Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Daiwa

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 63
 • Μηχανισμός Ninja LT

  Από Τιμή 56,00 €

  Μηχανισμός Ninja LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από πολυκαρμπονικό υλικό και σύστημα Light & Tough. Διαθέτει επίσης μικρομετρικό σύστημα φρένων πολλαπλών δίσκων, τεχνολογία Air Rotor και κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής DigiGear.

 • Μηχανισμός Sweepfire από την Daiwa, κατασκευασμένος από μπομπίνα αλουμινίου και φρένα που δίνει την δυνατότητα να κάνετε μικρορυθμίσεις κατά την διάρκεια του ψαρέματος. Επίσης διαθέτει σώμα και ρότορα από Carbon.

 • Μηχανισμός Prorex LT

  Από Τιμή 235,00 €

  Μηχανισμός Prorex LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από υλικό Zaion ώστε να παρέχει απόλυτη ασφάλεια στα μηχανικά μέρη του. Τα ισχυρά γρανάζια που διαθέτει (τεχνολογίας Digigear II) δίνουν στον μηχανισμό μεγάλη διάρκεια ομαλής λειτουργίας και το σύστημα φρένων ATD ακαριαίο έλεγχο για μέγιστη δυνατή αντίσταση.

 • Μηχανισμός Exceler LT

  Από Τιμή 95,00 €

  Μηχανισμός Exceler LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από 5+1 ρουλεμάν, μανιβέλα Monoblock και μπομπίνα Airspool αλουμινίου. Διαθέτει επίσης μπροστινό σύστημα φρένων ATD, ρότορα από υλικό Polycarbonate DS4, σύστημα Silent Oscillation και Pick Up Heavy Duty Airbail.

 • Μηχανισμός Saltiga Bay

  Τιμή 635,00 €

  Μηχανισμός Saltiga Bay από την Daiwa, κατασκευασμένος με σύστημα φρένων ATD, ρουλεμάν 10+1 εκ των οποίων 9 CRBB + 1 Magsealed. Διαθέτει επίσης σώμα από αλουμίνιο Monoblock, μανιβέλα Monoblock αλουμινίου με λαβή Heavy Duty από υλικό EVA και 1 κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής Hyper Digigear.

 • Μηχανισμός Caldia LT

  Από Τιμή 205,00 €

  Μηχανισμός Caldia LT από την Daiwa, κατασκευασμένος με τεχνολογία λίπανσης Magsealed και σώμα από υλικό Zaion. Διαθέτει τεχνολογία Air-Rotor, σύστημα φρένων ATD, μόνιμη λειτουργία αντεπιστροφής, μανιβέλα Monoblock αλουμινίου, μπομπίνα AirSpool με Long Cast Profile, Pick Up Heay Duty Airbail και σταυρωτό τύλιγμα Cross Wrap.

 • Μηχανισμός Revros LT

  Από Τιμή 60,00 €

  Μηχανισμός Revros LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από πολυκαρμπονικό υλικό DS4, μανιβέλα αλουμινίου και μπομπίνα αλουμινίου air-spool. Διαθέτει επίσης μπροστινό σύστημα φρένων ATD, κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής Touch DigiGear και Silent Oscillation System.

 • Μηχανισμός BG Magsealed

  Από Τιμή 160,00 €

  Μηχανισμός BG Magsealed από την Daiwa, κατασκευασμένος από αλουμίνιο και μπροστινό σύστημα φρένων ATD από υλικό Carbon. Διαθέτει επίσης μανιβέλα Monoblock αλουμινίου, Pick Up Heavy Duty χειροκίνητο και κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής DigiGear II.

 • - Φρένα : Μπροστινό σύστημα φρένων Quick drag

  - Ρουλεμάν : 6 CRBB + 1

  - Σώμα από υλικό polycarbonate

  - Μανιβέλα αλουμινίου

  - Μπομπίνα αλουμινίου + extra μπομπίνα αλουμινίου

  - Pick-up heavy AIRBAIL

  - Silent ascillation system

  - Ρότορας από υλικό Polycarbonate

  - Τεχνολογία MAGSEALED

  - Κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής diggear II

  - Μεταλλικό Line HIP

   

 • Μηχανισμός Aird X

  Από Τιμή 75,00 €

  - Φρένα: Μπροστινό σύστημα φρένων - UTD

  - Ρουλεμάν : 8

  - Σώμα από υλικό polycarbonate

  - Μπομπίνα αλουμινίου - air spool

  - Silent ascillation system

  - Ρότορας από υλικό polycarbonate - AIR ROTOR

  - Κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής digigear

  - Αντιολησθητική λαβή με υλικό EVA

    

 • Μηχανισμός Crosscast QD

  Τιμή 140,00 €

  Μηχανισμός Crosscast QD από την Daiwa, κατασκευασμένος από πολυκαρμπονικό υλικό και μπροστινό σύστημα φρένων QD-Quick Drag. Διαθέτει 3+1 ρουλεμάν, μανιβέλα / μπομπίνα αλουμινίου και σύστημα διπλής ταλάντωσης.

 • Μηχανισμός EXIST LT

  Από Τιμή 755,00 €

  Το νέο μηχανισμός Exist LT είναι αποτέλεσμα 60 χρόνων καινοτομίας, συνδυάζοντας το LT (Light & touch) concept με το πανάλαφρο από piece σώμα μαγνησίου.

 • Ο μηχανισμός Airity LT της Daiwa συνδυάζει την απόλυτη ανθεκτικότητα και τη δύναμη ανάκτησης του concept MQ με το σχεδιασμό LT. Ένας ελαφρύς μηχανισμός που προσφέρει την υψηλότερη ευαισθησία και φροντίζει για μια μεταξένια ομαλή λειτουργία. Το εργονομικό κουμπί Hi-Grip επιτρέπει ασφαλή χειρισμό ακόμη και με βρεγμένα χέρια. Η υψηλή επίδοση με το σύστημα φρένων Automatic Tournament Drag(ATD) παρέχει μεγαλύτερη αντίσταση στην αρχή και πιο προοδευτική δράση μετά.

 • Ο μηχανισμός Morethan 3012H 2017 της Daiwa είναι κατασκευασμένος από άκαμπτο αλουμίνιο. Ισχυρός, δυνατός και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Ομαλή λειτουργία και απόλυτο συντονισμό όλων των μηχανικών μερών, κάτω από μέγιστη άσκηση δύναμης στη μανιβέλα.

 • Μηχανισμός Fuego LT

  Από Τιμή 115,00 €

  Μηχανισμός Fuego LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από υλικό Carbon DS5, με μηχανισμό ελαφρύτερο αλλά ταυτόχρονα και δυνατότερο χάρη στον γραφίτη και το ABS που διαθέτει. Επίσης δεν υπάρχει κίνδυνος από διάβρωση καθώς τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του δεν είναι μέταλλα. Περιλαμβάνει ένα γρανάζι κίνησης μεγαλύτερου μεγέθους από το κανονικό το οποίο αυξάνει την δύναμη ενώ το σύστημα φρένων ATD λειτουργεί αμέσως και εφαρμόζει την επιλεγμένη δύναμη στη μπομπίνα.