Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Daiwa

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 71
 • Μηχανισμός Crossfire LT Daiwa

  Από Τιμή 40,00 €

  Στον  ανανεωμένος μηχανισμός Crossfire LT της  Daiwa θα παρατηρήσετε το χαμηλό βάρος του καθώς και την κατασκευή που βασίζεται στο concept LT. Η δύναμη του προσδίδει το υλικό Carbon DSS είναι καλό παράδειγμα της τεχνοτροπίας LT: Light, but Tough (Ελαφριά, αλλά Σκληρά). 

 • Μηχανισμός Laguna LT Daiwa

  Από Τιμή 53,00 €

  Το Laguna LT της Daiwa είναι το τελευταίο μοντέλο στην σειρά LT. Έχει σχεδιαστεί για ψαράδες όλων των επιπέδων στον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας των περιστρεφόμενων κυλίνδρων. Λίγοι μηχανισμοί σε αυτή την τιμή έχουν 3 ρουλεμάν.

 • Καλάμι Revros

  Τιμή 50,00 €

  Καλάμι Revros, από την Daiwa, κατασκευασμένο από 100% High Modulus Carbon, δετούς οδηγούς SIC και ενισχύσεις φύλλων Carbon X. Διαθέτει επίσης ειδικά σχεδιασμένη, αντιολισθητική λαβή υψηλής ποιότητας από υλικό EVA με δράση κορυφής Progressive.

 • Αγκίστρια Assist Hook Saltiga

  Από Τιμή 3,00 €

  Η ελαστική πλεξούδα επιτρέπει μια φυσική παρουσίαση του γάντζου και μια γωνία διείσδυσης μεταξύ 30 ° και 40 °.

  Η γωνία του γάντζου εγγυάται εξαιρετική διείσδυση στο χτύπημα σε κανονικές συνθήκες, διατηρώντας στο ελάχιστο τα χαμένα τσιμπήματα.

 • Ο μηχανισμός Airity LT της Daiwa συνδυάζει την απόλυτη ανθεκτικότητα και τη δύναμη ανάκτησης του concept MQ με το σχεδιασμό LT. Ένας ελαφρύς μηχανισμός που προσφέρει την υψηλότερη ευαισθησία και φροντίζει για μια μεταξένια ομαλή λειτουργία. Το εργονομικό κουμπί Hi-Grip επιτρέπει ασφαλή χειρισμό ακόμη και με βρεγμένα χέρια. Η υψηλή επίδοση με το σύστημα φρένων Automatic Tournament Drag(ATD) παρέχει μεγαλύτερη αντίσταση στην αρχή και πιο προοδευτική δράση μετά.

 • Το νέο καλάμι Legalis της Daiwa είναι ειδικά σχεδιασμένο για LRF και Light Game. Είναι ftiagm;eno apo 100% High Modulus Carbon και διαθέτει πανάλαφρους και αντιδιαβρωτικούς δετούς οδηγούς. 

 • Μηχανισμός Legalis LT

  Από Τιμή 76,00 €

  Μηχανισμός Legalis LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από συνθετικό υλικό DS5 Carbon και τεχνολογία Touch Digigear II όπου περιλαμβάνει ένα γρανάζι κίνησης μεγαλύτερου μεγέθους από το κανονικό για αύξηση της δύναμης ανάκτησης και διάρκειας ζωής του μηχανισμού. Διαθέτει επίσης σύστημα φρένων ATD και ρουλεμάν 5+1.

 • Μηχανισμός Fuego LT

  Από Τιμή 109,00 €

  Μηχανισμός Fuego LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από υλικό Carbon DS5, με μηχανισμό ελαφρύτερο αλλά ταυτόχρονα και δυνατότερο χάρη στον γραφίτη και το ABS που διαθέτει. Επίσης δεν υπάρχει κίνδυνος από διάβρωση καθώς τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του δεν είναι μέταλλα. Περιλαμβάνει ένα γρανάζι κίνησης μεγαλύτερου μεγέθους από το κανονικό το οποίο αυξάνει την δύναμη ενώ το σύστημα φρένων ATD λειτουργεί αμέσως και εφαρμόζει την επιλεγμένη δύναμη στη μπομπίνα.

 • Μηχανισμός Ninja LT

  Από Τιμή 56,00 €

  Μηχανισμός Ninja LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από πολυκαρμπονικό υλικό και σύστημα Light & Tough. Διαθέτει επίσης μικρομετρικό σύστημα φρένων πολλαπλών δίσκων, τεχνολογία Air Rotor και κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής DigiGear.

 • Μηχανισμός Certate LT

  Από Τιμή 450,00 €

  Ένας εκπληκτικός μηχανισμός ψαρέματος από την Daiwa! Αποτελείται από ενιαίο σώμα αλουμινίου Monocoque, το οποίο το κάνει εξαιρετικά ελαφρύ, άκαμπτο και εξαιρετικά ανθεκτικό σε στρεβλώσεις!

 • Μηχανισμός EXIST LT

  Τιμή 739,00 €

  Το νέο μηχανισμός Exist LT είναι αποτέλεσμα 60 χρόνων καινοτομίας, συνδυάζοντας το LT (Light & touch) concept με το πανάλαφρο από piece σώμα μαγνησίου.

 • Νήμα J Braid x4

  Τιμή 22,00 €

  Το J Braid με 4 πλέξεις από την Daiwa, είναι ένα εξαιρετικό νήμα σε χαμηλή τιμή. Διατίθεται σε σκούρο πράσινο χρώμα και σε καρούλι μήκους 270 μέτρων.

 • Οι νέες καλαμαριέρες Emeraldas Dart II Type S, μεγέθους 3.0, από την Daiwa είναι εδώ για να σας συναρπάσουν! Κατάλληλο για την τεχνική SlowSinking με βάρος 13 γραμμαρίων.

 • Καλάμι Legalis Oceano

  Τιμή 69,00 €

  Το καλάμι Legalis Oceano, από την Daiwa είναι κατασκευασμένο από High Modulus Carbon, οδηγούς FUJI Low rider, τριπλής στήριξης και περιλαμβάνει εργονομική βάση μηχανισμού FUJI DPS. Διαθέτει επίσης αντιολισθητική λαβή από υλικό EVA, με δράση κορυφής και Progressive Action.