλεσκοπικό ημιπαραβολικό καλάμι Athena της SIM ENGINEERING surfcasting από H.M.C. carbon. Συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με την άριστη λειτουργικότητα, καθώς επιτυγχάνει εύκολα μακρινές και ακριβείς βολές χάρη στο λεπτό του σώμα. 

 • Καλάμι Planet 4.2mt +...

  Τιμή 38,00 €

  Το καλάμι Planet έχει μήκος 4,20 μέτρα και είναι τηλεσκοπικό, αποτελείται από πέντε στελέχη. Κατάλληλο για ψάρεμα από παραλίες για μουρμούρια, τσιπούρες όσο και στην ακτογραμμή για σαργούς, κακαρέλους, μελανούρια και άλλα ψάρια. Μπορεί να ψαρέψει άνετα και με πολυάγκιστρα τόσο αφρού όσο και βυθού ενώ στα καλαμαροψαρέματα με καυτερό έχει άριστη συμπεριφορά.

  Ο μηχανισμός Jadeline 60 καλύπτει τις περισσότερες απαιτήσεις τεχνικών ψαρέματος, τόσο στην ακτή όσο και στο σκάφος.

 • Ανθεκτική θήκη καλαμιών από nylon 600D, με ιμάντα ώμου, χωρητικότητας έως δύο καλάμια αρματωμένα με τα μηχανάκια τους. Η κοιλότητα των μηχανισμών βρίσκεται σε ύψος κατάλληλο και για μηχανάκι surfcasting προσαρμοσμένο στο καλάμι. Εξωτερικά διαθέτει μια τσέπη και ένα λουράκι Velcro για τη μεταφορά εξοπλισμού, όπως απόχης κ.α

 • Το καλάμι Sengual N.G Medium Spin Rod της MIKADO είναι απίστευτο ελαφρύ και ευαίσθητο. Μεταδίδουν τα τσιμπήματα τέλεια, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε ακόμη και την παραμικρή επαφή με ένα ψάρι και να τοποθετήσετε το γάντζο αμέσως.  

 • Καλάμι Sengual N.G Ultra...

  Τιμή 62,00 €

  Το καλάμι Sengual N.G Ultra Light Spin Rod της MIKADO είναι απίστευτο ελαφρύ και ευαίσθητο κατασκευασμένο από υψηλό συντελεστή άνθρακα 24T super Light 3-18gr. Μεταδίδουν τα τσιμπήματα τέλεια, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε ακόμη και την παραμικρή επαφή με ένα ψάρι και να τοποθετήσετε το γάντζο αμέσως.  

 • Καλάμι Tarzan GRAUVELL

  Από Τιμή 20,00 €

  Δίσπαστο καλάμι της Grauvell, από ανθεκτικό fiber glass, ιδανικό για ψάρεμα από βάρκα. Είναι κατάλληλο τόσο για καθετή, όσο και για ελαφριά συρτή. Διαθέτει λαβή EVA  για ασφαλές κράτημα και είναι πολύ προσιτό σε τιμή. 

 • Καλάμι Metaloid Slow...

  Τιμή 136,00 €

  Το καλάμι Metaloid  2.03m της OKUMA ειδικά σχεδιασμένο για slow jigging με απίστευτη σχέση ποιότητας /τιμής. Φτιαγμένο από High modulus slim carbon. Ενίσχυση Kevlar στα τελευταία 40cm του πρώτου στελέχους πριν την ένωση με την βάση.

 • Καλάμι Prorex E

  Από Τιμή 110,00 €

  Καλάμι Prorex E, από την Daiwa, κατασκευασμένα από 100% carbon HVF - High volume, ενισχύσεις φύλλων carbon X45-3DX Concept και σύστημα ένωσης των στελεχών V-JOINT. Επίσης διαθέτει δετούς οδηγούς FUJI K Fazite και βάση μηχανισμού FUJI Skeleton SKSS με DPS Lock. Η ειδικά σχεδιασμένη, αντιολισθητική λαβή Carbon υψηλής ποιότητας από υλικό EVA το κάνει πολύ εύκολο στην χρήση του.

 • Καλάμι Legalis Sea Bass DAIWA

  Από Τιμή 60,00 €

  Το δίσπαστο καλάμι Legalis Sea Bass της DAIWA με εξαιρετική ποιότητα θα ανταποκριθούν σε πολλές τεχνικές Spinning και θα χειριστούν άψογα διαφορετικά τεχνητά δολώματα. Είτε χρησιμοποιείτε νήμα είτε πετονιά προσαρμόζεται άνετα προσφέροντας την ίδια ομαλή λειτουργία και τα ίδια αποτελέσματα, χάρη στην εξ ολοκλήρου carbon κατασκευή του και τους χαμηλούς βάρους οδηγούς Fuji Low Rider. 

 • Καλάμι Vengeance CX Shimano

  Από Τιμή 39,00 €

  Η νέα σειρά καλαμιών Vengeance CX είναι κατασκευασμένη από carbon υψηλών πιέσεων XT30 διαθέτοντας νέο μοντέρνο σχεδιασμό με slim χαρακτήρα και μια έντονη fast δράση, απαραίτητη για όλα τα είδη τεχνητών. Εξοπλισμένο με ShimanoStainlessHardlite οδηγούς για άριστη διαχείριση νήματος αλλά και για υψηλή αντοχή στο θαλασσινό νερό.

 • Καλάμι Athena 4,20m Sim...

  Τιμή 60,00 €

  Καλάμι Athena 4,20m τηλεσκοπικό ημιπαραβολικό surfcasting από H.M.C carbon. Συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με την άριστη λειτουργικότητα, καθώς επιτυγχάνει εύκολα μακρινές και ακριβείς βολές χάρη στο λεπτό του σώμα.

 • Μονοκόμματο καλάμι βάρκας από fiberglass, ανθεκτικό και εύχρηστο με ενισχυμένες κεραμικές θηλές και ευδιάκριτη κίτρινη κορυφή. Μια οικονομική επιλογή με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.